top

Rucsacuri de călătorie

Rucsacurile de călătorie permit deplasarea confortabilă cu bagaje grele în aeroporturi, gări și stații de autobuz. Rucsacurile de călătorie oferă o capacitate mare și un design compact, asigurând un confort maxim de utilizare și siguranța bunurilor dumneavoastră. În oferta noastră, veți găsi și rucsacuri compacte pentru bagaje de mână.
View as Grid List

35 Produse

 1. -7%
  Rucsac de oras Gregory Rhune 22 - coyote brown

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Rucsac antifurt XD Design Bobby Bizz 2.0 - black

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Bizz 2.0 - navy

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Sling - black

  Lista de dorințe

 5. -23%
  Rucsac de oras XD Design Bobby Sling - grey

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Rucsac de oras XD Design Flex Gym Bag

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Rucsac antifurt Pacsafe Venturesafe EXP45 - black

  Lista de dorințe

 8. -17%
  Rucsac laptop Mammut Seon Transporter 25 - black

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Rucsac călătorie Fjallraven Splitpack Large - navy

  Lista de dorințe

 10. -23%
  Rucsac drumetie Tatonka Traveller Pack 25 - black

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Rucsac drumetie Tatonka Traveller Pack 25 - navy

  Lista de dorințe

 12. -23%
  Rucsac de oras Tatonka City Pack - navy curve

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Rucsac laptop Thule Chasm Backpack 26L - autumnal

  Lista de dorințe

 14. -24%
  Rucsac laptop Thule Paramount Backpack 27L - black

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 25 Econyl - black

  Lista de dorințe

 16. -23%
  Rucsac Tatonka City Pack 22 - black

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Rucsac laptop Thule Chasm Backpack 26L - olivine

  Lista de dorințe

 18. -12%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 20 - jet black

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 325 Econyl - ocean

  Lista de dorințe

 20. -13%
  Rucsac antifurt Pacsafe Vibe 25 Econyl - ocean

  Lista de dorințe

 21. -14%
  Rucsac călătorie Pacsafe Vibe 40 - jet black

  Lista de dorințe

 22. -13%
  Rucsac Pacsafe Vibe 28 - jet black

  Lista de dorințe

 23. -23%
  Rucsac calatorie femei Thule Landmark 70L - dark bordeaux

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

35 Produse

Ștergere

Rucsac de călătorie - alegerea ideală pentru călătorii cu avionul, trenul sau mașina

Majoritatea producătorilor de rucsacuri outdoor de înaltă calitate oferă, de obicei, modele dedicate călătoriei și transportului Aceste modele sunt din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care călătoresc frecvent cu avionul, trenul sau autobuzul. Deși rucsacuri de drumeție convenționale vor funcționa și în acest scop, rucsacurile de călătorie rezistente oferă mult mai mult confort utilizatorului, Mai ales atunci când vine vorba de împachetat și despachetat și de transportat încărcătura din mașină în troleibuz, din troleibuz în taxi, din taxi în autobuz și așa mai departe. Deci, ce le face diferite? Rucsacurile de călătorie și de transport au mai puține buzunare externe, curele și șnururi Acestea, deși sunt utile atunci când trebuie să atașați obiecte suplimentare, cresc riscul de agățare și deteriorare în timpul transportului.

Aceste soluții practice, extrem de utile în timpul deplasărilor, nu funcționează bine atunci când călătorim cu avionul, autobuzul sau trenul. Elementele proeminente ale rucsacului se pot prinde cu ușurință în balustrade și uși, precum și în alte genți, rucsacuri și valize din cala de bagaje. Un număr mare de curele crește, de asemenea, riscul de a se prinde în banda transportoare de pe caruselurile de bagaje din aeroport. Acesta este motivul pentru care personalul de la check-in cere, de obicei, să le fixați sau... vă trimite la un alt ghișeu pentru "bagaje neconforme".

