top

Geci de iarnă bărbaţi

Jachetele de iarnă pentru bărbați sunt o protecție de încredere împotriva înghețului și a zăpezii. O gamă largă de modele permite fiecăruia să aleagă jacheta potrivită pentru iarnă. Oferta noastră include atât jachete mai scurte, cât și parka. Consultați jachetele de iarnă pentru bărbați pentru călătorii, sporturi montane și pentru uz zilnic, cu multe buzunare. Oferim o varietate de modele de jachete de ger pentru bărbați.
View as Grid List

71 Produse

Page
pe pagină
 1. -28%
  Geaca matlasata Marmot Guides Down Hoody - cairo/shetland

  Lista de dorințe

 2. -34%
  Geaca barbati Columbia Challenger Pullover - metal/shark

  Lista de dorințe

 3. -34%
  Geaca iarna barbati Columbia Marquam Peak Jacket - black/black

  Lista de dorințe

 4. -40%
  Pelerina ploaie Didriksons Drew Parka - black

  Lista de dorințe

 5. -40%
  Pelerina ploaie Didriksons Fredrik Parka - deep green

  Lista de dorințe

 6. -40%
  Pelerina ploaie Didriksons Drew Parka - dark night blue

  Lista de dorințe

 7. -39%
  Palton matlasat Didriksons Ejnar USX Parka Long 2 - black

  Lista de dorințe

 8. -39%
  Palton matlasat Didriksons Ejnar USX Parka Long 2 - murky green

  Lista de dorințe

 9. -40%
  Pelerina ploaie Didriksons Drew Parka - deep green

  Lista de dorințe

 10. -41%
  Pelerina ploaie Didriksons Fredrik Parka - dark night blue

  Lista de dorințe

 11. -34%
  Geaca Helly Hansen Patrol Parka - utility green

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Geaca Helly Hansen Patrol Parka - patrol orange

  Lista de dorințe

 13. -33%
  Geaca iarna barbati Helly Hansen Tromsoe Jacket - deep fjord

  Lista de dorințe

 14. -34%
  Geaca matlasata Helly Hansen Verglas Polar Down Jacket - blue fog

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Geaca iarna barbati Fjallraven Skogso Padded Jacket - autumn leaf

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Geaca barbati Fjallraven Greenland Winter Jacket - deep forest

  Lista de dorințe

 17. -27%
  Geaca matlasata Marmot Highlander Hoody - black

  Lista de dorințe

 18. -32%
  Geaca matlasata Marmot Highlander Hoody - nori/foliage

  Lista de dorințe

 19. -28%
  Geaca iarna barbati Marmot Bedford Jacket - dark steel/scotch

  Lista de dorințe

 20. -27%
  Geaca The North Face Recycled Zaneck Jacket - cordovan

  Lista de dorințe

 21. -34%
  Geaca iarna barbati The North Face McMurdo 2 - harbor blue

  Lista de dorințe

 22. -33%
  Geaca iarna barbati Patagonia Lone Mountain Parka - sage khaki

  Lista de dorințe

 23. -34%
  Geaca Columbia Pike Lake Hooded Jacket - dark mountain/spruce

  Lista de dorințe

 24. -33%
  Geaca Columbia South Canyon Lined Jacket - cordovan

  Lista de dorințe

 25. -33%
  Geaca Columbia Puffect Hooded Jacket - warm copper/black

  Lista de dorințe

 26. -32%
  Geaca barbati Salewa Elmo Twr Jacket - navy blazer

  Lista de dorințe

 27. -34%
  Geaca matlasata Montura Manaslu 2 Duvet - red/black

  Lista de dorințe

 28. -33%
  Geaca iarna barbati Helly Hansen Nordsjo Parka - red

  Lista de dorințe

 29. -34%
  Geaca iarna barbati Helly Hansen Active Winter Parka - navy

  Lista de dorințe

 30. -33%
  Geaca iarna barbati Helly Hansen Tromsoe Jacket - black

  Lista de dorințe

 31. -33%
  Geaca matlasata Patagonia Jackson Glacier Parka - mulch brown

  Lista de dorințe

 32. -31%
  Geaca iarna barbati The North Face Box Canyon Jacket - burnt ochre

  Lista de dorințe

 33. -10%
  Geaca Montura Urban G Parka - black
  Geaca Montura Urban G Parka - black
  2.183,04 Lei 2.425,60 Lei

