top

Jambiere de compresie

Picioarele de compresie pentru alergători sunt excelente atât pentru competiții, cât și pentru antrenament. Acestea oferă o stimulare suplimentară pentru mușchii care lucrează. Gama include picioare și benzi de compresie pentru viței și coapse de la mărci de top.
View as Grid List

5 Produse

 1. -11%
  Bentite pentru cap X-Bionic Twyce Knee Stabilizer - black/charcoal
  Bentite pentru cap X-Bionic Twyce Knee Stabilizer - black/charcoal
  cu TVA 189,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 213,90Lei (-11%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Manșete compresive pentru alergători și alți sportivi

Îmbrăcămintea compresivă câștigă din ce în ce mai multă popularitate printre sportivi. Are un efect stimulant asupra mușchilor, accelerează refacerea lor după antrenament și are un efect stimulant asupra organismului. Din ce în ce mai mulți oameni nu doar profesioniști, ci și persoane care fac sport în mod recreativ, beneficiază de proprietățile acesteia. Manșetele compresive pe gambe sunt foarte populare în rândul alergătorilor. Pot fi folosite atât în timpul competițiilor, cât și în timpul antrenamentelor. Manșetele compresive pentru gambe pot fi o completare excelentă pentru șosetele de alergare scurte și pentru pantalonii scurți - asigurând nu doar proprietățile compresiei în sine, ci și reglarea termică. Materialele moderne și tehnologiile fără cusături utilizate în manșetele compresive pentru alergători asigură un confort maxim în timpul purtării.

Manșetele compresive pentru gambe și alte produse similare pentru alergători și nu numai le puteți cumpăra de la magazinul 8a.ro

În oferta noastră, vă oferim o gamă largă de manșete și bandaje compresive, care vor face antrenamentele dvs. și mai eficiente. Modelele de la mărci de top care produc îmbrăcăminte compresivă vă vor permite să alegeți nivelul de compresie potrivit nevoilor dvs. Verificați cele mai bune manșete compresive care vor funcționa atât în timpul alergării pe asfalt, cât și în alergări montane.