top

Geci pentru bicicletă

Jachetele de ciclism sunt modele pregătite special pentru fanii monociclismului. Există jachete de ciclism pentru vânt, ploaie și îngheț, care vor asigura confortul și vor proteja de vremea nefavorabilă. Verificați cât de mult confort oferă o jachetă bună de ciclism!
View as Grid List

66 Produse

 1. -9%
  Geaca ciclism POC Pure Lite Splash Jacket

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Geaca ciclism POC Haven Rain Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Geaca ciclism Patagonia Dirt Roamer Storm Jkt - nouveau green

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Geaca softshell femei Vaude Moab Jacket IV - cassis

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - wave

  Lista de dorințe

 6. -27%
  Geaca softshell femei Maloja Sennes - moonless alpflower

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Geaca hibridă Maloja Fichte - deep sunset

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Geaca ciclism femei Maloja Seis Jacket - moonless multi

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Geaca ciclism Maloja Max Jacket - moonless multi

  Lista de dorințe

 10. -26%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Geaca ciclism POC Pro Thermal Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Geaca ciclism Schoffel Gaiole Jacket - black

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Geaca ciclism femei Schoffel 3L Jacket Surava - lollipop

  Lista de dorințe

 14. -21%
  Geaca ciclism Dynafit Ride 3L Jacket - storm blue

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Geaca ciclism Norrona Fjora Dri1 Jacket - caviar

  Lista de dorințe

 16. -14%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - khaki

  Lista de dorințe

 17. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter 3L Hybrid - black

  Lista de dorințe

 18. -20%
  Geaca ciclism ION Shelter 3L Hybrid - dark mud

  Lista de dorințe

 19. -19%
  Geaca ciclism ION Shelter Anorak - dark mud

  Lista de dorințe

 20. -20%
  Geaca ciclism femei ION Shelter 3L - shark grey

  Lista de dorințe

 21. -19%
  Geaca ciclism ION Shelter Anorak - black

  Lista de dorințe

 22. -33%
  Geaca ciclism POC Pro Thermal Jacket - argonite brown

  Lista de dorințe

 23. -23%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 24. -23%
  Geaca Maloja Kesch - midnight multi

  Lista de dorințe

 25. -19%
  Scurta de ploaie Five Ten Rain Jkt - black/black

  Lista de dorințe

 26. -33%
  Geaca ciclism ION Logo Wind - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

66 Produse

Ștergere

Jachete de ciclism pentru confort maxim

De ce să cumpărăm o jachetă specială pentru ciclism, când avem deja o jachetă de turism sau de munte în garderoba noastră? Răspunsul este foarte simplu - ciclismul impune cerințe complet diferite față de drumețiile sau cățărările pe munte. Numai o îmbrăcăminte de ciclism specializată le poate face față. Jachetele pentru ciclism sunt dezvoltate astfel încât să permită luarea unei poziții naturale în spatele ghidonului, să asigure libertatea de mișcare și să protejeze de condițiile meteorologice nefavorabile. Toate aceste elemente fac ca jachetele bune de ciclism să fie cu siguranță diferite de alte modele.

O jachetă de ciclism trebuie să aibă o croială adaptată corespunzător siluetei înclinate a ciclistului. Acest lucru este deosebit de evident în cazul jachetelor de șosea, ceva mai puțin în cazul modelelor de MTB. Jachetele de ciclism<2>trebuie să aibă, de asemenea, o croială potrivită a mânecilor, astfel încât brațele întinse în față să aibă libertate totală de mișcare, iar jacheta să nu se întindă inutil. Mânecile în sine trebuie, de asemenea, să fie ușor mai lungi, astfel încât să nu se înfășoare prea mult și să nu dezvăluie încheieturile mâinilor. Poziția înclinată are ca rezultat, de asemenea, un element caracteristic pentru aproape toate jachetele de ciclism. Este vorba de spatele extins. Scopul acesteia este de a oferi o mai bună protecție împotriva frigului, chiar și atunci când vă aplecați în față. Deoarece o jachetă de ciclism este purtată în principal în timpul mersului pe bicicletă, aproape fiecare model este echipat cu multe elemente reflectorizante, care ne sporesc și mai mult vizibilitatea în condiții meteo nefavorabile și, de asemenea, după lăsarea întunericului.

