top

Deuter

Deuter este unul dintre liderii în producția de rucsacuri pentru drumeții; saci de dormit și alte echipamente pentru drumeții. Utilizatorii apreciază ergonomia ridicată și durabilitatea prin care se caracterizează produsele Deuter. În oferta noastră veți găsi rucsacuri pentru drumeții; rucsacuri de trekking; rucsacuri pentru munte și sport, care sunt potrivite pentru multe activități fizice. Gențile și accesoriile de călătorie înseamnă funcționalitate ridicată în fiecare călătorie. Pentru iubitorii de dormit în cort, compania germană oferă o varietate de saci de dormit din puf și sintetic.
View as Grid List

530 Produse

pe pagină
 1. -8%
  Rucsac ciclism Deuter Trans Alpine 24 - chestnut/deepsea

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Rucsac ciclism Deuter Race Air 10 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 3. -12%
  Rucsac munte femei Deuter Groden 30 SL - caspia/ink

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Rucsac munte femei Deuter Groden 30 SL - jade/ink

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Rucsac munte Deuter Groden 32 - graphite/ink

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Rucsac ciclism Deuter Race 8 - black

  Lista de dorințe

 7. Rucsac enduro Deuter Race 12 - black

  Lista de dorințe

 8. Rucsac enduro Deuter Race Air 10 - black

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Geanta cosmetice Deuter Wash Bag Tour III - azure/ink

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Geanta cosmetice Deuter Wash Bag Tour II - azure/ink

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 21 SL - caspia/currant

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 27 - khaki/meadow

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Rucsac femei Deuter Futura Pro 34 SL - marine/lake

  Lista de dorințe

 14. -9%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 16 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 15. -13%
  Rucsac femei Deuter AC Lite 28 SL - lake/ink

  Lista de dorințe

 16. -13%
  Rucsac femei Deuter Zugspitze 22 SL - jade/ink

  Lista de dorințe

 17. -16%
  Rucsac ciclism femei Deuter Bike I 18 SL - jade/deepsea

  Lista de dorințe

 18. -17%
  Rucsac ciclism Deuter Bike I 20 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 19. -9%
  Rucsac drumetie Deuter Trail 30 - black/shale

  Lista de dorințe

 20. -16%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 36 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 21. -16%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 36 - almond/cinnamon

  Lista de dorințe

 22. -15%
  Rucsac femei Deuter AC Lite 22 SL - cinnamon/teal

  Lista de dorințe

 23. -13%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 24 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 24. -20%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 30 - turmeric/khaki

  Lista de dorințe

 25. -9%
  Rucsac drumetie Deuter Trail 30 - wave/ivy

  Lista de dorințe

 26. -12%
  Rucsac femei Deuter Futura 25 SL - caspia/currant

  Lista de dorințe

 27. -20%
  Rucsac femei Deuter Futura 30 SL - caspia/currant

  Lista de dorințe

 28. -20%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 32 - chestnut/mandarine

  Lista de dorințe

 29. -15%
  Rucsac drumetie Deuter AC Lite 23 - clay/deepsea

  Lista de dorințe

 30. -12%
  Rucsac drumetie Deuter Zugspitze 24 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 31. -16%
  Rucsac ciclism femei Deuter Bike I 18 SL - maron/caspia

  Lista de dorințe

 32. -14%
  Rucsac trekking Deuter Aircontact Lite 50 + 10 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

 33. -10%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 23 - khaki/meadow

  Lista de dorințe

 34. -13%
  Rucsac femei Deuter Futura 24 SL - caspia/currant

  Lista de dorințe

 35. -8%
  Rucsac drumetie Deuter Futura 26 - chestnut/mandarine

  Lista de dorințe

 36. -8%
  Rucsac drumetie Deuter Futura Pro 40 - atlantic/ink

  Lista de dorințe

View as Grid List

530 Produse

pe pagină
Ștergere

Deuter înseamnă fiabilitate și durabilitate ridicată a produselor

Marca germană este bine cunoscută printre iubitorii de drumeții și activități montane. Oferta sa include echipamente de drumeție excelente, care însoțesc de mulți ani generații succesive de turiști din întreaga lume. Cea mai importantă parte a colecției Deuter este, fără îndoială, rucsacurile. Fie că doriți să vă deplasați confortabil în oraș sau să călătoriți prin lume, fie că aveți nevoie de cel mai mare model de trekking, marca se va ridica întotdeauna la înălțimea cerințelor. Logo-ul distinctiv Deuter poate fi găsit în aproape toate colțurile lumii, oriunde merg clienții săi mulțumiți. Bineînțeles, rucsacurile nu sunt totul. Marca oferă, de asemenea, saci de dormit pentru drumeții rafinate. Acestea vor asigura un somn confortabil într-un cort sau într-un adăpost montan. În catalogul Deuter veți găsi, de asemenea, o mulțime de accesorii pentru organizarea bagajelor în fiecare călătorie. Fie că alegeți protectori de călătorie pentru haine sau genți cosmetice foarte funcționale, veți putea să vă orientați rapid printre multitudinea de haine și accesorii atunci când ajungeți la destinație.

