top

Espadrile de escaladă pentru începători

Espadrile de escaladă pentru începători sunt concepuți pentru a ajuta să ajungă în vârf pe oricine care începe aventura cu escaladarea pereților verticali. Aceștia prezintă o asimetrie redusă, ceea ce îi face relativ confortabili.
View as Grid List

54 Produse

 1. -6%
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  Espadrile escalada Tenaya Ra
  549,90Lei 587,10Lei

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Espadrile escalada femei Tenaya Ra Woman

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Espadrile escalada Tenaya Arai

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Espadrile escalada Red Chili Circuit LV II - seaweed

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Espadrile escalada Red Chili Circuit II - hawaiian blue

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Espadrile escalada Ocun Striker LU - rose mesa

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Espadrile escalada Ocun Striker QC - green malachite

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Espadrile escalada Ocun Advancer LU - dark blue

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Espadrile escalada Ocun Striker QC - rose mesa

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Espadrile escalada Evolv Defy Lace - fog gray/banana

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Espadrile escalada Red Chili Ventic Air - blue

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Espadrile escalada femei Red Chili Charger - turquoise

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Espadrile escalada Red Chili Charger - inkblue

  Lista de dorințe

 14. -22%
  Espadrile escalada femei Red Chili Spirit LV IV - night

  Lista de dorințe

 15. -22%
  Espadrile escalada Red Chili Spirit IV - night

  Lista de dorințe

 16. -9%
  Espadrile escalada copii Ocun Ribbit - pink

  Lista de dorințe

 17. -9%
  Espadrile escalada copii Ocun Ribbit - dark blue

  Lista de dorințe

 18. -11%
  Espadrile escalada Scarpa Velocity - black/ottanio

  Lista de dorințe

 19. -9%
  Espadrile escalada copii Ocun Rival - yellow/black

  Lista de dorințe

 20. -9%
  Espadrile escalada femei La Sportiva Tarantula - topaz

  Lista de dorințe

 21. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Origin - covey/black

  Lista de dorințe

 22. -25%
  Espadrile escalada femei Evolv Kira - teal

  Lista de dorințe

 23. -24%
  Espadrile escalada femei Evolv Elektra - grey/merlot

  Lista de dorințe

 24. -25%
  Espadrile escalada barbati Evolv Kronos - black/olive

  Lista de dorințe

 25. -21%
  Espadrile escalada barbati Evolv Defy - grey/black

  Lista de dorințe

 26. -28%
  Espadrile escalada Ocun Strike LU - blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

54 Produse

Ștergere

Espadrile de escaladă pentru începători au fost concepute pentru a răspunde perfect cerințelor celor care nu au multă experiență în escaladă. Construcția lor este axată pe creșterea eficienței în timpul cățărării. Ei pot fi folosiți atât pentru antrenamente pe panou, cât și în timpul activităților reale pe stâncă. Ele dispun de o construcție versatilă pentru a veni în sprijinul tuturor celor care nu au avut de-a face, până acum, cu specificul cățăratului pe pereți verticali.

Călăriile de escaladă pentru începători - ce le face diferite?

