top

Amnare şi aprinzătoare

Brichetele de trekking sunt o parte esențială a oricărei excursii de trekking, ciclism și canotaj. Le veți folosi pentru a aprinde focul în tabăra de foc sau în soba cu gaz și combustibil.
View as Grid List

21 Produse

 1. -3%
  Cremene Morakniv Spark Fire Starter - black

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Recipient Helikon-Tex Exotac Matchcap XL™ - black

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Aprinzator Helikon-Tex Exotac Titanlight™ - orange

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Cremene Primus Ignition Steel L - black/black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Cremene Primus Ignition Steel L - barn red/red

  Lista de dorințe

 6. -22%
  Chibrituri Lifesystems Stormproof Matches x 25

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Cremene Easy Camp Fire Starter

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Topor Robens Multi Axe
  Topor Robens Multi Axe
  269,90Lei 391,00Lei

  Lista de dorințe

 9. -31%
  Cremene Easy Camp Flint Striker

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Aprinzator Optimus Sparky
  Aprinzator Optimus Sparky
  61,90Lei 82,30Lei

  Lista de dorințe

 11. -16%
  Aprinzator Primus PowerLighter - black

  Lista de dorințe

 12. -16%
  Aprinzator Primus PowerLighter - red

  Lista de dorințe

 13. -3%
  Surcele Light My Fire Tinder on a Rope

  Lista de dorințe

 14. -3%
  Surcele Light My Fire TinderSticks

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

21 Produse

Ștergere

Scinile turistice - să fie foc!

Începerea focului cu chibrituri sau brichetă nu este cea mai comodă soluție. Combustibilul s-ar putea epuiza, iar chibriturile se rănesc în ploaie, deci nu le puteți folosi. Prin urmare, cremene turistică este cea mai bună alegere pentru persoanele care apreciază soluțiile practice. Acestea funcționează chiar și atunci când este umed și plouă, astfel încât veți avea întotdeauna foc pentru a pregăti mesele în aer liber. După cum știm, mâncarea rece, așa-numita mâncare uscată, nu este cea mai plăcută după o zi întreagă de drumeție. Un fel de mâncare caldă sau o cafea care să ne încălzească ne îmbunătățește starea de bine și ne oferă energia necesară pentru continuarea activității turistice. Silexurile de drumeție sunt, prin urmare, o parte esențială a inventarului dumneavoastră, iar dimensiunile lor mici le fac să încapă peste tot. Le veți lua mereu cu dumneavoastră la bucla pantalonilor sau la briceagul de buzunar.

Scinta turcească funcționează pe baza frecării părții de magneziu cu oțelul. Apoi se produce o scânteie, pe care o îndreptați spre bricheta aflată pe foc. Durata de viață a acestor soluții variază între 8000 și 12000 de scântei în funcție de model, ceea ce în condiții de exterior este suficient pentru sezoanele următoare. Silexurile turistice sunt întotdeauna construcții mici și la îndemână, care au o frânghie pentru rostogolire.

Brichete turistice - pentru sobe cu cartușe

Această piesă de echipament de camping se bazează pe un detonator piezoelectric. Puteți folosi brichetele turistice cu sobe alimentate cu cartușe de gaz, băuturi spirtoase sau combustibil. Atunci când porniți gazul în cort, flacăra turistică nu este cea mai bună idee. În momentul în care aprindeți scânteia, gazul va fi umplut interiorul cortului, ceea ce ar putea provoca o explozie. Este mai bine să nu experimentați acest lucru, așa că brichetele turistice se dovedesc a fi cea mai bună soluție. În ele se creează o scânteie, chiar și atunci când bate vântul, iar profilul facilitează accesul la arzător. Nu este necesară nicio baterie pentru utilizarea acestui echipament. Întregul funcționează însă pe baza frecării unor elemente mici, spre deosebire de cazul cremenei. Brichetele turistice se caracterizează prin dimensiuni reduse, astfel încât puteți să vă potriviți modelul în cele mai mici colțuri ale unei cutii de conserve sau ale unui rucsac. Este demn de remarcat faptul că nu doar drumeții montani vor beneficia de aceste structuri, ci și persoanele care merg într-un camping de familie sau cele care au acasă grătare cu gaz. Versatilitatea se combină aici cu funcționalitatea maximă, astfel încât veți avea întotdeauna o masă caldă.