top

Covorașe și saltele

Covorașele și saltelele de drumeție sunt elemente esențiale pe care trebuie să le aveți în expediția dumneavoastră montană și la un loc de campare. Oferim produse care variază de la o saltea de drumeție ultraușoară până la o saltea de camping groasă pentru dormit într-un cort confortabil de familie.
View as Grid List

136 Produse

 1. -17%
  Saltea autogonflabila Nemo Flyer Regular (2023)

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Pompă saltea Nemo Vortex Pump Sack

  Lista de dorințe

 3. -30%
  Saltea de voiaj Outwell Classic Single - black/grey

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Saltea gonflabila Outwell Classic Double - black/grey

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Saltea gonflabila Robens AirCore 90 - yellow

  Lista de dorințe

 6. -31%
  Saltea gonflabila Robens AirCore 60 - yellow

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Saltea gonflabila Sea To Summit Comfort Light ASC M

  Lista de dorințe

 8. -26%
  Saltea gonflabila Sea To Summit Comfort Light ASC L

  Lista de dorințe

 9. -12%
  Saltea gonflabila Big Agnes Divide Insulated 20X66 Petite

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Saltea gonflabila Big Agnes Divide Insulated 50X78 Double Wide

  Lista de dorințe

 11. -8%
  Saltea gonflabila Big Agnes Rapide Sl Insulated - orange

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Sac cu pompă Big Agnes Pumphouse Ultra - green

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Saltea autogonflabila Exped SIM 3.8 M - terracotta

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Saltea autogonflabila Exped SIM Lite 3.8 LW - green

  Lista de dorințe

 15. -19%
  Saltea autogonflabila Exped SIM Lite 3.8 M - green

  Lista de dorințe

 16. -21%
  Saltea autogonflabila Exped SIM Comfort Duo 5 - red

  Lista de dorințe

 17. -3%
  Saltea autogonflabila Exped SIM Comfort 5 M - red

  Lista de dorințe

 18. -19%
  Saltea gonflabila Exped Ultra 1R LW

  Lista de dorințe

 19. -20%
  Saltea gonflabila Exped Ultra 1R M Mummy

  Lista de dorințe

 20. -20%
  Saltea gonflabila Exped Dura R5 M

  Lista de dorințe

 21. -30%
  Saltea Trekmates Folding Sleep Mat - black

  Lista de dorințe

 22. -30%
  Sac cu pompă Robens Pump Sack UL 12.5L

  Lista de dorințe

 23. -30%
  Saltea Robens Slumber Roll Pro

  Lista de dorințe

 24. -31%
  Saltea autogonflabila Robens Sunstone 80

  Lista de dorințe

 25. -30%
  Saltea autogonflabila Robens Polarshield 120

  Lista de dorințe

 26. -31%
  Saltea autogonflabila Robens Polarshield 80

  Lista de dorințe

 27. -18%
  Saltea gonflabila Klymit Inertia O Zone - blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

136 Produse

Ștergere

Ce ar trebui să aleg - o saltea de drumeție, un covor de dormit sau un covor de camping?

Dacă plecați într-o excursie la munte sau în cort cu familia, amenajarea corectă a spațiului de dormit este cheia unei nopți bune de odihnă. Saltelele de drumeție și saltelele de dormit asigură o izolare adecvată față de solul rece și garantează un nivel ridicat de confort în timpul somnului. Cu toate acestea, multitudinea de soluții face să fie o idee bună să vă familiarizați cu toate opțiunile disponibile și să alegeți un model de saltea sau saltea care să se potrivească activității pe care o întreprindeți. Covorașele de camping tradiționale sunt de departe cele mai ușoare dintre toate saltelele și saltelele de drumeție. Confecționate dintr-unul sau mai multe straturi de spumă, ele pot fi izolate suplimentar cu un strat de folie de aluminiu. Ele se mândresc cu o fiabilitate maximă, motiv pentru care sunt o alegere populară pentru expedițiile de alpinism și călătoriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Cu toate acestea, nivelul de confort de dormit pe care îl oferă este destul de scăzut, de aceea popularitatea lor în trekking sau camping este ceva mai mică.