Istoria mărcii Deuter

Producătorul german are o experiență excepțională în domeniu. Compania a fost fondată încă din 1898 de Hans Deuter în Augsburg-Oberhausen. La început, s-a ocupat de livrarea de genți și saci de scrisori pentru poștă, precum și de închirierea de corturi de expoziție. Cu toate acestea, încă din 1910, compania a primit o comandă mare pentru producția de rucsacuri. În 1934, a lansat rucsacul Deuter Tauern, special conceput pentru alpiniști Primele teste serioase din timpul expediției la Nanga Parbat și multe alte vârfuri consolidează opinia excelentă despre acest model. Anii următori au văzut construcții la fel de reușite, concepute cu gândul la cuceritorii de munte.

Există multe repere în istoria mărcii Deuter În 1968, rucsacurile realizate din nailon rezistent au intrat în producția pe scară largă. Acest material sustenabil transformă întreaga industrie a drumețiilor. În 1985, producătorul german a introdus gama Deuter Aircomfort - primele rucsacuri cu sistem de transport ventilat Plasa întinsă peste cadru garantează o circulație rapidă a aerului. În prezent, marca oferă rucsacuri de trekking, rucsacuri de munte, rucsacuri de ciclism, de schi, rucsacuri pentru alpiniști, călători și hoinari de oraș. Gama largă de produse este completată de genți de călătorie, saci de dormit și multe alte accesorii de călătorie. Iar logo-ul mărcii Deuter este bine cunoscut în întreaga lume.

Rucsacuri Deuter perfect adaptate nevoilor utilizatorilor

Rucsacurile mărcii germane Deuter sunt concepute pentru activități specifice, asigurând astfel funcționalitate și confort maxim. Acest lucru a fost realizat printr-o potrivire perfectă a tuturor camerelor, compartimentelor și buzunarelor, precum și prin sistemul de transport potrivit pentru utilizarea prevăzută. Materialele de finisare folosite în fiecare rucsac diferă, de asemenea, și ele. Modelele separate sunt concepute pentru utilizarea zilnică în oraș și pentru diverse activități sportive. Împărțirea rucsacurilor în mai multe grupe facilitează alegerea rapidă. De obicei, în cadrul unei anumite colecții, Rucsacurile Deuter sunt disponibile în diferite capacități Acest lucru face posibilă ajustarea perfectă a dimensiunii rucsacului la lungimea călătoriilor noastre. Nu are rost să transporți un rucsac Deuter de 50 de litri într-o excursie de o zi Acesta este motivul pentru care majoritatea modelelor sunt disponibile și în dimensiunea practică de 30-35 de litri, deși rucsacurile sportive sau de ciclism sunt disponibile și în dimensiuni mai mici, de aproximativ 10 litri Pe de altă parte, rucsacurile de trekking Deuter pot ajunge cu ușurință la o capacitate de încărcare de peste 80 l

Pe lângă versiunile standard de rucsacuri, marca Deuter oferă și modele dezvoltate special pentru femei. Un sistem de transport cu o formă diferită (bretele și centură de talie) și o lungime și o capacitate ușor reduse sunt concepute pentru a oferi un nivel și mai ridicat de confort. Toate Rucsacurile Deuter pentru femei au cuvântul SL în denumire, ceea ce face mai ușor pentru toate doamnele și domnișoarele să aleagă un model care să se potrivească optim formei corpului lor. De asemenea, marca a ținut cont de problemele pe care persoanele cu înălțimea de peste 185 cm le au în ceea ce privește adaptarea optimă a unui rucsac. Ținând cont de acestea, au fost dezvoltate Rucsacurile Deuter EL - special pentru persoanele cu înălțime mai mare Aici, la rândul său, sistemul de transport a fost extins, astfel încât rucsacul se așează mai confortabil pe spate.

Cele mai cunoscute colecții de rucsacuri ale mărcii germane

Printre gamele disponibile, merită menționate Rucsacurile de trekking Deuter Aircontact Sistemul de transport folosit în cadrul acestora se bazează pe panouri expandate realizate dintr-un tip special de spumă care permite aerului să circule în jurul corpului. Acest lucru înseamnă că până și un rucsac foarte greu poate fi purtat confortabil timp de ore întregi pe traseu. Sarcina este distribuită perfect între curelele de umăr și centura de talie. Rucsacurile Deuter din această serie sunt perfecte atât pentru drumeții de mai multe săptămâni, cât și pentru călătorii în jurul lumii. Distribuția excelentă a buzunarelor suplimentare și posibilitatea de a împărți compartimentul principal în două părți fac posibilă răspândirea întregului echipament pregătit pentru o drumeție de mai multe zile.