Durabilitatea este fundamentală

Să recunoaștem - personalul aeroportului responsabil cu încărcarea bagajelor nu are timp să ridice și să aranjeze cu atenție toate gențile și valizele, care sunt aruncate și apucate de elemente proeminente. Același lucru este valabil și pentru călătoriile mai dificile în afara traseelor bătute, unde rucsacul poate fi aruncat pe acoperișul autobuzului sau înghesuit într-un compartiment mic. Atunci când planificați o călătorie în Asia, s-ar putea să vă luptați să călătoriți în trenuri sau autobuze aglomerate, cu bagajul în poală, înghesuit între alți pasageri. Rucsacurile de călătorie au, de obicei, mânere cu cusături întărite. De multe ori, există, de asemenea, întărituri pe laterale. Curelele delicate sunt reduse la minimum, deoarece pot fi ușor de smuls. Producătorii au răspuns la toate aceste provocări prin proiectarea unor rucsacuri de călătorie și de mână mai compacte. Acestea sunt ideale atunci când se navighează în locuri aglomerate. Se pot încadra cu ușurință între alte bagaje și pot fi transportate confortabil în spate sau în mână. Aceste modele de rucsacuri sunt fabricate din materiale durabile și rezistente la deteriorări.

Sacurile de călătorie oferă un confort maxim

Mutarea cu un rucsac de călătorie este mult mai rapidă decât târârea unei valize, mai ales dacă scările rulante sunt stricate sau trebuie să mergeți pe pietriș. Atunci când vă aflați într-un aeroport, vă puteți deplasa între terminale fără probleme și rapid, fără nicio problemă. Un rucsac va fi, de asemenea, mai funcțional dacă mergeți în locuri istorice cu multe străzi înguste acoperite cu pavaj și vă va elibera mâinile în timp ce vă deplasați. Rucsacurile mari de călătorie pot înlocui valizele sau gențile de voiaj, oferind mai multă libertate atunci când vă deplasați dintr-un loc în altul.

Un model foarte interesant în cadrul acestei categorii este rucsacul dublu, cu un rucsac mic de călătorie atașat la cel mare. Închise împreună cu fermoar, acestea formează o singură structură cu o capacitate mare și un buzunar exterior mare. Rucsacul mic poate fi folosit separat. Are curele de umăr, astfel încât îl puteți pune confortabil pe spate. Adesea vine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un buzunar intern cu fermoar pentru obiecte mai mici etc. Rucsacurile duble de călătorie vor fi ideale pentru călătorii cu zboruri de legătură. Luați rucsacul mai mic la bordul avionului ca bagaj de mână și înregistrați partea mai mare. În plus, când ajungeți la hotel, puteți lăsa partea mare în cameră și puteți pleca să explorați orașul sau împrejurimile cu rucsacul mic. Când vă pregătiți să călătoriți spre următoarea destinație, pur și simplu închideți-le din nou împreună cu fermoarul sau purtați partea mică în față pentru un plus de siguranță.

Cum sunt proiectate rucsacurile de călătorie?

Spachetele de călătorie sunt proiectate cu meticulozitate pentru a oferi o funcționalitate ridicată:

1)Numărul de piese care se pot agăța de obstacole a fost redus la minimum. Acest lucru a permis obținerea unui design destul de simplu, dar în același timp foarte funcțional. Un astfel de model de rucsac este mult mai ușor de pus și scos din cala de bagaje a unui autobuz sau de pe un raft din tren. Unele modele dispun, de asemenea, de curele de umăr retractabile. În loc să le detașați complet, le puteți ascunde sub o clapetă specială pe spate sau sub un capac. Un rucsac cu capac pentru curele de umăr poate fi înregistrat în siguranță ca bagaj principal, fără să vă faceți griji că unele dintre părțile sale vor fi smulse accidental. Rucsacurile mai mici sunt adesea concepute pentru a îndeplini cerințele unui bagaj de mână.

2)În al doilea rând, rucsacurile de mână au o mulțime de spațiu în interior, astfel încât acestea sunt o alternativă excelentă la valizele sau gențile convenționale. O formă ușor mai angulară, în comparație cu rucsacurile de trekking, facilitează împachetarea lucrurilor și previne strivirea acestora. Aceste modele de rucsacuri de călătorie sunt perfecte pentru vacanțe și călătorii de afaceri.

3)În al treilea rând, rucsacurile de călătorie vin adesea cu un rucsac mai mic cu fermoar Este o soluție excelentă care permite să folosești partea mare ca bagaj principal, iar cea mai mică ca rucsac de călătorie pentru a depozita documente, gustări și un hanorac în cazul în care se face mai frig. Atunci când vă deplasați dintr-un loc în altul, ambele rucsacuri pot fi închise împreună cu fermoar, ceea ce face mult mai ușor să ajungeți la destinație fără probleme.

