top

Încălțăminte băieți

Pantofii de trekking și de cățărare pentru băieți de la magazinul 8a.ro sunt sinonimi cu construcțiile elaborate. Aceștia oferă un confort și o comoditate maximă pentru picioarele încă în creștere ale copilului și ale tânărului turist.
View as Grid List

84 Produse

 1. -10%
  Pantofi fete Reima Edistys - magenta purple

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi pentru copii Reima Edistys - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Pantofi pentru copii Reima Loskari - thyme green

  Lista de dorințe

 4. -11%
  Pantofi pentru copii Reima Quicker - navy

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Pantofi pentru copii Reima Loskari - blue

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Sandale pentru copii Teva Original Universal - gecko navy

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Sandale pentru copii CMP Theseus Sandal Shoe - deep lake

  Lista de dorințe

 8. -28%
  Pantofi pentru copii Reima Enkka - black

  Lista de dorințe

 9. -29%
  Pantofi pentru copii Reima Nopein - white

  Lista de dorințe

 10. -28%
  Pantofi pentru copii Reima Enkka - greyish green

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Pantofi pentru copii Inov-8 X-Talon 212 - blue/orange

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Pantofi pentru copii adidas TERREX Trailmaker - grey

  Lista de dorințe

 13. -18%
  Pantofi pentru copii Salewa Wildfire 2 - flame/flame

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Pantofi pentru copii Salewa Wildfire 2 - gold/gold

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Pantofi pentru copii Salomon Patrol - laur/vanila/empyel

  Lista de dorințe

 16. -9%
  Ghete de schi fond Alpina T5 PLUS JR - black/red

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Pantofi pentru copii Reima Coconi - ochre yellow

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Pantofi pentru copii Reima Coconi - black

  Lista de dorințe

 19. -24%
  Pantofi pentru copii Reima Wetter 2.0 - navy

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

84 Produse

Ștergere

Călțăminte pentru băieți - cățărare

Aceste modele destinate începătorilor și celor mai tineri cățărători sunt construcții aproape identice cu cele pentru adulți. Forma lor este, totuși, adaptată în mod optim la picioarele copilului, oferind confort și o mare mobilitate pe perete. Pantofii de cățărare pentru băieți sunt una dintre piesele de echipament esențiale ale celor mai tineri adepți ai escaladei. Pentru a te bucura pe deplin de acest sport, trebuie să fii echipat corespunzător. Pantofii tehnici de cățărare pentru băieți sunt unul dintre elementele care pot îmbunătăți considerabil confortul în timpul primelor încercări pe un panou sau pe stânci. Cățăratul este o ocazie excelentă pentru copii de a-și consuma energia uriașă atunci când urcă din ce în ce mai sus.

Cățările profesionale de cățărare pentru copii le oferă celor mici un confort maxim.
Cățările de cățărare pentru băieți, asemănătoare modelelor pentru adulți, oferă, de asemenea, o tracțiune excelentă. Totul datorită unei tălpi exterioare unice din amestec de cauciuc, care oferă o tracțiune perfectă. Acest lucru face mult mai simplă parcurgerea unor trasee mai dificile, și se distrează de minune pe perete. Pantofii de cățărare pentru băieți sunt de obicei dotați cu sistem de fixare Velcro. Această soluție ușor de operat și în același timp fiabilă, îi permite copilului dvs. să încalțe și să scoată rapid pantofii. Este o pierdere de timp pentru a lega șireturile când îl poți petrece pe perete.

Călăriile de trekking pentru băieți

Călăușii de trekking pentru copii dispun adesea de cele mai noi tehnologii folosite la modelele pentru adulți. Producătorii de încălțăminte de exterior abordează materialele și construcțiile aplicate cu același nivel de atenție. Acesta este motivul pentru care pantofii de trekking pentru băieți oferă confortul necesar pe primele trasee și poteci ale fiecărui copil. Tracțiunea maximă, adaptarea optimă la piciorul copiilor și confortul sunt prioritățile de top ale unei încălțăminte modernă pentru copii. Majoritatea modelelor sunt perfecte atât pentru călătorii, cât și pentru distracție. Magazinul 8a.ro oferă încălțăminte pentru băieți de la branduri de top de outdoor. Încălțămintea pentru copii de la La Sportiva, Columbia sau The North Face oferă performanțe de înaltă calitate și un aspect uimitor în orice condiții. Aceștia vor oferi confort celor mai mici în timpul primelor drumeții montane.

Călăriile de trekking pentru băieți

Pe lângă încălțămintea pentru adulți, cele mai importante branduri de outdoor au în colecțiile lor și încălțăminte avansată pentru băieți. Tehnologiile folosite se bazează pe soluții care au performanțe excelente chiar și în cele mai tehnice modele, de aceea acești pantofi pentru băieți oferă proprietăți de performanță excelente. Materialele moderne au făcut posibilă reducerea semnificativă a greutății pantofilor pentru copii, menținând în același timp o durabilitate ridicată a părții superioare. Datorită acestui fapt, pantofii pentru băieți nu limitează copiii în timp ce se joacă și nu adaugă greutate în timpul excursiilor montane. Talpa exterioară special dezvoltată oferă o tracțiune ridicată practic pe orice teren, astfel încât copilul dumneavoastră se poate deplasa în siguranță în condiții versatile. Pentru un confort maxim în timp ce încălțați pantofii pentru copii, șireturile sunt adesea înlocuite cu Velcro, sau cu sisteme speciale de închidere rapidă în modelele pentru cei mai tineri utilizatori. Acest lucru face ca punerea și scoaterea pantofilor să fie extrem de ușoară.