top

Căni camping

Paharele și cănile de călătorie sunt o piesă esențială de echipament pentru fiecare excursionist montan practic și fan al campingului. Oferim atât cești și căni de camping clasice și durabile din metal, cât și modele pliabile compacte. Consultați ceștile și cănile noastre de călătorie și bucurați-vă de cafeaua fierbinte, ceaiul sau o băutură rece, oricând doriți!
View as Grid List

46 Produse

 1. -13%
  Cană de voiaj Light My Fire Swedish Kasa - cocoa

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - prismatic

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - tidal blue

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Cana termica Miir Climate+ Tumbler 470 ml - black

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Ustensile turistice Primus Meal Set Pippi - blue

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Cană de voiaj Hydro Flask 6 Oz Mug - goji

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Set Easy Camp Cerf Pitcher Set

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Cană de voiaj Hydro Flask 12 Oz Mug - black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Capacul Hydro Flask Medium Press-in Straw Lid - black

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Capacul Hydro Flask Small Press-in Straw Lid - black

  Lista de dorințe

 12. -20%
  Cana de voiaj cu capac Rockland Minimalist 600 ml

  Lista de dorințe

 13. -15%
  Cană de voiaj Tasmanian Tiger Handle Mug 500

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Cană de voiaj Lifeventure Silicone FlexiMug - pink

  Lista de dorințe

 15. -21%
  Cană de voiaj Primus Kasa Mug Stainless Steel 0.2L

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Set de bucătărie MSR Trail Lite Solo

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Cană de voiaj Tatonka Mug 0,45L - steel

  Lista de dorințe

 18. -30%
  Set Robens Tongass Single Enamel Set

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Cană de voiaj Rockland Travel Mug 300ml

  Lista de dorințe

 20. -21%
  Cană de voiaj Primus 4 Season Mug 0.3 L

  Lista de dorințe

 21. -25%
  Cană metalica de voiaj Lifeventure Titanium Mug

  Lista de dorințe

 22. -30%
  Cană de voiaj Robens Titanium Mug

  Lista de dorințe

 23. -15%
  Cană de voiaj Primus 4 Season Mug 0.2L

  Lista de dorințe

 24. -25%
  Cană de voiaj MSR Titan Cup
  Cană de voiaj MSR Titan Cup
  259,90Lei 350,10Lei

  Lista de dorințe

 25. -9%
  Cratita de voiaj Esbit Titanium Pot

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

46 Produse

Ștergere

Cănile și cănile de călătorie - o piesă esențială de echipament pentru drumeții montane și camping în aer liber

Echipamentele de bucătărie pentru camping trebuie să fie ușoare și durabile. Ceștile și cănile din oferta magazinului nostru sunt exact așa. Datorită acestora, vă puteți umple rucsacul în aer liber cu toate echipamentele necesare, bucurându-vă de confortul transportului. Având o ceașcă sau o cană, se va dovedi la fel de practică în timpul unei excursii de o zi sau a unei drumeții de câteva săptămâni. O puteți folosi pentru a bea o cafea sau un ceai fierbinte, sau pentru a vă răcori corpul cu o apă răcoritoare. Ceștile și cănile de călătorie, disponibile pe site-ul nostru, sunt fabricate din materiale durabile. Puteți alege între modelele clasice din oțel și aluminiu, precum și cele din plastic ușor și durabil. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea lor ușoară, astfel încât își vor găsi locul în orice rucsac de outdoor.

Ce cană sau ce cană de camping aveți nevoie?

Cănile și cănile de camping din metal sunt cea mai clasică alegere. Acestea sunt realizate în cea mai mare parte din oțel inoxidabil. Deși nu este cel mai ușor, acest material oferă durabilitate și versatilitate maximă. Cupa sau cana de camping din metal prezintă cel mai frecvent mânere obișnuite sau pliabile, astfel încât va ocupa mult mai puțin spațiu în rucsac. Puteți pune pentru o clipă ceașca sau cana, de cele mai multe ori din oțel, pe arzătorul de camping pentru a vă încălzi băutura. Modelele de capacitate mai mare sunt perfecte și ca trusă de dezordine. Un alt tip de cești și căni de camping sunt cele fabricate din diferite materiale plastice. Designul lor foarte ușor este cu siguranță cel mai mare avantaj al lor. Acest lucru facilitează reducerea suplimentară a greutății rucsacului, ceea ce este deosebit de crucial pentru aventurile de drumeție pe distanțe lungi. Seturile complete de căni și căni de camping din plastic sunt, de asemenea, foarte populare, fiind perfecte pentru aventurile de călătorie în grupuri mari. În loc de mânere, acest tip de cești și căni au manșoane din spumă care protejează împotriva arsurilor accidentale și, în același timp, vă izolează băutura.

Cănile și cănile de călătorie pliabile - confort de transport

În plus față de construcțiile rigide din oțel sau plastic, 8a.ro oferă și modele flexibile. Cele sau cănile de camping pliabile înseamnă un mare confort de transport și, în același timp, mai mult spațiu în rucsac sau în geanta de bicicletă. Aceste modele sunt fabricate din materiale fără agenți chimici nocivi, cum ar fi PBA sau ftalați, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru sănătatea dumneavoastră. Producătorii, cum ar fi Sea To Summit, Robens, Light My Fire și alții, fac de obicei căni și căni din silicon. Acesta este rezistent la temperaturi ridicate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se va despărți stratul său. Cu o ceașcă sau cană de camping, vă puteți bucura de independența călătoriilor în aer liber.

Cupa sau cana de camping - înseamnă și izolație

Cănile și cănile de călătorie, care mențin proprietățile termice ale lichidelor pentru o perioadă mai lungă de timp, reprezintă o soluție excelentă. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji dimineața că cafeaua se va răci, deci va deveni fără gust, în doar câteva secunde. Această proprietate a ceștii sau a cănii de camping se dovedește practică și în timpul sezonului estival. Ea face ca apa sau băuturile carbogazoase să rămână răcoroase și reci pentru o perioadă lungă de timp. Luând ceașca sau cana pentru drumeții montane sau camping în aer liber, încorporați o construcție extrem de versatilă în echipamentul dvs. de călătorie.

Cănile și cănile de călătorie sunt un accesoriu necesar pentru aventurile de camping și drumeții montane.

Excursiunile montane sau campingul în familie înseamnă confort maxim dacă sunteți echipat cu una sau un set de cești sau căni. Datorită construcției bine rafinate a acestui tip de modele, nu mai este nevoie să luați cu voi cănile clasice din ceramică, care sunt grele și prea fragile pentru circumstanțe de exterior. Acest lucru înseamnă că toți fanii activităților în aer liber pot găsi ceva pentru ei înșiși, fie că merg pe jos, cu bicicleta sau cu caiacul. Oferim o selecție largă de modele de la mărci de top pentru activități în aer liber. Primus sau Robens de călătorie cupe oferă o fiabilitate ridicată și performanțe deosebite. Dacă plănuiți să faceți drumeții, drumeții sau să mergeți în camping, nu puteți uita cana sau cana de camping, care vă va oferi caracteristici de înaltă funcționalitate în timpul fiecărui mic dejun, prânz sau cină în aer liber.