  Lista de dorințe

 34. -15%
  Geaca matlasata Pajak Eskimo - gold

  Lista de dorințe

 35. -20%
  Geaca matlasata Pajak Heritage 1983 - red/safari

  Lista de dorințe

 36. -35%
  Geaca matlasata Columbia Autumn Park Down Jacket - collegiate navy

  Lista de dorințe

 37. -38%
  Geaca barbati Marmot Warmcube Featherless Hoody - clear blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

71 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Jachetele de iarnă pentru bărbați asigură o izolare excelentă pe vreme rece

Jachetele izolate pentru bărbați sunt un must-have pentru orice pasionat de activități în cele mai reci luni ale anului. Cea mai importantă funcție a acestora este de a proteja împotriva frigului și a precipitațiilor. Atunci când gecile din sezonul de tranziție nu mai sunt suficiente pentru a vă proteja de temperaturile scăzute, este momentul să vă asigurați că aveți îmbrăcămintea potrivită. Toți iubitorii de munte, de activități în aer liber, precum și de îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru utilizarea zilnică în oraș vor găsi în oferta noastră jachete de iarnă pentru bărbați potrivite. Jachetele de iarnă pentru bărbați realizate de branduri de top garantează un nivel ridicat de confort. În același timp, ele protejează eficient împotriva frigului. Cum reușesc ele să facă acest lucru? Dictonul popular este că jacheta se încălzește nu este în întregime adevărat. Da, ne este cald, dar nu doar geaca ne ține de cald. Doar o împiedică să iasă afară și să răcească corpul. De aceea, cu cât gecile de iarnă pentru bărbați sunt mai groase și de mai bună calitate, cu atât mai eficient protejează corpul de frig. De fapt, facem ca hainele să ne ofere o senzație de căldură și să ne permită să ne apucăm de activități la temperaturi scăzute. Fie că este vorba de o jachetă de oraș, de o parka lungă sau de o jachetă sport de iarnă pentru bărbați mai scurtă, merită să cumpărați modele de marcă. Propunerile pregătite de designeri profesioniști folosesc cele mai noi materiale și soluții tehnologice. Acest lucru se traduce printr-un confort de utilizare de neegalat, o greutate redusă și o termicitate excelentă.

Ce este geaca de iarnă pentru bărbați pentru munte și ce pentru oraș?

Jachetele de iarnă pentru bărbați au multe caracteristici diferite. Cele pregătite pentru cățărat iarna trebuie să fie echipate cu un material exterior foarte rezistent. Acest lucru este pentru a proteja împotriva ruperii ușoare împotriva rocilor sau a gheții. În plus, acestea trebuie să fie cât mai ușoare posibil. Buzunarele interne speciale vor ajuta la depozitarea mănușilor foarte groase în timp ce se manevrează coarda. Printre acestea se numără jacheta de iarnă pentru bărbați The North Face Cloud Down Aceasta a fost pregătită special pentru activități în munții înalți. Este demn de remarcat aici că există atât jachete exterioare extrem de groase, care vor funcționa la cele mai înalte altitudini, cât și cele cu izolație moderată, care vor funcționa bine în părțile inferioare ale munților. Jachetele de iarnă pentru bărbați pentru trekking ar trebui să fie ceva mai versatile. Pe de altă parte, modelele bărbătești ceva mai elegante, folosite zilnic, trebuie să aibă aranjamentul corect al buzunarelor, precum și un stil la modă. Jachetele lungi de iarnă pentru bărbați, purtate pe un pulover cald, vor oferi cu siguranță acest lucru. Merită să acordăm atenție dacă acestea folosesc elemente reflectorizante care ne vor crește semnificativ vizibilitatea după lăsarea întunericului.

