top

Detergenţi

Produsele de spălare a hainelor de drumeție sunt o parte esențială a echipamentului oricărui pasionat de activități montane. Astfel, vă asigurați că aveți grijă de garderoba dvs. astfel încât aceasta să nu-și piardă niciuna dintre proprietăți.
View as Grid List

43 Produse

 1. Detergent Nikwax Wool Wash 5 L

  Lista de dorințe

 2. Detergent Nikwax Basefresh 5 L

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Detergent Grangers Wash + Repel Down 2 in 1 1000 ml

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Lichid Sea To Summit Wilderness Wash 250 ml

  Lista de dorințe

 5. Detergent Nikwax Wool Wash

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Detergent Grangers Clothing Care Kit

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Detergent Grangers Performance Wash

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Set Grangers Tent & Gear Care Kit

  Lista de dorințe

 9. -4%
  Detergent Grangers Wash + Repel Clothing 2 in 1 1000 ml

  Lista de dorințe

 10. Detergent Nikwax Basewash 300 ml

  Lista de dorințe

 11. Detergent Nikwax Basefresh 300 ml

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Detergent Grangers Performance Wash OWP

  Lista de dorințe

 13. -7%
  Detergent Grangers Performance Wash+Repel

  Lista de dorințe

 14. -5%
  Lichid Grangers Footwear + Gear Cleaner

  Lista de dorințe

 15. -6%
  Set Grangers Down Care Kit

  Lista de dorințe

 16. -4%
  Set Grangers Down Wash Kit

  Lista de dorințe

 17. -7%
  Detergent Grangers Down Wash Concentrate 300 ml

  Lista de dorințe

 18. -6%
  Detergent Grangers Down 2in1 Wash&Repel 300ml

  Lista de dorințe

 19. -6%
  Detergent Grangers Active Wash 750ml

  Lista de dorințe

 20. -5%
  Detergent Grangers Merino Wash 300ml

  Lista de dorințe

 21. -6%
  Detergent Grangers Clothing Wash+Repel 300ml

  Lista de dorințe

 22. Detergent Nikwax Wool Wash 300ml

  Lista de dorințe

 23. Detergent Nikwax Basefresh 50 ml

  Lista de dorințe

 24. Detergent Nikwax Tech Wash 300 ml

  Lista de dorințe

 25. Detergent Nikwax Tech Wash 100 ml

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

43 Produse

Ștergere

Produsele de spălare vor ajuta la păstrarea prospețimii hainelor de drumeție

Când te întorci acasă după o expediție montană, este evident că hainele tale trebuie curățate. În acest scop, însă, merită să folosiți preparate specializate a căror acțiune intensă va împrospăta lenjeria de corp, cămășile, hanoracele, gecile și pantalonii. Produsele de spălare pentru haine de drumeție scapă de transpirație și de mirosurile neplăcute mult mai bine decât omologii lor clasici. În același timp, mărci precum Grangers și Nikwax își dezvoltă preparatele astfel încât să nu deterioreze hainele. Acestea folosesc adesea chimicale din surse naturale, care sunt atât delicate, cât și eficiente.

Produse de spălare pentru îmbrăcăminte de trekking

Cu orice formă de activitate montană pe care o practicați, fie că este vorba de alergare, drumeții de vară sau de iarnă, sau ciclism, este important să aveți grijă de hainele dumneavoastră. Produsele de curățare a hainelor de trekking, de alergare sau de bicicletă îmbunătățesc performanța tehnologiilor pe care le prezintă. Acest lucru înseamnă că membrana jachetei sau izolația jachetei din puf nu va fi perturbată în niciun fel, deci nu va pierde nimic din proprietățile sale. Garderoba outdoor nu este una ieftină, așa că este important să o îngrijești corespunzător pentru a păstra performanțele maxime. Produsele de curățare a hainelor de trekking combat microorganismele care generează mirosul neplăcut, ceea ce se traduce la rândul său printr-o igienă corespunzătoare. Printre cele mai apreciate mărci care produc aceste formule se numără Grangers și Nikwax. Acestea livrează produse de curățare pentru fiecare tip de garderobă, astfel încât există câte ceva pentru toată lumea.

Protecția mediului față de produsele de curățare dedicate îmbrăcămintei de exterior

În ultimii ani, lumea outdoor a cunoscut o renaștere, mărcile de îmbrăcăminte folosesc materiale ecologice, reciclează, în timp ce produsele de impregnare DWR sunt lipsite de o cantitate semnificativă de substanțe chimice dăunătoare. Produsele de curățare pentru îmbrăcămintea de exterior urmează aceste tendințe, de aceea puteți folosi mărcile Grangers și Nikwax cu conștiința împăcată. Acești producători îndeplinesc cele mai exigente standarde, astfel încât compoziția chimică nu perturbă ecosistemul nostru și este, în același timp, sănătoasă pentru pielea noastră. Produsele de curățare pentru îmbrăcăminte de exterior sunt adesea pe bază de apă și nu conțin fluorocarburi care au un impact negativ asupra mediului nostru. Acest lucru este adesea confirmat de certificatul Bluesign®. Aceste formule respectă standardele sale ecologice stricte și au un impact semnificativ redus asupra mediului.

Produse de curățare pentru îmbrăcăminte GORE-TEX®

Dacă folosiți haine și încălțăminte cu membrane GORE-TEX® sau ale altor producători, este esențial ca spălarea să nu afecteze proprietățile acestora. De aceea, merită să alegeți produse de curățare pentru haine GORE-TEX® de la producători renumiți, precum Grangers și Nikwax. Produsele lor împrospătează membranele și le curăță. În același timp, acestea nu blochează porii, astfel încât nu veți pierde nici un pic din respirabilitate. Mai mult, produsele de curățare pentru îmbrăcăminte outdoor, mențin rezistența membranei la apă, atât de importantă în orice tip de activitate montană. Merită să adăugăm că, spre deosebire de produsele de curățare convenționale, aceste produse tehnice nu lasă în urmă niciun reziduu.

Produse de curățare a hainelor din puf

După cum știm, curățarea hainelor și a sacilor de dormit este o sarcină foarte solicitantă. Acest proces durează mai multe ore și necesită produse de curățare specializate pentru haine de exterior. Acest lucru este crucial, deoarece procesul de spălare nu poate distruge căptușeala naturală de încălzire, deoarece, în caz contrar, aceasta își va pierde proprietățile termice. Produsele de curățare pentru îmbrăcăminte din puf, cum ar fi Nikwax și Grangers, nu au niciun impact negativ asupra proprietăților izolatoare ale căptușelii de încălzire, astfel încât vă veți bucura întotdeauna de protecție împotriva răcelii. Aceste produse sunt, de asemenea, potrivite pentru puf impregnat și hidrofugat. De asemenea, vă puteți spăla sacul de dormit, chiar și pernele de acasă, iar acest lucru le face extrem de versatile.

Produse de curățare pentru îmbrăcăminte Merino

Vestimentele din lână minerală sunt valoroase pentru orice turist, așa că spălarea lor în produsele de spălat tradiționale nu este cea mai bună idee. Produsele de curățare pentru haine de exterior cu o compoziție profilată pentru acest material natural răspund așteptărilor dumneavoastră. Acestea sunt suficient de blânde pentru a evita deteriorarea fibrelor fragile de lână Merino. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scăderea proprietăților sale termice, ceea ce înseamnă că vă puteți simți confortabil în timpul oricărei activități în aer liber.