Cei care nu au avut nimic de-a face, până acum, cu alpinismul, trebuie să învețe cum să își poziționeze corect picioarele atunci când urcă în vârf. Forța musculară este, cu siguranță, foarte importantă, dar pantofii și jocul tehnic al picioarelor joacă, de asemenea, un rol major. Pe de o parte, pantofii trebuie să fie concepuți astfel încât să fie confortabili și să nu ucidă plăcerea de a fi activ, iar pe de altă parte, pantofii trebuie să facă piciorul să se obișnuiască cu poziționarea corectă pe trepte, să îl întărească și să învețe cum să pună din ce în ce mai multă încărcătură doar pe degetele de la picioare ale cățărătorului. Așadar, optează pentru încălțămintea din grupul BEGINNER dacă ești la începutul aventurii tale de cățărare. Pantofii de cățărare pentru începători se caracterizează, în cea mai mare parte, printr-o asimetrie redusă. Ce înseamnă aceasta? Aceasta înseamnă că piciorul nu este îndoit artificial spre degetul mare, ceea ce, de fapt, îmbunătățește foarte mult eficiența de a sta în picioare pe micro-scări, dar este foarte dureros la început. Pantofii cu asimetrie redusă nu provoacă un mare disconfort la urcare și susțin, în același timp, poziționarea corectă a piciorului. Acest lucru sporește eficiența cățărării atât în timpul antrenamentelor pe panou, cât și în timpul cățărării reale pe stâncă. În plus, designerii acordă o mare atenție designului părții superioare. Este suficient de flexibilă pentru a se adapta confortabil la piciorul dumneavoastră sau este realizată din piele naturală care se întinde ușor și se potrivește piciorului dumneavoastră. În cele din urmă, pantofii pentru începători diferă în ceea ce privește construcția călcâiului și nivelul de strângere. Deoarece nevoia de a agăța călcâiul va veni cu siguranță într-o etapă ulterioară, nu este nevoie ca pantoful din această secțiune să fie prea cauciucat. Mai puțin cauciuc înseamnă mai mult confort și o mai bună respirabilitate.

Pentru început - talpă exterioară mai dură și mai durabilă

Pentru ca cauciucul să funcționeze cel mai bine, acesta trebuie să fie relativ moale și ductil. Producătorii de pantofi de alpinism caută în mod constant cel mai eficient amestec de cauciuc pentru o tracțiune maximă. Nu există nicio discuție aici - moale înseamnă mai puțin durabil, așa că lupta tehnologilor se concentrează în principal pe îmbunătățirea duratei de viață a cauciucului. Pantofii de cățărare pentru începători dispun de cauciuc de durabilitate crescută și duritate mai mare, astfel încât - a) un cauciuc mai rigid înseamnă o talpă mai rigidă, dar aceasta este ceea ce susține mai bine piciorul neantrenat; b) aproape fiecare amator de cățărare trage, din păcate, vârful pantofului pe panou, decojind cauciucul cu o viteză fulgerătoare; c) amestecurile de cauciuc standard sunt mai ieftine și, după cum știm cu toții, puțini începători doresc să investească mult în pantofi de cățărare.
Cu puțin mai mult cauciuc pe partea din față și o versiune mai rigidă vă ajută să încetiniți frecarea de pe talpa exterioară, dar să învățați cum să vă mișcați corect piciorul și să-l introduceți în trepte (nu să-l trageți în jos pe un panou sau pe stâncă) este una dintre sarcinile prioritare.

Pentru oameni diferiți se folosesc diferite lovituri

Magazinul 8a.ro oferă pantofi de alpinism pentru începători cu o varietate de construcții: pantofi cu șireturi, precum și curele Velcro cu fixare rapidă. Primele maximizează ajustarea voluminoasă a feței, chiar și în partea inferioară a piciorului, chiar în dreptul degetelor. Acest lucru asigură o stabilitate maximă a încălțămintei. Modelele prevăzute cu închidere Velcro fac ca încălțarea și descălțarea pantofilor să fie rapidă și fără probleme. Este foarte convenabil, deoarece vă permite să vă puneți rapid șlapii pentru a vă lăsa picioarele să se relaxeze după o drumeție de lungă distanță.
Magazinul nostru oferă pantofi de la cei mai renumiți producători de alpinism. La Sportiva sau Scarpa înseamnă zeci de ani de experiență. OCUN înseamnă cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Evolv? Viitorul cățărării și energia tinerească născută în SUA. Fiecare dintre aceste mărci oferă modele dedicate începătorilor, cele mai potrivite pentru nevoile lor. Cu pantofii de cățărare pentru începători de la producători renumiți, puteți fi siguri că designul lor vă va oferi suportul suprem de care aveți nevoie - nu doar într-o aventură punctuală, ci și pe tot parcursul parcursului de dezvoltare a cățărării.