top

Îmbrăcăminte schi de tură

Îmbrăcămintea de schi de tură este o categorie în care veți completa o adevărată ținută de schi de tură care vă va susține efortul de schi. Îmbrăcăminte de schi de tură în oferta 8a.ro: Dynafit, La Sportiva, Salewa, Icebreaker, Bridgedale!
View as Grid List

991 Produse

  1. -5%
    Geaca izolată Vaude Sesvenna Jacket IV - woodland

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

991 Produse

Ștergere

Îmbrăcăminte de schi de tură pentru iubitorii de vârfuri de schi

Toți pasionații de schi la munte știu că hainele de schi de tură bine alese reprezintă baza confortului. În timpul excursiilor de schi de tură, avem de-a face cu două tipuri extreme de efort. La urcare, corpul lucrează la viteze crescute, generând cantități mari de căldură. Într-o astfel de situație, îmbrăcămintea de schi de tură trebuie să asigure o ventilație adecvată și să elimine excesul de umiditate către exterior. Utilizarea celor mai noi materiale și soluții de construcție permite asigurarea unui climat optim. Atunci când ajungem în vârf, trebuie adesea să ne protejăm împotriva rafalelor de vânt înghețate, care ne vor însoți și la coborâre. Într-o astfel de situație, îmbrăcămintea de schi de tură trebuie să fie bine protejată împotriva zăpezii și a vântului. În același timp, acestea trebuie să ofere o mare libertate de mișcare.

Vestimentul de schi de tură pentru a merge în sus

Este nevoie de mult efort pentru a ajunge în vârf pe schiuri. Pe un teren abrupt, corpul se încălzește rapid, chiar și atunci când temperatura exterioară este mult sub zero grade. Pentru a menține condiții optime în apropierea pielii, este necesar să se mențină un echilibru perfect între aerul rece din afara jachetei sau a pantalonilor și căldura generată de corp. Îmbrăcămintea specializată pentru schi de tură a fost pregătită astfel încât să asigure o izolare eficientă împotriva frigului, iar pe de altă parte să permită eliminarea rapidă a umidității către exterior. De cele mai multe ori, astfel de parametri sunt obținuți în două moduri: prin utilizarea unor materiale adecvate și prin folosirea unei construcții optime.

Vestimentele de schi de tură sunt confecționate din materiale moderne

Majoritatea producătorilor de top de jachete, hanorace și pantaloni folosesc cele mai recente evoluții în domeniul izolației artificiale și naturale și al materialelor sintetice cu proprietăți termoactive. Dintre materialele izolatoare, puful natural este în continuare cel mai bun. Îmbrăcămintea de schi de tură folosește adesea o versiune impregnată de puf pentru a fi și mai bine protejat împotriva condițiilor meteo schimbătoare și a umidității produse de corp. Izolația sintetică PrimaLoft® este, de asemenea, foarte populară. Aceasta este rezistentă la umiditate și se comportă perfect în timpul efortului intens. În plus, acestea oferă o respirabilitate excelentă. Dintre materialele folosite la tricouri și pantaloni, diversele țesături softshell sunt folosite cel mai des. Acest material protejează împotriva rafalelor de vânt destul de eficient și, în același timp, asigură o termoficare de bază. Acesta poate fi echipat suplimentar cu o căptușeală puțin mai groasă pentru a reduce și mai mult riscul de răcire la temperaturi scăzute. Hanoracele elastice plăcute la atingere sunt cel mai adesea folosite ca strat de izolație. Acestea sunt relativ subțiri și se caracterizează printr-o extensibilitate ridicată, ceea ce le face să se potrivească perfect siluetei în orice moment.

Tăieturi avansate - îmbrăcăminte modernă pentru schi de tură

Pentru condiții optime pe terenul de mare viteză de urcare și apoi o izolare optimă pe terenul de mare viteză de coborâre, îmbrăcămintea de schi de tură combină capacitatea de a elimina rapid umiditatea cu o izolare eficientă. Acest lucru este vizibil în mod clar pe exemplul jachetelor ușoare de schi touring. Cele mai multe dintre ele sunt soluții hibride. Unele jachete au panouri realizate din material stretch ușor, iar altele sunt umplute cu izolație sintetică. Primele sunt responsabile pentru asigurarea unui nivel adecvat de ventilație atunci când urcați. Cele de-a doua sporesc proprietățile de izolare termică la coborâre și în timpul șederii în vârf. Modelele rezistente la vânt de sub braț folosesc adesea orificii cu fermoar. Îmbrăcămintea de schi de tură mai ușoară, cum ar fi hanoracele, au adesea panouri din plasă pe spate care nu restricționează împerecherea.

Vestimentul de schi turistic protejează eficient împotriva vântului și a zăpezii atunci când se coboară.

În vârf și la coborâre, îmbrăcămintea de schi de tură trebuie să protejeze împotriva zăpezii grele și a vântului rece. Pantalonii și jachetele cu membrană sunt perfecte pentru acest rol. Modelele pregătite special pentru schi de tură sunt ușoare și pot fi purtate și scoase aproape în orice moment. Din acest motiv, avem condiții confortabile în timpul coborârii rapide și dinamice. Jachetele puternic izolate au fost pregătite pentru înghețuri severe. Acestea garantează o izolare foarte eficientă.

Vestiri de top pentru schi de tură la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de îmbrăcăminte pentru schi de tură de la branduri montane de top. Îmbrăcămintea pentru femei și bărbați de la Dynafit, La Sportiva, Arcteryx, The North Face sau Salewa sunt modele special adaptate la nevoile tuturor iubitorilor de schi de tură. Printre acestea se numără haine concepute pentru concurenți și pentru persoanele care ajung la timp în vârfuri, precum și cele care vor fi perfecte pentru drumeții de o zi întreagă pe o varietate de terenuri. Scopul precis al fiecărui model a permis utilizarea tăieturii optime. Aceasta oferă libertate de mișcare cu bastoane atunci când se urcă, dar, de asemenea, nu limitează mișcarea atunci când se coboară în condiții dificile. Specialiștii în crearea de îmbrăcăminte pentru schi de tură introduc în mod constant materiale și soluții de construcție din ce în ce mai noi. Hotărând asupra unei jachete sau a unui pantalon de la o marcă legată de schi de tură, puteți fi siguri că performanța lor este la cel mai înalt nivel, iar ansamblul va funcționa perfect în timpul următoarei ture de schi.