top

Salomon Încălțăminte femei

Pantofii Salomon pentru femei sunt sinonimi cu fiabilitatea și aspectul modern. Încălțămintea elaborată pentru trekking și sport oferă tracțiune și confort maxim în timpul multor activități montane și în aer liber. Pantofii de damă Salomon disponibili în oferta noastră vă vor permite să parcurgeți traseele și drumețiile și rutele și mai repede!
View as Grid List

82 Produse

Page
pe pagină
View as Grid List

82 Produse

Ștergere

Călăriile Salomon pentru femei pentru multe activități

Încălțămintea de damă marca Salomon este un grup de produse extrem de versatil, conceput pentru a satisface toate nevoile pasionaților de activități montane. Modelele individuale sunt concepute ținând cont de un anumit tip de sport sau activitate montană. Acest lucru face ca toți pantofii pentru femei Salomon să fie ideali pentru sarcinile pentru care au fost concepuți. Asta pentru că un pantof dedicat unei drumeții pe distanțe lungi cu un rucsac greu trebuie să arate diferit față de un model de alergare ușor pe care îl poți lua pentru o cursă sau un antrenament scurt. Designerii țin cont atât de aceste diferențe fundamentale, cât și de faptul că sunt atenți la detaliile care pot avea impact asupra confortului de utilizare. Alegând încălțămintea de damă a acestui brand, poți fi sigură că a fost concepută cu cele mai fine detalii în minte. În plus, Salomon este cunoscută pentru introducerea celor mai noi soluții și materiale în încălțămintea sa. Acestea facilitează parcurgerea unui kilometru în plus în pantofii tăi.

Salomon pantofi de alergare pentru femei

Toți fanii alergării montane sunt cel mai probabil bine familiarizați cu marca Salomon. Pentru că încălțămintea acestui producător este adesea folosită de cei care se deplasează rapid pe traseele montane. Încălțămintea este folosită atât de ultramaratoniștii montani de talie mondială, cât și de cei care sunt la început de aventură cu acest tip de sport. Marca a conceput modele dedicate ambelor grupuri, facilitând antrenamentul și obținerea unui rezultat mai bun. Pantofii de alergare pentru femei produși de marca Salomon sunt perfecți pentru terenurile montane. Modelele Salomon Speedcross, cu siguranță cele mai populare sunt modelele Salomon Speedcross, care dispun de o talpă agresivă. Acesta este de fapt un model legendar, ales de sportivii montani de top. Este foarte probabil să îl vedeți pe picioarele învingătorilor, deoarece încălțămintea oferă o tracțiune de neegalat în teren moale. Pe lângă încălțămintea de damă, marca oferă și Salomon running backpacks, îmbrăcăminte de alergare și accesorii, cum ar fi flacoane moi.

Pantofi de trekking pentru femei Salomon

Călăria pentru trasee de lungă distanță trebuie să aibă un design ușor diferit față de modelele de alergare. O talpă exterioară mai rigidă, o parte superioară mai groasă și, adesea, un vârf mai înalt, acestea sunt toate caracteristicile fiecărui pantof de trekking. Încălțămintea Salomon outdoor pentru femei este concepută pentru a parcurge un kilometru în plus pe un teren versatil. Acest lucru le face să fie cea mai preferată alegere nu numai pentru traseele montane, ci și pentru potecile ceva mai ușoare. Talpa exterioară proprietară Salomon Contagrip oferă tracțiunea potrivită. Modelul corect al urechilor și amestecul de cauciuc special selectat oferă o tracțiune excelentă atât pe terenul ușor mai moale, cât și pe terenul cu pietre sau stânci. De asemenea, totul este suficient de rezistent pentru a rezista la mulți kilometri de drumeții. Încălțămintea pentru femei Salomon outdoordisponibilă în sortiment, oferă, de asemenea, un aspect deosebit pe lângă confort și tracțiune. Înălțimile moderne arată foarte bine atât pe traseu, cât și în timpul călătoriilor. Acest lucru le face să fie cea mai populară alegere a pasionaților de călătorii și de activități în aer liber.

Tragumbi și pantofi de alunecare confortabili Salomon pentru femei

După o zi obositoare la munte, picioarele tale au nevoie de puțină odihnă. Încălțarea unor șlapi confortabili după o zi lungă petrecută purtând pantofi de trekking sau pantofi de alpinism perfect ajustați, vă va permite să vă bucurați de mult așteptatul timp de relaxare. În plus, acest tip de încălțăminte este perfect pentru excursiile de vară și pentru odihna de seară, după o zi grea la serviciu. La fel ca toate celelalte tipuri de încălțăminte pentru femei, aceștia sunt, de asemenea, pantofi de cea mai bună calitate, oferind un confort maxim.

Salomon pantofi pentru femei la magazinul 8a.ro

Oferim Salomon pantofi de damă concepuți pentru toate femeile active Ideali pentru alergare, trekking și pentru fanii activităților în aer liber. O gamă largă de modele și variante de culori vă va permite să alegeți pantofii care se potrivesc în mod ideal cu ținuta dvs. outdoor. Puteți alege atât pantofi ușori, cu partea superioară permeabilă la aer, cât și modele pentru vreme ploioasă, cu membrană GORE-TEX®. Indiferent dacă aveți nevoie de pantofi pentru vară sau pentru iarnă, Salomon pantofii de drumeție pentru femei disponibili în oferta brandului vă vor satisface cu siguranță așteptările.