top

Încălțăminte pentru drumeții montane femei

Pantofii de abordare pentru femei reprezintă una dintre categoriile de încălțăminte cu cea mai rapidă creștere. Cele mai bune materiale, adaptarea perfectă la picior și aderența maximă pe stânci sunt trăsăturile lor distinctive.
View as Grid List

128 Produse

 1. -5%
  Pantofi femei Lomer Badia II MTX - borgogna/baltic

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi femei CMP Mintaka WP - light brown

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi femei CMP Mintaka WP - basic pink

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Pantofi femei Black Diamond Session 2 - cherrywood

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Pantofi femei Black Diamond Mission LT 2 - dark patina

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Pantofi femei Black Diamond Circuit 2 - taupe

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe GTX RR - violet/yellow

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe RR - pink/orange

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Pantofi femei Scarpa Rapid Mid GTX - anthracite/turquoise

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Pantofi femei Tecnica Sulfur S GTX - deep grey/light petrol

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe RR - red/pale blue

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Pantofi femei Lomer Badia II MTX - soleil/turquoise

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Pantofi femei Meindl Literock Lady GTX - navy/aquamarine

  Lista de dorințe

 14. -13%
  Pantofi femei Hanwag Makra Pro Low Lady GTX - pink/mint

  Lista de dorințe

 15. -22%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - conifer/gray

  Lista de dorințe

 16. -14%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito Planet - jade/black

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Pantofi femei Scarpa Crux GTX - ombre blue/cherry

  Lista de dorințe

 18. -7%
  Pantofi femei La Sportiva TX Guide - carbon/hibiscus

  Lista de dorințe

 19. -24%
  Pantofi femei Scarpa Spirit Evo - blue

  Lista de dorințe

 20. -24%
  Pantofi femei Scarpa Spirit - chili/gray

  Lista de dorințe

 21. -15%
  Pantofi femei AKU Rock DFS GTX - jade

  Lista de dorințe

 22. -24%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito GTX - aloe/aloe

  Lista de dorințe

 23. -30%
  Pantofi femei Scarpa Spirit Evo - purple

  Lista de dorințe

 24. -15%
  Pantofi femei Salewa Wildfire 2 GTX - black/black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

128 Produse

Ștergere

Călăriile de abordare pentru femei - unde funcționează cel mai bine?

Care sunt trăsăturile caracteristice ale pantofilor de abordare? Inițial folosiți doar pentru a accesa pereți greu accesibile de către femeile alpiniste, aceștia sunt din ce în ce mai mult folosiți și pentru drumeții, pe trasee montane dificile. Pantofii de abordare pentru femei sunt încălțăminte de drumeție avansată, concepută special pentru terenuri stâncoase.

Modelele de abordare pentru femei oferite de brandurile de top din domeniul outdoor sunt încălțăminte foarte versatilă, care asigură o aderență excelentă și o mișcare de mare precizie pe multe suprafețe. La fel cum modelele individuale de încălțăminte de drumeție se descurcă bine în condiții diferite, pantofii de abordare pentru femei sunt, de asemenea, un grup destul de divers. Cele mai multe dintre ele vor fi excelente pentru parcurgerea unor trasee și poteci de munte dificile din punct de vedere tehnic. Ei se comportă cu brio pe terenuri stâncoase și pietruite, oferind o aderență de neegalat. Rigiditatea și profilul adecvat al tălpii vă vor permite să folosiți chiar și pași mici pentru a vă sprijini piciorul. Modelele mai ușoare sunt o alegere populară în rândul cățărătorilor de sex feminin. Ele servesc scopului inițial pentru care a fost creat grupul de pantofi de abordare, și anume pentru a te apropia de pereții greu de atins. Există, de asemenea, multe modele printre pantofii de abordare pentru femei care sunt excelente pentru uzura de zi cu zi. Aceste versiuni oferă un aspect distinctiv, dar multe caracteristici, cum ar fi talpa, au fost adaptate pentru utilizarea urbană.

Cercetare pantofi de abordare pentru femei - caracteristici

Încălțămintea de abordare se remarcă prin mai multe caracteristici care se regăsesc în aproape fiecare model din acest grup. Acestea fac foarte ușor de distins între încălțămintea clasică de abordare și cizmele de drumeție care sunt concepute pentru trasee mai ușoare. În primul rând, pantofii de abordare pentru femei sunt adesea dotați cu tălpi speciale, cel mai adesea cu cele ale renumitei mărci Vibram®. Acestea sunt confecționate din cauciuc extrem de aderent, care asigură o aderență bună chiar și pe cele mai mici trepte. În plus, în partea din față a tălpii se găsește adesea o așa-numită zonă de cățărare. Este un panou de cauciuc neted care mărește semnificativ aderența pe rocile netede. În al doilea rând, pantofii de abordare pentru femei sunt prevăzuți cu o ranforsare din cauciuc în jurul tălpii care protejează eficient partea superioară de deteriorarea ușoară de către rocile ascuțite. Această soluție mărește semnificativ durata de viață a pantofilor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că aceștia se pot deteriora ușor pe traseele stâncoase. În al treilea rând, pantofii de abordare pentru femei au șireturi care coboară aproape până la degetele de la picioare. Această soluție vă permite să legați pantoful cu precizie, astfel încât să se potrivească perfect piciorului dumneavoastră. Acest lucru este deosebit de important atunci când parcurgeți trasee de cățărare mai ușoare cu acest tip de pantofi, precum și pe cele mai dificile părți ale traseelor montane.

Ar trebui să aleg pantofi de abordare pentru femei cu sau fără GTX?

Astăzi, majoritatea modelelor sunt disponibile în versiuni cu sau fără membrană GORE-TEX®. Alegerea modelului potrivit depinde în mare măsură de condițiile în care vor fi folosiți pantofii, de anotimp, de teren și de preferințele purtătorului. Cu siguranță, pantofii de abordare pentru femei cu GTX oferă mai multă versatilitate. Cu protecția lor împotriva apei care poate pătrunde în interiorul pantofului, aceștia vor avea performanțe optime în cea mai mare parte a anului. Este o soluție optimă pentru primăvară și toamnă, când veți merge adesea pe teren umed sau umed, deoarece vă protejează eficient picioarele de udare. Pe de altă parte, încălțămintea fără membrană face o treabă excelentă în zilele călduroase, asigurând o ventilație excepțional de eficientă. Pantofii cu panouri din plasă oferă o ventilație maximă în căldura verii. Oricare ar fi pantoful de abordare pentru femei pe care îl alegeți, acesta va fi cea mai bună alegere pentru drumeții pe trasee dificile.

Puteți găsi cei mai buni pantofi de abordare pentru femei în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă extrem de largă de pantofi de abordare pentru femei pentru orice aplicație. Gama noastră de produse include pantofi de abordare ultraușori, în care puteți ajunge la perete și îi puteți lua cu dvs. în timp ce urcați, modele în care puteți aborda ascensiuni mai ușoare și unele în care puteți face drumeții rapide pe trasee stâncoase. Cele mai bune mărci de munte oferă pantofi de abordare pentru femei care se potrivesc perfect piciorului și au o durabilitate peste medie. Dacă te avânți pe poteci și trasee stâncoase, ar trebui să iei în considerare schimbarea pantofilor de drumeție moi cu pantofi de abordare. Aceștia vă vor oferi o precizie mai mare și o durabilitate mai mare pe terenul montan dificil.