top

Căşti pentru lucru la înălţime

Căștile pentru lucrul la înălțime se remarcă prin ergonomia și fiabilitatea lor ridicată. O cască este o piesă de echipament de bază pentru fiecare lucrător, așa că este important să alegeți un model confortabil care să protejeze capul în mod eficient.
View as Grid List

47 Produse

 1. -16%
  Casca alpinism utilitar Petzl Strato Vent - red

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Suport cască Petzl Fixation Tactikka

  Lista de dorințe

 3. -16%
  Casca alpinism utilitar Petzl Strato - red

  Lista de dorințe

 4. -16%
  Casca alpinism utilitar Petzl Strato - yellow

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Casca alpinism utilitar Petzl Strato - white

  Lista de dorințe

 6. -12%
  Curea Petzl Dual - black
  Curea Petzl Dual - black
  53,90Lei 61,80Lei

  Lista de dorințe

 7. -13%
  Protecție pentru ochi la cască Petzl Vizir

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

47 Produse

Ștergere

Căști de lucru - îmbină siguranța și confortul

Trebuie să purtați casca de protecție în permanență atunci când lucrați la înălțime, deoarece aceasta formează un duo inseparabil cu harnitura industrială Pe lângă siguranță, confortul este, de asemenea, o prioritate în proiectarea căștii. Forma adecvată a cochiliei asigură un câmp vizual relativ larg. Sistemele de reglare utilizate la aproape toate modelele vă permit să adaptați rapid casca de lucru la circumferința capului dumneavoastră. Este literalmente nevoie de câteva secunde pentru a seta circumferința potrivită cu ajutorul butonului de pe spate. În funcție de model, căștile de protecție au un număr variabil de orificii de ventilație. Există, de asemenea, versiuni cu opțiunea de a le acoperi, astfel încât ventilația să poată fi ajustată în funcție de condițiile în care lucrați. O gamă largă de culori vă permite să alegeți una care să se potrivească nevoilor companiei dumneavoastră. O cască de protecție este unul dintre elementele de bază ale protecției lucrătorilor și este un accesoriu esențial pentru hamuri, dispozitive de autoasigurare și corzi

Căști de protecție pentru lucrul la înălțime - accesorii

Căștile de protecție pentru lucrul la înălțime pot fi echipate cu elemente suplimentare. Atunci când condițiile o cer, căștile de reducere a zgomotului pot fi atașate la cască pentru a vă proteja împotriva zgomotului excesiv. Cu ajutorul adaptoarelor oferite de magazinul nostru, veți putea folosi majoritatea celor mai cunoscute căști de protecție pentru urechi. De asemenea, vă oferim o gamă largă de soluții de protecție pentru față și ochi. Modelele care se potrivesc căștilor individuale sunt perfecte pentru toate locurile de muncă în care trebuie să vă protejați ochii de stropi. Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de căști pentru lucrul la înălțime și toate accesoriile necesare.