top

Multiunelte

Uneltele multifuncționale sunt sinonime cu funcționalitatea, astfel încât acestea funcționează foarte bine atât în munți, cât și în timpul sarcinilor zilnice. Un multi-tool bun nu este doar un gadget, ci o unealtă high-end care va înlocui cleștii, șurubelnițele, fișierele, cuțitul, foarfecele și multe altele.
View as Grid List

42 Produse

 1. -6%
  Unealta multifunctionala Gerber Armbar Trade - silver

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Unealta multifunctionala Gerber Armbar Scout - green

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Cuțit de buzunar Munkees Camou - red

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Unealta multifunctionala Gerber Stake Out - silver

  Lista de dorințe

 5. -14%
  Unealta multifunctionala Gerber Strap Cutter - green

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Unealta multifunctionala Gerber Strap Cutter - black

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Unealta multifunctionala Gerber Stake Out - graphite

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Unealta multifunctionala Gerber Dual Force

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Unealta multifunctionala Gerber Lockdown Drive

  Lista de dorințe

 10. -17%
  Unealta multifunctionala Gerber Lockdown Pry

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Unealta multifunctionala Gerber Crucial w/strap cutter

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Unealta multifunctionala Gerber MP800 Legend

  Lista de dorințe

 13. -16%
  Unealta multifunctionala Gerber MP600 Bluntnose - black

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Unealta multifunctionala Gerber Truss - black

  Lista de dorințe

 15. -17%
  Unealta multifunctionala Gerber Prybrid X - onyx

  Lista de dorințe

 16. -16%
  Unealta multifunctionala Gerber ArmBar Drive - onyx

  Lista de dorințe

 17. -16%
  Unealta multifunctionala Gerber Suspension Multi-Tool

  Lista de dorințe

 18. -16%
  Unealta multifunctionala Gerber ArmBar Cork - orange

  Lista de dorințe

 19. -17%
  Unealta multifunctionala Gerber Curve Multi-Tool

  Lista de dorințe

 20. -19%
  Unealta multifunctionala Gerber Center Drive Multi-Tool

  Lista de dorințe

 21. -11%
  Unealta multifunctionala Nite Ize DoohicKey Tool

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

42 Produse

Ștergere

Ce este un multi-tool?

Termenul multi-tool, adoptat din limba engleză, se referă la uneltele multifuncționale care încap cu ușurință în buzunarul pantalonilor sau în rucsac. Este o completare excelentă a echipamentului oricărui turist, iubitor de buschraft și supraviețuire, sau pur și simplu un bricolajist. Majoritatea modelelor oferă o versatilitate foarte mare, incluzând până la o duzină de unelte utile. Practic, multi-uneltele sunt o dezvoltare a ideii de cuțite clasice. Cu toate acestea, ele sunt chiar mai extinse și oferă o gamă mai largă de instrumente.

Deci, ce conține un multi-tool extins? Majoritatea modelelor au clești integrați, care lipsesc atât de des la briceagurile mai mici. Acesta este un adaos cu adevărat util în timpul multor reparații zilnice și pe teren. În multe modele, există și un cutter. Un cuțit este, de asemenea, o componentă esențială. Unele multi-unelte sunt echipate cu până la două lame pentru diferite scopuri. Funcționalitățile ulterioare apar cel mai adesea în funcție de model. Dacă mergem adesea în excursii în pădure, avem cu siguranță nevoie de un multi-unelte cu un mic fierăstrău pentru lemn. Atunci când ne jucăm adesea cu elemente metalice, fișierele metalice sunt excelente pentru netezirea marginilor zimțate. Pentru mecanici, cea mai bună alegere vor fi multi-uneltele cu diverse șurubelnițe sau mai multe dimensiuni de chei pentru piulițe. Multe modele de unelte multifuncționale au foarfece mici.

Multi-unelte pentru traseu montan și pentru reparații casnice

Uneltele multifuncționale ale mărcilor cunoscute sunt întotdeauna fabricate din materiale de înaltă calitate care garantează o durabilitate ridicată. Datorită acestui fapt, un multi-tool poate ajuta timp de mulți ani. Aliajele puternice de oțel sunt combinate cu elemente realizate din plastic, care asigură o prindere fermă. Uneltele multifuncționale avansate sunt echipate suplimentar cu încuietori pentru unelte. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plierea accidentală a cuțitului, a șurubelniței sau a ferăstrăului în timpul funcționării. Atunci când este pliată, o unealtă multifuncțională se potrivește în buzunar, dar multe modele vin cu un capac practic. Acesta va facilita transportul unui multi-tool, iar atunci când este atașat la cureaua pantalonilor, acesta va fi întotdeauna la îndemână, gata de operare.

Multi-unele sunt o idee excelentă de cadou Dacă doriți să vă faceți un cadou sau să oferiți un cadou unei persoane dragi, atunci alegerea unui multi-tool se dovedește a fi cea mai bună idee. Utilizarea versatilă a acestor structuri face ca ele să fie pe placul oricărui pasionat de soluții practice. Datorită acestui fapt, înainte de zilele de naștere sau de sărbători, când nu aveți o idee de cadou pentru un tată, fiu sau bunic, nu mai trebuie să vă întrebați "ce să-i cumpărați?". Marca multi-tool va fi utilă în turism, atelier, în timpul multor sporturi, precum și în fiecare zi. Trebuie doar să vă gândiți la ce unelte vor fi cele mai necesare pentru destinatar și să alegeți modelul care i se potrivește cel mai bine!