top

Acoperire cap bărbați

Căștile pentru bărbați pentru fiecare sezon sunt un accesoriu funcțional pentru orice ținută. Iarna, acestea vor proteja perfect capul de răceala rapidă, iar vara îl vor proteja eficient de soarele aspru.
View as Grid List

1014 Produse

 1. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/belay blue

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - outline logo/fox red

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Șapcă Patagonia Snowfarer Cap - z and s/night plum

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Caciula Patagonia Beanie Hat - cosmic gold

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Caciula termica Thermowave Merino Cap - camo dazzle

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Bentita sport Montura Groove Band - red

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Căciulă de iarna Stance Kama Merino Wool Beanie - black

  Lista de dorințe

 9. -8%
  Căciulă de iarna Stance OG Pom Beanie - camo

  Lista de dorințe

 10. -5%
  Căciulă de iarna POC Pompom Beanie - uranium black

  Lista de dorințe

 11. -4%
  Cagula Mons Royale Decade Merino Fleece Hood

  Lista de dorințe

 12. Viziera Grivel Visor - black

  Lista de dorințe

 13. Viziera Grivel Visor - yellow

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1014 Produse

Ștergere

Diferite articole de cap pentru drumeții și sport pentru bărbați

O protecție adecvată a confortului termic al capului este esențială în timpul oricărei activități în aer liber. Fie că faceți sport sau pur și simplu faceți o drumeție pe un traseu montan, protecția capului ar trebui să fie cel mai important lucru. La urma urmei, în timpul căldurii de vară este ușor să te supraîncălzești, ceea ce te poate expune riscului de accident vascular cerebral. Iarna, hipotermia și degerăturile sunt periculoase. Pe de altă parte, în anotimpurile de tranziție, vântul va fi deosebit de enervant. Gama noastră include căști pentru bărbați pentru toate tipurile de vreme și anotimpuri. De la gerul aspru, prin ploile toamnei până la căldura verii. Șepcile, bentițele, căciulile și cagulele de la brandurile de top de outdoor vor asigura confort și funcționalitate ridicată în aer liber.

Capace de iarnă pentru bărbați, perfecte pentru schi și alpinism

Când vremea nu prea vă încurajează să ieșiți din casă, îi puteți face față purtând căciuli de iarnă. Astfel, nu vă veți lăsa intimidat de temperaturile scăzute sau de zăpadă. Pălăriile pentru bărbați pe care vi le oferim au fost concepute pentru persoanele active, așa că, pe lângă faptul că arată bine, sunt și călduroase, iar cele mai multe dintre ele îndeplinesc și o funcție suplimentară, îndepărtând umezeala de pe corp! Fie că este vorba de modelele cu o bandă sintetică la nivelul frunții sau de cele destul de subțiri, realizate din fibre tehnice sau lână merino - le puteți purta cu succes în timpul activității fizice. Căciulile termo-active pentru bărbați pe care le oferim sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, care vă protejează scalpul delicat de răceală, dar și de supraîncălzire. Mănușile, căciulile și șalvariile multifuncționale noastre sunt articole vestimentare esențiale, folosite în cea mai rece parte a anului.

Șepcile de baseball pentru bărbați sunt alegerea perfectă atât pentru traseu, cât și pentru uzura de zi cu zi

Capacele populare pentru bărbați în timpul verii sunt în primul rând șepcile de baseball, care sunt excelente pentru temperaturi extrem de ridicate. Acestea vă vor proteja capul și ochii de lumina excesivă a soarelui și îndepărtează rapid umiditatea de pe piele. O șapcă cu protecție pentru gât este un must-have în cele mai fierbinți regiuni ale Pământului. Modelele excepțional de ușoare și ușor de împachetat sunt perfecte pentru călătoriile în zonele tropicale, precum și pe traseele montane puternic luminate. Materialele lor flexibile se vor potrivi cu ușurință în aproape toate rucsacurile de drumeție, astfel încât să poată fi depozitate cu ușurință dacă vremea se înnoroiește. Gama extrem de largă de modele și culori va permite tuturor persoanelor active să aleagă casca bărbătească cea mai potrivită pentru activitatea și anotimpul respectiv. Grafica și logo-urile celor mai cunoscuți producători plasate pe șepci vă permit să transferați o parte din pasiunea dumneavoastră pentru munte în viața de zi cu zi.

Capacele pentru bărbați de marcă disponibile la 8a.ro nu sunt doar șepci

Modelurile pe care le oferim includ nu numai șepci clasice de baseball pentru vară și iarnă, ci și alte tipuri de căști pentru bărbați. Șepcile pliabile vor fi cu siguranță utile în timpul călătoriilor de vară. Aceste modele sunt confortabile pentru a călători cu ele, oferind în același timp o protecție excelentă împotriva soarelui aspru. Pe de altă parte, pentru sporturile de iarnă, cagulele subțiri pe care le puteți purta sub cască sunt extrem de populare - acestea oferă o izolație termică de bază și garantează un nivel ridicat de confort. Bentițele sport sunt, de asemenea, extrem de populare ca și pălării pentru bărbați, în special în sezoanele de tranziție. Acestea vor fi o opțiune excelentă pentru alergare sau drumeții pe trasee montane. Ele combină perfect protecția urechilor și a sinusurilor împotriva frigului, în timp ce, în același timp, elimină foarte eficient umiditatea.