4)În al patrulea rând, rucsacurile de călătorie sunt fabricate din materiale foarte durabile, ceea ce le face perfecte pentru o utilizare intensivă. Acestea sunt perfecte atunci când trebuie să faceți călătorii frecvente și să vă deplasați între locuri, deoarece sunt concepute pentru a rezista la aruncarea și scoaterea constantă în și din portbagajele mașinilor și în cala bagajelor.

Sacuri de călătorie cu rucsacuri de transport

În categoria rucsacurilor de călătorie, modelele mai mici sunt din ce în ce mai populare. Acestea pot fi folosite ca bagaj de mână și pot fi luate la bordul unui avion. Datorită dimensiunilor optimizate și a lipsei curelelor proeminente sau a buzunarelor mari, aceste modele compacte se vor potrivi perfect în compartimentul pentru bagaje sau sub scaun fără nicio problemă. Totuși, trebuie să fiți atenți atunci când călătoriți cu cele mai ieftine companii aeriene. Asigură-te că verifici dimensiunile bagajului de mână permis la bord. Wizzair sau Ryanair tind să aibă dimensiuni mult mai mici pentru bagajul de mână decât companiile aeriene standard. În plus, acestea tind să fie mult mai stricte atunci când vine vorba de verificarea bagajelor înainte de îmbarcare.

Se poate dovedi că un rucsac descris ca fiind un bagaj de mână acceptabil este, de fapt, acceptat doar de Star Alliance, dar nu și de cele mai ieftine companii aeriene europene. Rucsacurile de călătorie bine concepute, care pot fi luate la bord, reprezintă o alegere excelentă pentru oricine ia zboruri mai scurte sau mai lungi. În cazul celor mai ieftine companii aeriene și al călătoriilor mai scurte, acestea elimină necesitatea de a vă înregistra bagajul principal și de a-l aștepta la sosire. În cazul zborurilor mai lungi, le puteți folosi pentru a împacheta lucruri suplimentare fără a fi nevoie să plătiți în plus pentru bilet.

Dimensiunile rucsacului de transport

În cazul celor mai mari companii aeriene, dimensiunile maxime ale unui rucsac de mână standard sunt, de obicei, 55 x 40 x 20 cm Acestea sunt, de asemenea, dimensiunile celui de-al doilea bagaj de mână pe care îl puteți lua la bordul Ryanair, cu taxă suplimentară. Dimensiunile unui rucsac de mână mic pe care îl puteți lua la bordul Wizzair sunt de maximum 40 x 30 x 20 cm, în timp ce pentru Ryanair sunt: 40 x 20 x 25 cm Nu uitați că, în cazul companiilor aeriene low-cost, bagajele pe care le luați la bord vor fi atent verificate. Dacă până și cea mai mică piesă depășește cota.... va trebui să plătiți o suprataxă - de obicei substanțială -. Dacă rucsacul dumneavoastră este moale, s-ar putea să îl puteți strânge puțin la dimensiuni mai mici. Cu toate acestea, în cazul unei structuri mai rigide, s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută, iar singura soluție ar fi să scoateți mâna după portofel.

Puteți găsi diverse modele de rucsacuri de călătorie online pe 8a.ro

Oferim o selecție largă de Moale de călătorie Acestea reprezintă o alternativă excelentă la valize și genți. Datorită unui sistem de transport confortabil, acestea sunt confortabile de utilizat, chiar și atunci când sunt complet încărcate. Modelele mai mari, concepute pentru călătorii pe distanțe lungi, sunt alegerea preferată atât a familiilor, cât și a călătorilor profesioniști care caută cele mai bune soluții. Modelele mai mici de module de rucsac de călătorie pot fi folosite ca bagaj de mână. Oferim modele ale unor mărci de top, care se caracterizează prin cea mai bună calitate a manoperei. Producători renumiți, precum Deuter sau Thule, și-au folosit experiența vastă în proiectarea rucsacurilor de munte și de drumeție pentru a crea modele de călătorie și de bagaje de mână cu performanțe excelente. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a vă proteja bunurile cele mai valoroase, consultați gama noastră de rucsacuri anti-furt