Ce jachetă pentru bărbați să alegi pentru iarnă?

Prima întrebare la care merită să răspundeți va fi tipul de izolație folosit în jacheta de iarnă În ceea ce privește cele mai înalte geruri, izolația din puf natural pare a fi cea mai bună alegere. O astfel de jachetă de iarnă pentru bărbați oferă o izolație excelentă și, în același timp, este foarte ușoară și ușor de împachetat. Insolația naturală este folosită atât în cele mai călduroase jachete de munte înalte, cât și în versiunile confortabile pentru oraș. Merită să știți că o astfel de umplutură poate diferi în ceea ce privește elasticitatea. Atât în jachetele pentru uz zilnic, cât și în cele de trekking, puful de rață este dovedit cu succes. Jachetele sport pentru bărbați pentru iarnă folosesc un izolator sintetic Acesta este cel mai adesea fabricat din fibre de poliester special pregătite. Deși nu este la fel de eficient ca cel natural, este mai rezistent la umiditate. Datorită acestui fapt, elimină mai eficient umiditatea spre exterior.

A doua întrebare importantă va fi dacă avem nevoie de o jachetă de iarnă cu sau fără o membrană impermeabilă. Membrana asigură o protecție completă împotriva zăpezii și a vântului. Jachetele de iarnă pentru bărbați cu membrană vor fi apreciate mai ales în timpul ninsorilor abundente Acestea vor proteja eficient împotriva îmbibării. Acest lucru este deosebit de important atunci când temperatura se apropie de zero și zăpada se topește rapid pe suprafața jachetei. Membranele sunt deosebit de populare la jachetele de iarnă pentru bărbați pentru schiori, precum și în multe versiuni pentru utilizarea zilnică. Membranele nu se găsesc de obicei în cele mai călduroase versiuni, care au fost pregătite cu gândul la cele mai scăzute temperaturi. În timpul înghețului, riscul de a o uda este scăzut.

Jachetă de iarnă pentru bărbați - cu sau fără glugă?

Ar trebui ca jacheta pentru cel mai rece sezon să fie dotată cu o glugă cu cordon de strângere? Este cu siguranță un aditiv care, în multe cazuri, îi va crește versatilitatea. Bine concepută, aceasta va înlocui cu ușurință o căciulă la temperaturi moderate. În timpul celor mai puternice înghețuri, își va combina proprietățile cu o șapcă pentru a proteja și mai eficient capul de îngheț. Merită să ne amintim că glugile cu care sunt echipate jachetele de iarnă pentru bărbați pot diferi semnificativ unele de altele. Dacă facem sporturi de iarnă, ar trebui să ne amintim să o facem compatibilă cu casca. Producătorii de jachete de puf sau jachete de schi țin cont de acest lucru în ceea ce privește dimensiunea și posibilitățile de ajustare. În cazul jachetelor izolate pentru bărbați, cel mai adesea va fi caracterizat de dimensiuni mai mari. Din acest motiv, o putem pune cu ușurință pe o cască de alpinism sau de schi. Gluga la jachetele de iarnă pentru bărbați pentru trekking sau la stilul de viață pentru uzul zilnic arată complet diferit. Capota este de obicei ajustată aici la dimensiunea capului Este adesea echipată cu ornamente elegante, cum ar fi o garnitură de blană. Jachetele selectate nu au deloc glugă. Ca urmare, ele pot fi folosite cel mai adesea atât ca jachetă exterioară, cât și ca strat de izolație purtat sub membrană. În acest caz, un element suplimentar poate pur și simplu să interfereze cu scoaterea și îmbrăcarea jachetei, astfel încât este adesea abandonat. O astfel de soluție este, de asemenea, des întâlnită în cazul jachetelor de iarnă pentru sport. Apoi, cel mai important lucru este libertatea mare de mișcare și ușurința.

