top

Curele de alergare

Curelele de alergare sunt o alternativă la un rucsac, permițându-vă să luați tot ce aveți nevoie. Atunci când vă cumpărați centura de alergare la un antrenament sau la o cursă competitivă, veți avea la dumneavoastră în permanență sticla de apă și gustările energizante.
View as Grid List

39 Produse

 1. -25%
  Centura alergare CamelBak Ultra Belt 500ml - black/yellow

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Centura alergare Inov-8 Race Belt - black/green

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Centura alergare Dynafit React 600 2.0 - dawn/syrah

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Borsetă de sold Deuter Shortrail I - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Borsetă de sold Deuter Shortrail II - black

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Borsetă de sold Deuter Shortrail III - black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Centura alergare Inov-8 Race Ultra Pro Waist - black/grey

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Centura alergare Inov-8 Race Elite Waist - black/grey

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Centura alergare Dynafit React 600 2.0 - black out

  Lista de dorințe

 10. -17%
  Centura alergare Salomon Pulse Belt - goji berry

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Centura alergare Silva Strive Belt - blue

  Lista de dorințe

 12. -20%
  Centura alergare Salomon Sense Pro Belt - black

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Centura alergare Silva Race 4

  Lista de dorințe

 14. -28%
  Centura alergare Silva Free 10

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

39 Produse

Ștergere

Curele de alergare - sprijinul minimalist pe care îl meritați

Când faci un antrenament montan sau participi la curse, trebuie să iei cu tine câteva piese de echipament de alergare. Cum ar fi, de exemplu, un baton energizant, un gel izotonic sau, ca opțiune obligatorie - o sticlă de apă. Cu toate acestea, după cum știm, să porți un rucsac în timp ce alergi este inutil, așa că este evident că o centură de alergare se dovedește a fi un accesoriu indispensabil. Construcția sa minimalistă este ușoară și nu vă limitează mobilitatea, permițându-vă în același timp să transportați cu ușurință câteva lucruri de care aveți nevoie. Designerii folosesc materiale sintetice precum poliesterul sau poliamida atunci când realizează centura de șold pentru alergare. Aceasta înseamnă că întreaga construcție își păstrează durabilitatea necesară, astfel încât o vei folosi pentru multe sezoane de alergare de acum încolo. În același timp, proprietățile de uscare rapidă ale materialelor aplicate asigură că excesul de umiditate este îndepărtat eficient. Îmbunătățește confortul în timpul alergărilor pe munte și în oraș. Fiecare model de șold este, de asemenea, flexibil, ceea ce îi permite să se adapteze confortabil la corpul dumneavoastră.

Cureaua de alergare - perfectă pentru aplicații montane și de oraș

Dacă concurați sau vă faceți antrenamentele, sprijinul pe care vi-l oferă centura de alergare este neprețuit. Fiecare model dispune de buzunare care vor găzdui o varietate de piese esențiale din echipamentul dvs. de alergare. Producători precum Dynafit, Salomon, Deuter, Silva, the North Face sunt conștienți de nevoile comunității de alergare, așa că au creat construcții adaptate diferitelor activități. Acest lucru vă permite să alergați pe trasee de munte, pe drumuri forestiere și să faceți antrenamentele zilnice din oraș. Construcțiile versatile ale curelelor de alergare te fac independent și pregătit pentru o varietate de situații. Un tip de rucsac de șold pe care îl reprezintă centura de alergare este întotdeauna un rucsac ușor și confortabil care se potrivește cu forma corpului tău și rămâne stabil chiar și atunci când ești în mișcare. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că va aluneca, ceea ce nu ar face decât să vă perturbe ritmul de alergare. Chiar și cureaua de alergare echipată cu sticla de apă își păstrează stabilitatea ridicată în ciuda încărcăturii de apă.

Cureaua de șold pentru alergare - îți facilitează alergarea unui kilometru în plus

Două soluții sunt, de obicei, responsabile pentru stabilitatea curelei. Prima constă în faptul că banda poate fi fixată cu o cataramă reglabilă în lungime. Aceasta înseamnă că vă puteți adapta în mod convenabil centura de alergare la forma corpului dumneavoastră. O altă construcție folosită de producători, este o centură care se trage peste șolduri, la fel ca pantalonii scurți. Este mai extensibilă, astfel încât să se potrivească îndeaproape corpului dumneavoastră. Construcția pe care o alegeți depinde de tipul activității dumneavoastră de alergare. Cureaua de alergare cu sticlă de apă are un întăritor special în locul în care se așează sticla. Cu toate acestea, nu încarcă prea mult întreaga construcție și, în plus, protejează sticla de apă împotriva căderii.

Cureaua de alergare cu sticlă de apă - acces ușor la apă în condiții de activitate fizică maximă

Câteva dintre modelele de centură vă permit să luați cu dumneavoastră o sticlă de apă sau o băutură izotonică. Acest lucru este important, deoarece pierdeți energie valoroasă, fie că este vorba de o cursă sau de un antrenament. În acest fel, veți avea mereu cu dvs. o doză de lichid răcoritor, oferindu-vă puterea de a alerga kilometrul în plus pe un traseu montan sau pe o potecă din oraș. Există momente în care cureaua de alergare vă permite să legați bastoane de alergare sau chiar un hanorac ultraușor, atunci când vremea se înrăutățește.