top

Climbing Technology

Climbing Technology este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de alpinism și accesorii pentru lucrări la înălțime, precum și de echipamente de iarnă pentru alpiniști și alpiniști din Himalaya. Marca italiană înseamnă fiabilitate ridicată.
View as Grid List

778 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Bandana multifunctionala Climbing Technology Silhouette - green

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Conectori de raci Climbing Technology Long Flex Bar-B

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender NY 17 cm - white/blue marine

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender DY 12 cm - anthracite/gray

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender DY 22 cm - anthracite/gray

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender NY 12 cm - white/blue marine

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Bandă Climbing Technology Extender NY Pro 22 cm - black/grey

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Kit via ferrata Climbing Technology VF Kit Plus E-Compact W

  Lista de dorințe

 9. -6%
  Ham escalada Climbing Technology Ascent - blue/silver

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Ham escalada Climbing Technology Ascent - blue marine/ silver

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Carabiniera escalada Climbing Technology Lime WG - gray/blue

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Carabină Climbing Technology Lime S - grey/blue marine

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Carabină Climbing Technology Lime B - gray/blue

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Carabiniera Climbing Technology Lime SG - grey/blue marine

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Bucla Climbing Technology Cipe 80 cm - orange/white

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Bucla Climbing Technology Cipe 120 cm - yellow/white

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender NY PRO 17 cm - black/gray

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Carabiniera escalada Climbing Technology Lime W - blue

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Bucle echipate Climbing Technology Lime B Set NY 12 cm 6-pack

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Bucla Climbing Technology Cipe 60 cm - blue/white

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Bucla Climbing Technology Extender NY PRO 12 cm - black/grey

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Carabiniera Climbing Technology OVX SG - anthracite/orange

  Lista de dorințe

View as Grid List

778 Produse

pe pagină
Ștergere

Climbing Technology este un brand specializat în proiectarea și producția de echipamente de alpinism și escaladă de mulți ani. Cu sediul central în Italia, compania este unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente pentru alpiniștii de agrement, alpiniștii sportivi sau alpiniștii. Marca oferă, de asemenea, un departament extins de salvare la înălțime și echipamente pentru lucrul la înălțime. Oferta cuprinzătoare de echipamente de alpinism de la Climbing Technology vă permite să alegeți soluția potrivită atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii care abordează cele mai dificile provocări montane. Ceea ce distinge marca CT este calitatea ridicată a tuturor produselor. Cele mai multe dintre ele sunt produse în Italia și, datorită standardelor înalte de control al calității, fiecare produs este perfecționat până la cel mai mic detaliu.

Echipamente de escaladă de la Climbing Technology - soluții inovatoare și perfecțiune în manoperă

Brandul Climbing Technology are în oferta sa echipamente de escaladă folosite atât în timpul escaladei sportive, cât și în timpul escaladei montane. Selecția mare de modele vă permite să adaptați echipamentul de escaladă la nevoile și abilitățile dumneavoastră. Puteți găsi carabiniere de cățărare ușoare și quickdraw folosite atât pe panou, pe traseele scurte cu bolțuri, cât și în cățărarea pe pereți mari. Dispozitivele de asigurare inovatoare asigură o siguranță maximă atât pe perete, cât și în munți. Harnașamentele de cățărare pentru bărbați și femei fac parte permanent din ofertă.

Echipamente de înaltă fiabilitate pentru lucrul la înălțime.

Profesioniștii implicați în lucrări de acces pe frânghie și în pericolele legate de căderea de la înălțimi mari vor aprecia marca CT pentru echipamentele de asigurare fiabile. Dispozitivele de prindere pentru accesul lin pe frânghie, plutoanele cu absorbant de energie, pitonii, căștile de lucru și frânele de cablu sunt doar o mică selecție din gama largă oferită. Diferitele modele sunt perfecte pentru alpinismul industrial și pentru lucrul în condiții montane. Printre echipamente se numără multe dispozitive utilizate în salvarea de la înălțime.

Ceas de iarnă pentru munte - esențiale pentru cucerirea vârfurilor înzăpezite.

Cluj-Napoca Tehnologie de escaladă pioleți,crampoane și șuruburi de gheață direct de la producătorul italian câștigă recunoaștere în rândul celor mai experimentați alpiniști și alpiniști din Himalaya. Echipamentul de iarnă include atât modele pentru utilizatorii avansați, cât și pentru turiștii aflați la început de aventură montană. Crampoanele mici Climbing Technology se vor dovedi cu succes pe căi mai ușoare. Crampoanele de coș Climbing Technology Nuptse, deja consacrate, sunt adesea folosite pe munte, la fel ca și versiunile lor semiautomate și automate. O gamă largă de opțiuni este, de asemenea, oferită de mai multe tipuri de pioleți. Fie că faceți alpinism sau drumeții, un piolet CT sau un topor CT de turism vă va menține în mișcare și vă va asigura siguranța, indiferent de teren.

Echipamente Climbing Technology pentru via ferratas și parcuri de coardă

Din oferta producătorului italian nu putea lipsi, desigur, o selecție largă de echipamente pentru via ferratas, foarte populare în această țară. Prin urmare, catalogul Climbing Technology include o varietate de plutoane, hamuri și căști care asigură confort și siguranță maximă atunci când se deplasează pe via ferratas. Modelele pentru începători și utilizatorii mai avansați vă vor permite să mergeți pe o via ferrata de orice nivel de dificultate. Echipamentul disponibil este completat de cele mai simple modele concepute pentru utilizarea intensivă în parcurile de funii. Durabile și intuitive de pus, hamurile și căștile sunt ideale pentru a te juca în aceste tipuri de instalații.