top

Pantaloni damă

Pantalonii pentru femei oferă confort și fiabilitate ridicată în aer liber. Pantalonii buni de trekking pentru femei trebuie să fie confortabili și foarte rezistenți la deteriorări și la condiții meteorologice nefavorabile.
View as Grid List

750 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Pantaloni femei Ortovox Brenta Pants - winetasting

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantaloni de munte femei Ortovox Westalpen 3L Pants - pacific green

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Pantaloni softshell femei Ortovox Pala Pants - mountain rose

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantaloni impermeabili femei CMP Ari Pant Rain - nero

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantaloni femei Marmot Mountain Active Pant - vetiver

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantaloni escalada femei Wild Country Session Pant - petrol

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantaloni escalada femei Wild Country Session Pant - onyx

  Lista de dorințe

View as Grid List

750 Produse

pe pagină
Ștergere

Pantaloni de trekking și drumeții pentru femei

Pantalonii de exterior pentru femei pot varia semnificativ între ei. Acest lucru se datorează în principal scopului lor, precum și materialelor folosite. Acest lucru se datorează faptului că, în funcție de anotimp, pantalonii vor fi folosiți în ploaie, frig și vânt, dar și în căldură și soare aspru. Modele ușoare și cu uscare rapidă pentru vară, pantaloni de iarnă izolați sau pantaloni de munte rezistenți - avem modele pentru fiecare activitate și condiții meteorologice, de asemenea cu membrană GORE-TEX®. Oferim cea mai largă gamă de pantaloni de drumeție. Pantalonii de trekking de vară pentru femei sunt confecționați din materiale ușoare și respirabile. Au proprietăți de uscare rapidă, astfel încât, atunci când se udă, veți fi gata să mergeți mai repede mai departe. Foarte des vin cu genunchi profilați, astfel încât să nu vă limiteze mișcările în timpul activităților montane. Modelele de trekking pentru iarnă și sezoanele de tranziție sunt confecționate din țesături softshell. Acestea oferă o protecție excelentă împotriva vântului și a frigului. Acestea sunt completarea perfectă a unei jachetă softshell pentru femei, permițându-vă să creați o ținută versatilă pentru o varietate de condiții meteorologice.

Pantaloni de alpinism

Pentru femeile pasionate de alpinism, oferim pantaloni de alpinism pentru femei - confecționați în mod convențional din bumbac. Aceștia combină perfect durabilitatea și țesătura plăcută la atingere. La altitudini mai mari, veți avea nevoie de pantaloni de munte. Aceștia oferă un nivel foarte ridicat de durabilitate, iar întăriturile suplimentare de la genunchi și de la partea inferioară a picioarelor îi protejează perfect împotriva frecării ușoare de stânci sau a tăieturilor provocate de un crampon.

Pantaloni de iarna pentru femei - pantaloni de schi și pantaloni izolati

Modelele de iarnă constituie o categorie separată. Printre acestea se numără pantalonii de schi și de schi de tură pentru femei izolate. Acestea sunt articole de îmbrăcăminte specializate care se vor descurca bine la temperaturi sub zero grade Celsius. Pantalonii de ploaie GORE-TEX® sunt o alegere populară pe tot parcursul anului. Pantalonii pe care îi oferim nu sunt doar piese extrem de funcționale și practice - ei se mândresc, de asemenea, cu o manoperă meticuloasă și atenție la detalii.

O gamă largă de pantaloni pentru femei pentru drumeții, trekking și munte într-un singur loc

Magazinul online 8a.ro oferă mai multe tipuri diferite de pantaloni de drumeție pentru femei, dedicate femeilor pasionate de călătorii, drumeții montane și alpinism. Cu cele mai cunoscute mărci din lume, există un model potrivit pentru fiecare pasionată de activități în aer liber. Mărci precum The North Face, Salewa, Columbia și altele garantează o calitate înaltă și o croială perfectă, care promite nu doar confort, ci mai ales libertate deplină de mișcare și fiabilitate - fie că este vorba de săptămâni întregi pe traseu sau de scurte drumeții de weekend.