top

Acoperire cap bărbați

Căștile pentru bărbați pentru fiecare sezon sunt un accesoriu funcțional pentru orice ținută. Iarna, acestea vor proteja perfect capul de răceala rapidă, iar vara îl vor proteja eficient de soarele aspru.
View as Grid List

1031 Produse

pe pagină
 1. Caciula Brubeck Ranger Wool - khaki

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Caciula Buff Underhelmet Liner - lenir night blue

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Caciula Buff Underhelmet Liner - oke garnet

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Bentita sport Ortovox 140 Cool Headband - petrol blue

  Lista de dorințe

 5. Șapcă Maloja Ramesch - moonless

  Lista de dorințe

 6. Șapcă Maloja Mirnock - fir

  Lista de dorințe

 7. Șapcă Maloja Mirnock - moonless

  Lista de dorințe

 8. Șapcă Maloja Ramesch - rosehip

  Lista de dorințe

 9. Caciula Pajak Beanie - tan

  Lista de dorințe

 10. Caciula Pajak Beanie - burgundy

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Bentita par femei Buff Coolnet UV+ Headband Slim - shane orchid

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Bentita sport Buff CoolNet UV Underhelmet Headband - zomi multi

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Bentita sport Buff Coolnet UV+ Headband Slim - jaru graphite

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Bentita sport Buff Coolnet UV+ Headband Slim - newa pool

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Bentita sport Buff Coolnet UV+ Headband Slim - zat multi

  Lista de dorințe

 16. Șapcă Buff Trucker Cap - bear/bear

  Lista de dorințe

 17. Șapcă Buff Trucker Cap - Krivan

  Lista de dorințe

 18. Șapcă Buff Trucker Cap - Rysy/Rysy

  Lista de dorințe

 19. Șapcă Buff 5 Panel Cap - deri blue

  Lista de dorințe

 20. Șapcă Buff Trucker Cap - Mnich/Mnich

  Lista de dorințe

 21. -15%
  Caciula Buff Underhelmet Liner - solid black

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Bentita sport Buff Coolnet UV Wide Headband - attel blue

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Bentita sport Buff Fastwick Headband - jaru dark red

  Lista de dorințe

View as Grid List

1031 Produse

pe pagină
Ștergere

Diferite articole de cap pentru drumeții și sport pentru bărbați

O protecție adecvată a confortului termic al capului este esențială în timpul oricărei activități în aer liber. Fie că faceți sport sau pur și simplu faceți o drumeție pe un traseu montan, protecția capului ar trebui să fie cel mai important lucru. La urma urmei, în timpul căldurii de vară este ușor să te supraîncălzești, ceea ce te poate expune riscului de accident vascular cerebral. Iarna, hipotermia și degerăturile sunt periculoase. Pe de altă parte, în anotimpurile de tranziție, vântul va fi deosebit de enervant. Gama noastră include căști pentru bărbați pentru toate tipurile de vreme și anotimpuri. De la gerul aspru, prin ploile toamnei până la căldura verii. Șepcile, bentițele, căciulile și cagulele de la brandurile de top de outdoor vor asigura confort și funcționalitate ridicată în aer liber.

Capace de iarnă pentru bărbați, perfecte pentru schi și alpinism

Când vremea nu prea vă încurajează să ieșiți din casă, îi puteți face față purtând căciuli de iarnă. Astfel, nu vă veți lăsa intimidat de temperaturile scăzute sau de zăpadă. Pălăriile pentru bărbați pe care vi le oferim au fost concepute pentru persoanele active, așa că, pe lângă faptul că arată bine, sunt și călduroase, iar cele mai multe dintre ele îndeplinesc și o funcție suplimentară, îndepărtând umezeala de pe corp! Fie că este vorba de modelele cu o bandă sintetică la nivelul frunții sau de cele destul de subțiri, realizate din fibre tehnice sau lână merino - le puteți purta cu succes în timpul activității fizice. Căciulile termo-active pentru bărbați pe care le oferim sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, care vă protejează scalpul delicat de răceală, dar și de supraîncălzire. Mănușile, căciulile și șalvariile multifuncționale noastre sunt articole vestimentare esențiale, folosite în cea mai rece parte a anului.

Șepcile de baseball pentru bărbați sunt alegerea perfectă atât pentru traseu, cât și pentru uzura de zi cu zi

Capacele populare pentru bărbați în timpul verii sunt în primul rând șepcile de baseball, care sunt excelente pentru temperaturi extrem de ridicate. Acestea vă vor proteja capul și ochii de lumina excesivă a soarelui și îndepărtează rapid umiditatea de pe piele. O șapcă cu protecție pentru gât este un must-have în cele mai fierbinți regiuni ale Pământului. Modelele excepțional de ușoare și ușor de împachetat sunt perfecte pentru călătoriile în zonele tropicale, precum și pe traseele montane puternic luminate. Materialele lor flexibile se vor potrivi cu ușurință în aproape toate rucsacurile de drumeție, astfel încât să poată fi depozitate cu ușurință dacă vremea se înnoroiește. Gama extrem de largă de modele și culori va permite tuturor persoanelor active să aleagă casca bărbătească cea mai potrivită pentru activitatea și anotimpul respectiv. Grafica și logo-urile celor mai cunoscuți producători plasate pe șepci vă permit să transferați o parte din pasiunea dumneavoastră pentru munte în viața de zi cu zi.

Capacele pentru bărbați de marcă disponibile la 8a.ro nu sunt doar șepci

Modelurile pe care le oferim includ nu numai șepci clasice de baseball pentru vară și iarnă, ci și alte tipuri de căști pentru bărbați. Șepcile pliabile vor fi cu siguranță utile în timpul călătoriilor de vară. Aceste modele sunt confortabile pentru a călători cu ele, oferind în același timp o protecție excelentă împotriva soarelui aspru. Pe de altă parte, pentru sporturile de iarnă, cagulele subțiri pe care le puteți purta sub cască sunt extrem de populare - acestea oferă o izolație termică de bază și garantează un nivel ridicat de confort. Bentițele sport sunt, de asemenea, extrem de populare ca și pălării pentru bărbați, în special în sezoanele de tranziție. Acestea vor fi o opțiune excelentă pentru alergare sau drumeții pe trasee montane. Ele combină perfect protecția urechilor și a sinusurilor împotriva frigului, în timp ce, în același timp, elimină foarte eficient umiditatea.