top

Pantaloni 3/4 bărbaţi

Pantalonii scurți 3/4 pentru bărbați vin în multe modele și tăieturi și vor fi potriviți pentru diverse ocazii. În timpul zilelor de vară, această croială va oferi o bună ventilație și va fi perfectă pentru utilizarea zilnică și pentru excursiile turistice.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

3/4 pantaloni scurți - modelele pentru bărbați oferă o gamă largă de posibilități

Te întrebi ce model de pantaloni să alegi în anotimpurile de tranziție ale anului? Pantalonii scurți 3/4 pentru bărbați îți vor satisface cu ușurință așteptările în ceea ce privește această parte a ținutei. Femeile aleg această lungime de bunăvoie. Din ce în ce mai des, pantalonii până la genunchi își găsesc, de asemenea, locul în garderoba bărbaților. Această croială este universală. Îl puteți îmbrăca atât pentru drumeții pe trasee montane, cât și pentru o excursie de agrement cu cortul sau pentru o excursie de weekend la lac. Pantalonii scurți 3/4 pentru bărbați sunt disponibili în multe variante diferite. Alegerea este atât de mare încât poți găsi cu ușurință un model care să se potrivească preferințelor tale. Nu trebuie să vă faceți griji că tăietura sau modelul vor fi nepotrivite. Un număr mare de producători cunoscuți oferă o gamă largă de astfel de pantaloni scurți. În gama de zeci de modele, cu siguranță îl veți găsi pe cel pe care veți fi bucuroasă să îl îmbrăcați de mai multe ori.

Corturile 3/4 bărbătești nu doar în varianta turistică

În zilele călduroase și în anotimpurile de tranziție ale anului, cea mai bună funcționalitate este caracterizată de haine confortabile care asigură un nivel corect de ventilație. Este foarte important să nu simțiți niciun disconfort în timpul activităților în aer liber. Clima care domină într-un vehicul poate fi schimbătoare, iar temperaturile moderate sunt cele mai frecvente. Vremea este prea caldă pentru a purta pantaloni cu picioare lungi, dar nici suficient de caldă pentru a purta pantaloni scurți. Variantele de lungime medie sunt atunci cea mai bună soluție. Pantalonii scurți pentru bărbați cu lungime 3/4 reflectă alegerea culorilor materialelor și a croielii în funcție de gusturile bărbaților. Aceștia vor completa perfect ținuta dvs. de exterior atunci când sunt purtați cu un tricou lejer. Nu trebuie uitat că această lungime nu este doar casual. Pantalonii de alergare sau de ciclism pot avea picioarele până la genunchi, de asemenea. Dacă intenționați să practicați sport și doriți să vă puneți într-un mod activ de petrecere a timpului, optați pentru modele mai mulate. O mai bună aderență la piele se traduce printr-un efort mai eficient. Modelele, special concepute pentru uz sportiv, sunt, de asemenea, cusute din țesături cu parametri tehnici diferiți. Printre principalele avantaje se numără atunci capacitatea de a elimina eficient umiditatea, asigurând respirabilitatea sau, de exemplu, garantând libertatea de mișcare. Toate acestea sunt susținute de o croială special concepută, care acoperă bine corpul, dar nu împiedică libera circulație a aerului.

Funcționalitate ridicată a pantalonilor scurți 3/4 pentru bărbați

Pentru o excursie turistică, trebuie să alegeți haine care să fie confortabile și să nu vă limiteze libertatea de mișcare. Țineți cont de teren și de condițiile meteo. Atât tricoul pentru bărbați, cât și pantalonii scurți 3/4 trebuie să facă ținuta confortabilă. Decideți să purtați încălțăminte cu talpă funcțională, confecționată din materiale care să reziste la umezeală și un substrat care nu este propice pentru drumeții. Dacă acordați atenție îmbrăcămintei alese corespunzător, fiecare pas făcut în sânul naturii va fi o plăcere pură. Compunerea unui set practic de îmbrăcăminte pentru o excursie turistică nu este dificilă dacă aveți în garderobă elemente universale. Prin urmare, merită să vă decideți să cumpărați îmbrăcăminte multifuncțională, care poate fi purtată în diverse situații. Pantalonii scurți 3/4 pentru bărbați sunt un exemplu de astfel de produs. Ei vor funcționa fantastic într-o zi de vară pentru tricouri casual, dar vor putea deveni parte a stilului de zi cu zi și, de asemenea, nu vă vor dezamăgi.

Corturi 3/4 pentru bărbați, femei și unisex

Alegerea în ceea ce privește tipurile de pantaloni până la genunchi este foarte largă, nu numai în ceea ce privește stilurile, culorile sau destinația. O gamă largă de producători include versiuni mai personalizate și mai bine adaptate la cerințele ambelor sexe. Aceste modele, dedicate femeilor, vin cel mai adesea într-o gamă mai largă de culori și au o formă mai profilată. Pe lângă faptul că au avantaje utilitare, ele pun în evidență și formele siluetei feminine. Pantalonii scurți 3/4 pentru bărbați au, de obicei, o croială mai simplă și sunt confecționați în culori mai discrete. Merită să acordați atenție unui tip unisex. Pantalonii de urgență sunt de acest tip și pot fi folosiți atât de bărbați cât și de femei.