top

Dispozitive industriale de blocare

Uneltele de prindere industriale pentru lucrul la înălțime reprezintă echipamente profesionale utilizate pentru lucrul la înălțime, pentru munca de alpinism și pentru lucrul cu acces pe coardă. Gamă largă de mărci de top, precum Climbing Technology și Petzl.
View as Grid List

20 Produse

 1. -21%
  Dispozitiv blocare Camp Turbochest

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Dispozitiv blocare Petzl Tibloc - orange

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Montare Climbing Technology QT Spurs

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Dispozitiv blocare Climbing Technology Quick Tree R

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Dispozitiv blocare Petzl Pantin - yellow

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Dispozitiv blocare Petzl Basic

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Bucla Climbing Technology Foot Loop

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Dispozitiv blocare Climbing Technology SKR 2

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

20 Produse

Ștergere

Design simplu și fiabilitate în orice condiții

În cazul dispozitivelor de prindere utilizate pe cabluri statice, funcția de blocare este de obicei asigurată de un clichet de formă corespunzătoare cu dinți special concepuți. Forma acestora permite dispozitivului să se blocheze automat sub sarcină fără a deteriora excesiv teaca cablului. Noile dezvoltări ale acestui element structural se traduc printr-o uzură mai mică a cablului și o funcționare cât mai lină, chiar și în condiții dificile. Când vine vorba de echipamente pentru lucrări de alpinism, rezistența ridicată la condiții meteorologice nefavorabile sau la instrumente murdare va fi prioritară. Găurile speciale din clicheți permit autocurățarea acestora și sporesc fiabilitatea dispozitivului pe corzi înghețate sau noroioase.

Dispozitive de prindere pentru lucrul la înălțime - o gamă largă de modele

Dispozitivele de prindere sunt o completare esențială a echipamentului dumneavoastră atunci când doriți să urcați rapid metri succesivi pe coardă. Ele există în mai multe versiuni, atât cele mai elaborate pentru un confort sporit, cât și cele minimaliste, în care prioritatea este reducerea greutății. Dispozitivele de prindere manuale constituie un grup mare în rândul echipamentelor de prindere. Acestea au o prindere de mână cu o formă specială pentru a facilita urcarea pe coardă. Instrumentele de prindere pe piept sunt foarte populare. Forma ergonomică facilitează operarea lor confortabilă. Dispozitivele de prindere cu piciorul, care pot accelera semnificativ urcarea pe frânghie, au un design compact. În plus față de echipamentele utilizate pe corduri statice, oferim, de asemenea, dispozitive de autofixare pentru cabluri de oțel, esențiale atunci când vă deplasați în jurul multor structuri industriale.

Magazinul 8a.ro - cele mai bune echipamente pentru lucrul la înălțime

Dispozitivele pe care le oferim sunt fabricate din materiale de calitate superioară care asigură siguranță și o mișcare rapidă și eficientă pe frânghie. Accesul ușor la postul de lucru vă face munca mai eficientă și mai confortabilă. Magazinul nostru pune la dispoziție dispozitive de prindere potrivite atât pentru cabluri de sârmă, cât și pentru cabluri statice. Modelele selectate au fost concepute special pentru arboricultură.