top

Mese de camping

Mesele de camping oferă un confort maxim atunci când stați într-un camping. Mesele de camping și de picnic vă vor face confortabilă pregătirea mâncării și servirea mesei în aer liber. Puteți lua mesele pliabile pentru fiecare excursie de camping pe care o faceți.
View as Grid List

13 Produse

 1. -10%
  Masa pliabila camping Helinox Side Table M - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Masa camping Helinox Side Table S - black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Scaun de voiaj Outwell Baffin - black/grey

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Masa camping Easy Camp Sarin
  Masa camping Easy Camp Sarin
  539,90Lei 772,50Lei

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Masa camping Outwell Andros Kitchen Table

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Masa camping Outwell Coledale L

  Lista de dorințe

 7. -30%
  Masa camping Outwell Coledale M

  Lista de dorințe

 8. -13%
  Masa camping Coleman Pack Away Table for 4

  Lista de dorințe

 9. -31%
  Masa camping Outwell Roblin S

  Lista de dorințe

 10. -30%
  Masa camping Outwell Kamloops M

  Lista de dorințe

 11. -30%
  Masa camping Easy Camp Rennes L

  Lista de dorințe

 12. -30%
  Masa camping Easy Camp Angers

  Lista de dorințe

 13. -31%
  Masa camping Easy Camp Rennes M

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Mese de camping pliabile pentru aventuri în aer liber.

Vă întrebați cum să vă mâncați confortabil micul dejun, cina sau cina în timpul campingului? Atunci când mergeți cu cortul deasupra lacului sau chiar în camping, o masă cu câteva bănci nu va fi întotdeauna disponibilă. Acesta este momentul în care mesele de camping compacte, concepute pentru a fi pliate în dimensiuni mici, pot fi utile. Acestea pot încăpea cu ușurință în orice portbagaj de mașină, fără a ocupa prea mult spațiu, iar atunci când sunt desfășurate, vor face o treabă excelentă. Mesele de camping se comportă bine atunci când doriți să vă pregătiți mâncarea sau să mâncați. Aceste construcții perfect dezvoltate sunt ușor de utilizat și durabile, astfel încât vă vor însoți cu siguranță în multe excursii cu cortul.

Mese de camping pliabile - construcții compacte

Mesele de camping sunt construcții foarte compacte. Cele mai multe dintre ele dispun de picioare care cen pot fi pliate plat, astfel încât masa va încăpea cu ușurință în partea de jos a portbagajului dumneavoastră. Mesele pliabile de mărimea unei valize sunt foarte populare. Datorită unui mâner practic, acestea pot fi transportate cu ușurință, iar aceste construcții de obicei mici sunt ultraligere. Această soluție este cea mai potrivită pentru ocaziile în care trebuie să călătoriți mult pentru a ajunge la locul de campare. Mesele de picnic cu bănci sunt destinate celor care caută soluții complexe. Aceasta este o modalitate excelentă de a amenaja un loc confortabil pentru a mânca chiar lângă cortul sau rulota dumneavoastră. În funcție de set, atât scaunele cu bancă, cât și masa de camping pot fi pliate într-o singură piesă sau pot forma elemente separate, pentru o versatilitate și mai mare.

Mese de camping pliabile la magazinul 8a.ro!

Oferim o selecție largă de modele. Acestea includ atât mese de camping mai mari, care vă permit să organizați convenabil o masă pentru un grup mai mare, cât și modele minimaliste care pot fi aproape împachetate într-un rucsac, ideale pentru călătoriile pentru două persoane. Construcțiile verificate și testate de la mărci precum Outwell sau Easy Camp, combină perfect funcționalitatea maximă cu dimensiunile minimaliste. Mesele de camping pliabile sunt un accesoriu perfect pentru orice bucătărie de camping.