top

Patagonia

Patagonia este producătorul de haine de exterior și de alpinism. Marca are mare grijă să aibă un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător și susține numeroase inițiative de mediu. Oferă îmbrăcăminte de calitate superioară pentru munte și pentru uzura zilnică. Pantaloni Patagonia; tricouri; hanorace sau hanorace - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de produse.
View as Grid List

730 Produse

 1. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/belay blue

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - outline logo/fox red

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/night plum

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Colanti termici femei Patagonia Cap TW Bottoms - black

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Mănuși fleece Patagonia Retro Pile Gloves - black

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Palton matlasat femei Patagonia Cord Fjord Coat - nest brown

  Lista de dorințe

 7. -4%
  Caciula Patagonia Beanie Hat - cosmic gold

  Lista de dorințe

 8. -3%
  Geantă Patagonia Black Hole Duffel 40 l - touring red

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Rucsac Patagonia SnowDrifter Pack 30L - shrub green

  Lista de dorințe

 10. -5%
  Rucsac Patagonia SnowDrifter Pack 20L - shrub green

  Lista de dorințe

 11. -4%
  Pantaloni cu membrana Patagonia Triolet Pants - black

  Lista de dorințe

 12. -6%
  Curea Patagonia Tech Web Belt - burl red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

730 Produse

Ștergere

Patagonia - o companie cu o misiune

Marca Patagonia este condusă de oameni pozitivi care iubesc activitățile în aer liber. În centrul intereselor sale se află escalada, turismul, schiul, ciclismul montan sau alergarea în teren. Cu gândul la iubitorii acestor activități sunt concepute hainele outdoor și echipamentele de drumeție de calitate superioară de la Patagonia. Cu toate acestea, acesta nu este însă un alt brand de modă "obișnuit". Cei responsabili de stabilirea obiectivelor pe termen scurt și lung ale companiei fac tot posibilul pentru a avea un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. Acest lucru se face în limita resurselor de care dispune marca Patagonia și piața outdoor pe care o ocupă. Activitățile sunt menite să păstreze sălbăticia și naturalețea multor regiuni ale lumii. Compania își examinează impactul asupra mediului și urmărește să reducă impactul negativ asupra naturii. Activismul de mediu al Patagonia se manifestă pe mai multe fronturi. Sunt introduse metode moderne de producție, astfel încât utilizarea de substanțe chimice dăunătoare să fie redusă la minimum. De asemenea, acestea reduc necesarul de energie. Marca colaborează, de asemenea, cu organizații externe. Aceasta susține financiar proiecte de mediu la scară mică în multe zone ale lumii.

Istoria mărcii Patagonia

Toate au început în 1953. Atunci, fondatorul brandului Patagonia - Yvon Chouinard, un băiat de 14 ani, a devenit interesat de alpinism. Curând, hobby-ul l-a consumat complet. Continuând să își dezvolte pasiunea, s-a mutat în Yosemite. Acolo a explorat secretele escaladei pe pereți mari. În 1957, a cumpărat un cuptor, burdufuri, o nicovală și ciocane. A început să forjeze singur echipamentul necesar pentru cățărare. Așa au fost create primele cârlige pe care le-a testat pe perete. În 1965, a fost fondată compania Chouinard Equipment. Yvon s-a asociat cu Tom Frost. În scurt timp a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de alpinism din SUA. Yvon și-a dat seama că exista pe piață o lipsă de îmbrăcăminte potrivită pentru alpiniști. Articolele clasice din bumbac absorbeau prea multă umiditate. Prin urmare, a fost lansată gama de haine din fibre sintetice a mărcii. Compania a fost prima care a început să promoveze un sistem de îmbrăcăminte în straturi. Marca Patagonia a fost fondată în 1973. Colaborările cu companii precum Malden Mills au permis dezvoltarea unor materiale din ce în ce mai noi. Inițial, hainele erau produse în principal din polipropilenă, iar mai târziu din poliester. Încă din 1985, a fost introdusă pe piață o țesătură revoluționară - Capilene®. Astăzi, Patagonia este unul dintre cei mai importanți producători de îmbrăcăminte pentru munte, alpinism și surf. Este cunoscută pentru activitățile sale ecologice. Aceasta sprijină organizațiile locale mici care protejează mediul înconjurător. Aceasta reduce în mod activ impactul negativ al producției de îmbrăcăminte asupra mediului. De asemenea, încurajează repararea și utilizarea mai îndelungată a hainelor achiziționate.

Vestimentul Patagonia oferă o gamă largă de modele

Marca dispune de o gamă de îmbrăcăminte realizată pentru o varietate de activități. O trăsătură comună tuturor modelelor este calitatea înaltă a manoperei și a materialelor folosite. Aceste haine sunt făcute pentru a rezista timp de mai multe sezoane. Magazinul 8a.ro oferă, printre altele, rafinatele Jachete Patagonia - atât cele impermeabile, cât și cele izolate. Una dintre ele protejează eficient împotriva frigului în zilele mai friguroase. Altele protejează împotriva ploii sau a zăpezii dacă vremea se strică. Selecția largă de pantaloni de alpinism și de trekking va fi pe placul tuturor iubitorilor de excursii estivale pe stânci și pe trasee montane. Tăieturile adecvate oferă o libertate maximă de mișcare. Patagonia hanorace confortabile sunt excelente pentru munte și pentru uzura zilnică. Cu siguranță, modelele iconice Patagonia R1 se remarcă printre ele. Se caracterizează prin confort ridicat la purtare și fiabilitate în orice moment. Acestea oferă un strat izolator excelent în zilele mai reci. Îmbrăcămintea brandului american este, de asemenea, foarte căutată pentru uzura de zi cu zi. Patagonia hoodies confortabile, tricouri din bumbac organic și alte haine cu logo-ul distinctiv sunt adesea văzute pe străzile orașelor. Este o alegere frecventă a tuturor iubitorilor de munte și a persoanelor care se preocupă de reducerea impactului asupra mediului.