>

Seria Gravity și seria Deuter Guide, pe de altă parte, au fost create cu gândul la pasionații de escaladă. Sacurile din spate Gravity sunt excelente pentru escalada pe stâncă. Este alegerea perfectă pentru excursiile de vară pentru escaladă, permițându-vă să luați cu dumneavoastră tot echipamentul de raft necesar. De asemenea, va permite să fie ușor de transportat până la perete. Rucsacurile Deuter Guide sunt deja modele de cult folosite în alpinism. Construcția excepțional de durabilă, în care funcționalitatea și fiabilitatea în condiții dificile sunt pe primul plan, îl face alegerea optimă pentru toți iubitorii de munte experimentați. Modelele Deuter din această gamă vor transporta confortabil căști de alpinism, corzi, pioleți și tot echipamentul necesar. Sunt perfecte pentru alpinism, pe via ferratas și oriunde este necesară o stabilitate maximă a bagajului și o rezistență ridicată la deteriorare.

O gamă largă de modele pentru fanii tuturor activităților

Marca oferă și Rucsacuri sportive Deuter Fiecare a fost conceput pentru o activitate specifică. Pasionații de schi și de skitouring vor aprecia moasele FreeriderșiFreescape Aceste modele sunt special concepute pentru coborâri și urcări în teren sălbatic. Se poate depozita cu ușurință un ABC de avalanșă și tot echipamentul necesar. Seria Deuter Trans Alpine sunt rucsacuri cult pentru ciclism Acestea vă permit să vă luați bagajul cu dvs. acolo unde panierele nu funcționează. Aceste rucsacuri sunt o alegere populară pentru pasionații de freeride și enduro bike.

Pe lângă modelele pentru pasionații de outdoor, marca germană Deuter are în colecția sa și șpate de oraș Modelele practice sunt perfecte pentru deplasarea zilnică la serviciu sau la școală. Organizatorii utilizați în ele vă vor permite să organizați cele mai necesare obiecte mici. Va fi loc pentru portofel, chei, pixuri și multe alte obiecte. Rucsacurile urbane au, de obicei, și un spațiu separat pentru un laptop sau o tabletă, astfel încât să puteți transporta în siguranță echipamentul fragil. Rucsacurile pentru copii Deuter reprezintă o categorie complet separată. Concepute cu gândul la cei mai mici copii, acestea vă permit să vă luați mascota preferată sau mai multe jucării la grădiniță sau pe un traseu de drumeție.

Confort maxim de dormit cu sacii de dormit Dueter

Gama de produse Deuter merge însă mult dincolo de produsul său emblematic, rucsacul. O parte semnificativă a catalogului este ocupată și de sacurile de dormit. O gamă largă de modele din puf și sintetic cu diferite termice vă permite să alegeți sacul de dormit optim pentru aproape orice temperatură. Oferta include atât saci de dormit pentru femei, cât și saci de dormit pentru bărbați, adaptați în mod optim la înălțimea și nevoile termice ale utilizatorilor. Modelele cele mai compacte sunt perfecte pentru vară și pentru înnoptări în pensiuni. Cele mai călduroase versiuni vor permite cazarea pe timp de iarnă într-un cort.

Deuter oferă, de asemenea, sacuri de dormit pentru cei mai tineri utilizatori Permite petrecerea confortabilă a nopții într-un cort și un adăpost de munte atât în timpul călătoriilor în familie, cât și în taberele școlare. Sacii de dormit ai producătorului german se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate și finisaje excelente. Astfel, puteți fi siguri că sacul de dormit Deuter nu va da greș în timpul călătoriei și fiecare noapte petrecută în el va trece la o temperatură confortabilă. Fie că mergeți la drumeție montană,expediție de alpinism sau pur și simplu intenționați să petreceți un weekend în camping, sacii de dormit selectați corespunzător de marca germană asigură un confort ridicat de dormit.

Accesorii de călătorie și drumeție

Gama Deuter este completată de accesorii esențiale, fie că sunteți în vacanță sau călătoriți în cealaltă parte a lumii. Sacurile de călătorie mari și mici sunt perfecte pentru călătoria cu avionul sau autocarul, protejând eficient bagajul de deteriorare. Sacurile mici de șolduri Deuter și pungile pentru documente sunt, de asemenea, foarte populare. Modelele practice sunt excelente pentru o protecție eficientă împotriva furtului și, în același timp, se asigură că toate lucrurile necesare sunt întotdeauna la îndemână. O parte semnificativă a ofertei include, de asemenea, acoperișuri, ogranizatoare și genți cosmetice turistice Produsele Deuter includ, de asemenea, accesorii pentru rucsacuri. Coperiștile de ploaie vor proteja eficient rucsacurile de precipitații. Buteliile de apă sunt excelente pentru zilele călduroase, asigurând o hidratare adecvată a organismului.

Sunt foarte populare și port-bebe de înaltă calitate Deuter Aceasta este alegerea multor părinți care doresc să călătorească în siguranță pe trasee cu copiii lor încă de la o vârstă fragedă. Designul rafinat asigură confort atât pentru bebeluși, cât și pentru părinții care îi poartă. Acestea vă vor permite să luați obiectele necesare pentru copilul dumneavoastră. În plus, echipate cu baldachine și huse de ploaie, acestea vă vor permite să călătoriți confortabil în aproape orice vreme.