Covorașele autogonflante pentru drumeții sunt extrem de populare printre drumeții și pasionații de drumeții. Ele combină perfect confortul ridicat de dormit cu opțiunea de a pregăti rapid un loc de dormit. Modelele disponibile variază foarte mult în ceea ce privește performanța. De la modele ușoare de trekking până la covorașe de camping duble foarte mari și groase, ideale pentru corturile de familie. Combinația dintre spuma specială cu autoexpansiune și opțiunea de a umfla ușor totul reprezintă o combinație optimă de confort ridicat de dormit și de izolare față de sol. Când lăsați aerul să iasă și rulați salteaua, aceasta are dimensiuni compacte, ceea ce înseamnă că încape cu ușurință în majoritatea rucsacurilor de drumeție. Același lucru este valabil și pentru stelele de drumeție Cele mai ușoare modele sunt ușor de împachetat până la o dimensiune care seamănă cu o sticlă mică de apă. În schimb, cele mai confortabile versiuni de saltele seamănă cu paturile. Ele ies în evidență prin înălțimea lor și adesea au pompe încorporate, astfel încât pot fi umplute rapid cu aer.

Ce saltea de drumeție este potrivită pentru camping și care pentru drumeție?

O ședere îndelungată într-o tabără și o drumeție lungă pe un traseu montan prezintă cerințe complet diferite pentru o saltea de dormit. Dacă faceți camping într-un singur loc pentru mai multe zile, atunci confortul va fi cel mai important lucru. În acest caz, o saltea de drumeție groasă, saltea gonflabilă de drumeție este alegerea potrivită, deoarece oferă un confort aproape asemănător cu cel al unui pat. Grosimea sa necesită utilizarea unei pompe acționate cu piciorul sau electrice pentru umplere. Dacă aveți un cort mare, o puteți pune cu ușurință în dormitor și vă puteți bucura de un somn confortabil în fiecare noapte. Saltelele de drumeție ultraușoare pentru drumeții și alte locuri unde fiecare gram de echipament contează sunt construite într-un mod complet diferit. Modelele sunt realizate din material foarte subțire și sunt moderat de groase. Materialele extrem de subțiri folosite la acestea vă permit să rulați totul până la dimensiunea unei căni termice. Ele pot fi umflate cu ușurință fără o pompă suplimentară, astfel încât este nevoie doar de câteva momente pentru a pregăti zona de dormit. Aceste modele sunt soluția optimă pentru călătoriile cu rucsacul în spate sau cu bicicleta, în care trebuie să reduceți cât mai mult atât greutatea, cât și volumul echipamentului.

Ce covor de călătorie este potrivit pentru drumeții și care este potrivit pentru camping?

La fel ca și în cazul saltelelor, saltelele de dormit pot varia foarte mult în ceea ce privește designul. Diferența va consta în primul rând în grosimea lor. Din păcate, pe măsură ce grosimea crește, cresc și greutatea și dimensiunile atunci când sunt împachetate. Acesta este motivul pentru care cele mai mari saltele de drumeție sunt cel mai adesea alese pentru camping și pentru șederi mai lungi într-un singur loc. Dacă faceți drumeții cu un rucsac și montați cortul într-un loc diferit în fiecare zi, covorașele de drumeție ușoare, în care o parte din confort a fost schimbată pentru reducerea greutății, sunt cea mai bună alegere. Asta înseamnă că saltelele de dormit mai subțiri sunt incomode? Bineînțeles că nu, dar stratul care absoarbe presiunea corpului este ușor mai subțire. Dacă vă place să dormiți pe un pat ceva mai rigid, un covoraș de drumeție subțire va fi adesea o alegere mai bună decât un covoraș de camping foarte gros, care s-ar putea dovedi prea moale.

Toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a petrece o noapte în cort sunt disponibile pe 8a.ro

Ne străduim să oferim o gamă cât mai largă de produse pentru a satisface nevoile începătorilor, precum și ale adevăraților profesioniști care caută cele mai recente și mai avansate modele disponibile pe piață. Covorașele noastre pentru drumeții, saltelele ultraușoare pentru drumeții și covorașele fiabile pentru camping sunt perfecte pentru o ședere peste noapte în sălbăticie, permițându-vă să vă întindeți confortabil sacuri de dormit și să profitați la maximum de noapte pentru a vă odihni și regenera.