Patagonia înseamnă și rucsacuri și genți outdoor

Compania are și o gamă de echipamente pentru drumeții. Acesta este perfect atât pentru excursii scurte, cât și pentru călătorii lungi. Printre modelele oferite se numără produse precum rucsacii clasici Patagonia Gențile de expediție încăpătoare sau organizatoarele de bagaje vor păstra în ordine toate lucrurile pe care le luați cu dumneavoastră. Catalogul companiei include propuneri pentru utilizatori foarte diverși. Rucsacurile de alpinism merită cu siguranță luate în considerare. Cățăratul este activitatea pe care se bazează popularitatea marcii Patagonia Diverse modele sunt perfecte pentru excursii de vară pe stânci, precum și pentru excursii de mai multe zile pe pereți mai mari. Specialiștii de la acest producător știu bine cum trebuie echipat un rucsac pentru un alpinist. Pe lângă modelele avansate, gama companiei le include și pe cele pentru provocări mai ușoare în aer liber. Moacele clasice de drumeție Patagonia sunt excelente pentru drumeții și alergări pe traseu. Accesul convenabil la interior și materialele de înaltă calitate sunt caracteristicile lor. Din gama de produse nu puteau lipsi nici rucsacurile urbane funcționale cu design de cățărare. Acesta este un must-buy pentru orice iubitor al mărcii care iubește munții. Modelele compacte sunt perfecte pentru sarcinile de zi cu zi.

Marca americană Patagonia este, de asemenea, bine cunoscută pentru producerea de genți de expediție și de călătorie durabile. Este alegerea perfectă atunci când transportați bagajele pe acoperișul unei mașini, în tren sau autocar, mai degrabă decât în drumeții cu ele în spate. Sacurile Patagonia se caracterizează printr-o durabilitate peste medie. Acest lucru le face perfecte pentru călătoriile lungi. Vă puteți baza întotdeauna pe fiabilitatea și confortul lor de utilizare. Pentru o mai bună organizare a conținutului genților, sunt disponibile la vânzare și produse Patagonia mai mici. Pungi cosmetice funcționale organizatoare de bagaje și multe alte accesorii. Cu acestea, vă veți găsi foarte repede drumul în orice oprire în trafic.

Punerea naturii pe primul loc

Producătorul american de îmbrăcăminte se implică activ în reducerea amprentei sale asupra mediului. Acest lucru este ferm încorporat în politica companiei. Declarațiile sunt urmate de acțiuni concrete. În primul rând, Patagonia proiectează toate produsele astfel încât acestea să fie durabile și să poată rezista mult timp. Materialele utilizate în îmbrăcămintea și echipamentul de munte sunt testate pentru a determina durabilitatea acestora. Acest lucru îi permite să le aleagă pe cele care vor funcționa cel mai bine pentru o anumită activitate. Utilizarea mai îndelungată a produselor Patagonia se traduce printr-o nevoie mai mică de resurse naturale. Acest lucru înseamnă o exploatare redusă a mediului înconjurător. În al doilea rând, Patagonia încurajează și derulează campanii legate de repararea hainelor și echipamentelor folosite. În acest fel, se reduce cantitatea de deșeuri. În al treilea rând, toți furnizorii de materiale sunt inspectați în detaliu. De asemenea, procesul de producție al acestora nu trebuie să reprezinte o povară nejustificată pentru mediu. Patagonia folosește în prezent numai bumbac organic Impactul devastator al culturilor obișnuite a fost cel care a decis acest lucru. În al patrulea rând, producătorul donează o parte din veniturile generate în fiecare an organizațiilor de mediu. De cele mai multe ori, acesta sprijină activități locale și instituții mici care luptă împotriva unor probleme specifice. Această abordare unică atrage mulți susținători ai mărcii. Dacă vă pasă de mediu și de reducerea impactului pe care îl aveți asupra naturii, aceasta este o alegere bună.

Puteți cumpăra produsele Patagonia online de pe Magazinul 8a.ro!

Nu putea lipsi un specialist în producția de haine de munte și outdoor precum producătorul american. Hăinuțele Patagonia contribuie cu siguranță la protecția mediului. În același timp, poți fi sigur că primești un produs de calitate superioară. Acesta a fost dezvoltat pentru mulți ani de utilizare intensă. Printre modelele disponibile, iubitorii unei mari varietăți de activități vor găsi haine potrivite. Selecția largă de haine și echipamente de la Patagonia va fi apreciată de pasionații de alpinism și escaladă. Acest lucru se datorează faptului că modelele, realizate din materiale flexibile, oferă libertate deplină de mișcare pe perete. Oferta Patagonia va include, de asemenea, multe lucruri pregătite pentru drumeții. O gamă largă de modele sunt concepute pentru utilizarea zilnică. Ceea ce contează cel mai mult la aceste modele este nivelul ridicat de confort la purtare și designul unic care se bazează pe pedigree-ul montan al producătorului. Nu contează dacă aveți nevoie de îmbrăcăminte pentru vară, pentru sezoanele de tranziție sau pentru iarnă, cu siguranță veți găsi aici modelele potrivite. Printre acestea se vor regăsi haine perfect adaptate la activitatea practicată și la condițiile meteo. Dacă sunteți în căutarea unor haine excepționale de la brandul american la prețuri atractive, vă va interesa Patagonia outlet la 8a.ro.