top

Beţe alergare

Bastoane de alergare pentru trasee montane și nu numai! Structuri ultraușoare din carbon care vă permit să vă deplasați mai repede. Bețele de alergare pot fi pliate compact atunci când nu sunt folosite.
View as Grid List

18 Produse

 1. -26%
  Bețe alergare SCOTT SCO Trail - silver

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Bețe trekking aluminiu Gabel FR-5 FL Lite XTS - black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Bețe trekking Gabel FR-5 FL Lite XTL - black

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Bete alergare montana Rockland Distance

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Bete alergare montana Rockland Booster

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Bețe alergare Black Diamond Distance Z Poles - pewter

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Bețe alergare Black Diamond Distance FLZ Poles - pewter

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Bețe trekking Komperdell .FXP Trail

  Lista de dorințe

 9. -23%
  Bețe trekking aluminiu Gabel XTR Alu EF

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Bete alergare montana Gabel XTR Carbon EF

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Bețe trekking aluminiu Grivel Trail Vario

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Bețe trekking Grivel Trail Three

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Bățurile de alergare în munți și nu numai

Avantajele bastoanelor au fost mult timp apreciate de iubitorii de drumeții lungi. Modelele ultraușoare sunt, de asemenea, perfecte pentru alergările montane, după cum o demonstrează numărul în continuă creștere al utilizatorilor lor. Bețele de alergare reprezintă un sprijin deosebit atunci când se parcurg pante abrupte. Munca suplimentară a brațelor ne face să ne mișcăm și mai repede și mai eficient. Pe secțiunile mai rapide, bastoanele pot fi pur și simplu atașate la o curea sau la un rucsac de alergare. Bețele de alergare sunt folosite cu plăcere în timpul curselor ultra montane, unde reprezintă un sprijin neprețuit în secțiunile care necesită o condiție fizică excelentă a alergătorului.

Ce caracterizează stâlpii de alergare?

Producătorii de echipamente și îmbrăcăminte pentru alergare se concentrează pe reducerea la minimum a greutății accesoriilor individuale. Același lucru este valabil și pentru bastoanele de trail. Reducerea greutății acestora nu numai că se traduce prin bagaje mai ușoare, dar reduce și oboseala mâinilor, în special pe traseele mai lungi. Prin urmare, bastoanele de alergare sunt adesea fabricate din materiale ultraușoare, cum ar fi fibra de carbon, care garantează o rigiditate și o rezistență ridicată, menținând în același timp o greutate minimă. Multe dintre structuri folosesc, de asemenea, aluminiu de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Aproape toate bastoanele de alergare montană au un sistem de pliere care garantează o dimensiune foarte compactă atunci când sunt pliate. Datorită acestui fapt, ele pot fi atașate cu ușurință la vestele de alergare sau chiar la brâu. Plierea și desfășurarea bastoanelor este foarte intuitivă. Din acest motiv, vom acoperi doar câțiva pași în timp ce le pregătim pentru utilizare, fiind mereu pregătiți pentru următoarele obstacole.

Batoane de alergare la 8a.ro

Modelele oferite de noi sunt perfecte pentru împrejurimile montane. Acestea combină în mod optim mai multe caracteristici - durabilitate, greutate redusă și dimensiuni compacte. Bețele de alergare Black Diamond se remarcă cu siguranță printre modelele disponibile. Structurile rafinate ale producătorului american reprezintă pentru mulți alergători profesioniști echipamentul de bază în trail running.