Puteți cumpăra jachete pentru bărbați de pe 8a.ro

Oferta noastră oferă o gamă largă de jachete pentru iarnă de la mărci de top în aer liber precum The North Face, Columbia, Salewa, Arcteryx sau Patagonia. Fiecare dintre ele a fost confecționată din materiale de cea mai bună calitate, care combină greutatea redusă și izolarea excelentă. Tehnologiile folosite în jachetele tipice de munte, dar și în cele turistice și de oraș, se caracterizează prin performanțe excelente. Magazinul online 8a.ro oferă atât cursuri scurte de iarnă pentru bărbați pentru sportivi, cât și modele lungi pentru plimbări de iarnă sau pentru a fi purtate în zilele reci din oraș. Acestea vă vor permite să vă creați un stil unic, care va păstra performanțe deosebite în condiții meteo dificile. Printre numeroasele tipuri disponibile, toată lumea va găsi cea potrivită. Jacheta de iarnă pentru bărbați a unui brand bine-cunoscut este alegerea perfectă pentru cei mai pretențioși utilizatori în excursii într-o aură de zăpadă și îngheț. Faceți cunoștință cu gecile de iarnă pentru bărbați disponibile în oferta noastră de pe 8a.ro și găsiți tipul perfect pentru dumneavoastră! Pe lângă hainele pentru bărbați, gama noastră include și jachete de iarnă pentru femei

FAQ

Cum se spală o jachetă de iarnă?

În ceea ce privește jachetele pentru temperaturi scăzute, acordați o atenție deosebită etichetei cusute în jacheta de iarnă Posibilitatea de spălare a modelelor individuale poate diferi foarte mult. Ea este influențată de izolația sau membrana aplicată. O atenție deosebită trebuie acordată versiunilor cu puf. Cel mai adesea, acestea trebuie spălate în detergenți speciali. De asemenea, este important ca acestea să fie uscate într-un uscător de rufe sau să fie puse la uscat într-un loc ventilat. În niciun caz nu trebuie să fie învârtite. De asemenea, trebuie să se aibă grijă la uscare pentru ca puful să nu se compacteze. Atât jacheta de iarnă pentru femei, cât și cea pentru bărbați își poate pierde proprietățile izolatoare. Pentru hainele din puf, cel mai bine este să citiți regulile detaliate de spălare a acestuia.

Ar trebui ca o jachetă de iarnă pentru bărbați să fie ajustată?

Adaptarea jachetei la sezonul de îngheț depinde de preferințele personale și de ceea ce o folosiți. Cele care vor servi iarna în oraș și pentru excursii ușoare în aer liber nu trebuie să se potrivească îndeaproape figurii. O croială mai lejeră va facilita punerea și scoaterea lor frecventă. De asemenea, va asigura un confort ridicat de utilizare. Jachetele sport de iarnă pentru bărbați ar trebui să ofere o potrivire mai bună. Aici, spațiul inutil dintre lenjeria de corp și jachetă poate provoca o acumulare excesivă de vapori de apă. Ca urmare, respirabilitatea întregului set poate fi redusă. Este important ca jachetele de ger pentru bărbați la munte sau pentru sport să fie alese corespunzător, dar să nu fie strânse pe utilizator. Acest lucru poate cauza o reducere a proprietăților de izolare.

Cum să alegeți dimensiunea unei jachete de iarnă?

Când alegeți o jachetă de iarnă pentru bărbați pentru temperaturi scăzute, cel mai bine este să urmați datele din tabelul de mărimi al versiunii date. Dacă știm lungimea mânecii sau circumferința în piept a jachetei folosite până acum, putem alege cu ușurință mărimea potrivită în funcție de aceste date. Amintiți-vă că adesea punem straturi suplimentare de îmbrăcăminte sub o jachetă de iarnă pentru bărbați, pentru a menține confortul termic. Atenție la acest aspect, astfel încât jachetele să nu fie prea strâmte și să permită o libertate de mișcare deplină. În plus, atunci când purtăm un fleece gros pe dedesubt. Jacheta de munte sau sport nu trebuie să fie, de asemenea, prea largă, pentru a nu interfera cu utilizarea acesteia în timpul activității.