top

Șosete femei

Șosetele pentru femei sunt un accesoriu esențial pe orice traseu. Cele mai multe femei acordă multă atenție alegerii pantofilor potriviți pentru activitatea pe care o desfășoară. Același principiu ar trebui să se aplice și în cazul șosetelor pentru trekking, drumeții și sport.
View as Grid List

378 Produse

pe pagină
 1. -25%
  Șosete alergare Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - noir

  Lista de dorințe

 2. Sosete drumetie Maloja Laban - rosehip

  Lista de dorințe

 3. Șosete Maloja Raduka - midnight

  Lista de dorințe

 4. -33%
  Sosete trekking femei Ortovox Alpine Mid Socks - wild rose

  Lista de dorințe

 5. -32%
  Sosete femei Ortovox Alpine Light Quarter Socks - ice waterfall

  Lista de dorințe

View as Grid List

378 Produse

pe pagină
Ștergere

Șosete de trekking pentru femei - o potrivire optimă pentru nevoile tale

Șosetele de drumeție pentru femei funcționează perfect cu călțăminte de drumeție pentru doamne. Picioarele femeilor active sunt expuse la multe amenințări. Calusuri, bășici dureroase, leziuni mecanice, hipotermie sau supraîncălzire - pentru a numi doar câteva. Pentru a vă asigura că nimic nu vă împiedică să vă urmăriți pasiunile montane, oferiți picioarelor dvs. cea mai bună protecție și confort posibil. Șosetele noastre de marcă pentru femei pentru drumeții și sport vor face acest lucru posibil! Purtându-le, vă protejați picioarele de îngheț, umezeală și abraziuni - precum și de transpirația excesivă, atunci când căldura se revarsă din cer și nu vă puteți înlocui pantofii de trekking cu vârf înalt cu sandale de damă În acest fel, vă puteți bucura de libertate și confort fără restricții în timpul sporturilor preferate și al drumețiilor lungi. Șosetele sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi un nivel ridicat de confort pe trasee. Ele vin în contact direct și permanent cu piciorul și, ca atare, au un impact direct asupra confortului dumneavoastră. Șosetele de trekking pentru femei, fabricate corespunzător, reduc riscul apariției calusurilor și al iritațiilor, permițându-vă să parcurgeți multe zeci de kilometri.

Cumpărați șosete de drumeție pentru femei la magazinul 8a.ro

Gama noastră de produse include atât șosete sport versatile, ideale pentru o utilizare intensivă și frecventă, cât și modele specializate, concepute pentru femeile pasionate de o anumită activitate fizică. Printre acestea se numără cu siguranță șosete de trekking pentru femei extrem de durabile, șosete de schi călduroase și cu croială înaltă, șosete de alergare perfect aerisite și șosete călduroase din merino. Magazinul 8a.ro pune la dispoziție o gamă completă de șosete pentru toate ocaziile, care se mândresc cu proprietăți de izolare termică, croială conturată și adaptată la picior, design trendy și colorat.