Ce este cea mai bună jachetă pentru ciclism?

Nu există o jachetă de ciclism perfectă. De fapt, fiecare ciclist ar trebui să aibă cel puțin 2-3 modele în garderobă pentru a se potrivi diferitelor condiții. Fiecare dintre ele va oferi un nivel ridicat de confort într-un anotimp diferit și în condiții meteo diferite. Minimul absolut pare a fi cel puțin două jachete de ciclism - una împotriva vântului și una împotriva ploii. Cu toate acestea, dacă mergem cu bicicleta pe tot parcursul anului, indiferent de vreme, cu siguranță vom descoperi rapid că câteva opțiuni suplimentare vor crește semnificativ confortul și plăcerea de a pedala.

În timpul călătoriilor de vară, când se face frig seara, cea mai bună alegere este o jachetă de ciclism ușoară și respirabilă, care oferă doar o izolație de bază. Acestea sunt, de obicei, jachete de ciclism foarte subțiri, în care prioritatea este de a îndepărta aerul încălzit și umed de corp. În anotimpurile de tranziție, vor funcționa în schimb în mod optim jachetele de ciclism rezistente la vânt, care vor proteja excelent organismul împotriva răcirii rapide. Aceste tipuri de jachete sunt perfecte pentru orice tip de bicicletă, fiind indispensabile chiar și pentru cicliștii de șosea. Pedalarea rapidă pe un vânt rece poate răci instantaneu corpul. Chiar și o jachetă ușoară de ciclism rezistentă la vânt care oprește rafalele puternice ne va proteja de acest fenomen periculos și va oferi un confort termic adecvat. Un tip complet diferit de jachete de ciclism va fi necesar iarna. Acestea ar trebui să asigure o respirabilitate adecvată, dar în același timp trebuie să protejeze trunchiul și brațele de temperaturile scăzute. Atunci când mergem pe bicicletă, partea superioară a corpului este predispusă să se răcească rapid, astfel încât îmbrăcămintea potrivită este esențială pentru a rămâne confortabilă.

O jachetă de ploaie pentru bicicletă este, de asemenea, utilă pe tot parcursul anului. Nu este nimic mai rău decât să te uzi complet în timp ce mergi cu bicicleta. Un model cu membrană, selectat corespunzător, ne va proteja perfect de precipitații, permițând în același timp evacuarea excesului de umiditate generat în timpul exercițiilor fizice. O alegere extrem de populară în această categorie este jacheta de ciclism GORE-TEX® Membranele de înaltă calitate ale mărcii oferă proprietăți de performanță excelente, iar modelele echipate cu acestea sunt considerate a fi printre cele mai bune jachete de ciclism disponibile pe piață. Mulți oameni se întreabă, de asemenea, dacă este mai bună o jachetă de ciclism cu sau fără glugă. Majoritatea producătorilor omit acest element, deoarece de obicei purtăm cască de biciclist pe bicicletă, iar o glugă pe dedesubt ar fi foarte incomodă. Bineînțeles, dacă ținem cu adevărat la acest adaos, putem găsi și modele care sunt echipate cu ea.

Verifică jachetele de ciclism online la magazinul 8a.ro

În magazinul nostru online vă oferim jachete pentru ciclism de mărci de top. Printre acestea veți găsi modele pregătite pentru fiecare sezon. Fie că pedalați pe ploaie, zăpadă sau vânt puternic, printre modelele disponibile veți găsi geci pentru ciclism care oferă o protecție excelentă împotriva acestor condiții. Jachete pentru ciclism, atât pentru bicicletele MTB, cât și pentru excursii și călătorii cu bicicleta sau pentru deplasarea zilnică cu bicicleta la serviciu. Descoperă jachetele de ciclism disponibile jachete de ciclism și bucură-te de confortul de a parcurge mai mulți kilometri pe cele două roți.