top

Rab

Rab este o marcă britanică specializată în producția de haine și echipamente montane de calitate superioară. Este renumit pentru produsele sale din puf - jachete și saci de dormit. Magazinul electronic de munte 8a.ro oferă o gamă largă de produse ale mărcii Rab.
View as Grid List

367 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Sac de dormit pentru femei Rab Solar Eco 3 Wmns (170 cm) - ascent red

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sac de dormit sintetic Rab Solar Eco 2 (185 cm) - ascent blue

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Sac de dormit pentru femei Rab Solar Eco 2 Wmns (170 cm) - tasman

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Sac de dormit sintetic Rab Solar Eco 3 (185 cm) - oxblood red

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Sac de dormit sintetic Rab Solar Eco 0 (185 cm) - chlorite green

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantaloni trekking Rab Torque Pants - footprint

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Hanorac femei Rab Force LS Tee - beluga

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Force Hoody Wmns - deep heather

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Bluza de corp Rab Force LS Tee - marmalade

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Geaca Softshell Rab Torque Jacket  - black

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Softshell barbati Rab Borealis Tour Jacket - beluga

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Geaca de vant Rab Vital Hoody - purple sage

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Geaca impermeabila Rab Downpour Eco Jacket - denim

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Geaca impermeabila Rab Kinetic 2.0 Jacket - blue night

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Dihedral Hoody - ink

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Dihedral Hoody - graphene/footprint

  Lista de dorințe

 17. -5%
  Cort 2 persoane Rab Latok Summit - horizon

  Lista de dorințe

 18. -20%
  Geantă de frânghie cu prelată Rab Slacker - oxblood red

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Geaca impermeabila Rab Zanskar GTX Jacket - army/aspen green

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Hanorac fara gluga Rab Nexus Jacket - steel

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Hanorac fara gluga femei Rab Nexus Pull-On Wmns - deep ink

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Nexus Hoody - denim

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Hanorac fara gluga Rab Nexus Pull-On - denim

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Hanorac cu fermoar 1/2 Rab Nexus Pull-On - black

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Bluza de corp Rab Conduit Pull-On - orion blue

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Hanorac fara gluga femei Rab Nexus Jacket Wmns - steel

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Hanorac cu gluga femei Rab Nexus Hoody Wmns - purple sage

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Bluza de corp femei Rab Conduit Pull-On Wmns - ultramarine

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Hanorac fara gluga Rab Nexus Jacket Wmns - ultramarine

  Lista de dorințe

 30. -23%
  Geaca impermeabila RAB Latok Mountain GTX Jacket - aspen green

  Lista de dorințe

 31. -25%
  Caciula Rab Logo Band Beanie - orion blue/red grapefruit

  Lista de dorințe

 32. -23%
  Geaca GORE-TEX femei Rab Zanskar GTX Jacket - ultramarine/aquamarine

  Lista de dorințe

 33. -35%
  Hanorac Rab Nexus Pull-On - dark horizon

  Lista de dorințe

 34. -38%
  Bandana circulara Rab Filament Neck Tube - ebony

  Lista de dorințe

 35. -40%
  Bentita sport Rab Headband - marmalade

  Lista de dorințe

 36. -40%
  Bentita sport Rab Headband - red grapefruit

  Lista de dorințe

 37. -38%
  Bentita sport Rab Knitted Logo Headband - patriot blue

  Lista de dorințe

 38. -18%
  Pantaloni softshell femei Rab Incline AS Pants - orion blue

  Lista de dorințe

 39. -18%
  Pantaloni softshell Rab Ascendor AS Pants - orion blue

  Lista de dorințe

 40. -18%
  Pantaloni softshell femei Rab Ascendor AS Pants - orion blue

  Lista de dorințe

 41. -18%
  Pantaloni trekking Rab Lochan Pants - cumin

  Lista de dorințe

 42. -18%
  Pantaloni femei Rab Torque Pants - deep ink

  Lista de dorințe

View as Grid List

367 Produse

pe pagină
Ștergere

Originile brandului Rab

Povestea brandului a început în 1981, într-o casă mică din Sheffield. Rab Carrington a produs acolo primul sac de dormit cu numele său pe el. Probabil că nu s-a gândit că acesta va fi începutul unei companii care va deveni o prezență permanentă printre fanii alpinismului și ai provocărilor montane. Experiența necesară pentru fabricarea sacilor de dormit a fost dobândită de Rab puțin mai devreme, când a rămas blocat în America de Sud, în drum spre Patagonia. Din cauza lipsei de resurse financiare, a fost nevoit să se angajeze ca salariat. Printr-o întorsătură a sorții, a fost vorba de producția de saci de dormit umpluți cu puf natural. Experiența dobândită mai târziu i-a permis companiei să înceapă să producă saci de dormit pe cont propriu.

Primii saci de dormit au fost confecționați manual de Rab însuși. La început, când clienții săi erau doar cei mai apropiați prieteni ai săi și comunitatea locală de alpiniști, o astfel de formulă a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, când zvonul produselor de mare calitate a plecat din Sheffield și a început să se răspândească, modelul de producție a trebuit să se schimbe. Toate acestea pentru a satisface nevoile tot mai mari ale numeroșilor iubitori de munte. În scurt timp, numărul de saci de dormit produși a crescut într-o asemenea măsură încât Rab a trebuit să își mute producția într-o fabrică din apropiere. De asemenea, în gamă au fost adăugate și jachetele din puf. Datorită popularității foarte mari și a primirii călduroase din partea comunității de alpiniști, apariția altor produse și creșterea rapidă a companiei a fost doar o chestiune de timp.

Marca Rab este indisolubil legată de activitățile montane.

Dezvoltarea ulterioară a acestui producător a fost întotdeauna legată de activitățile montane - escaladarea și cucerirea celor mai înalte vârfuri. Se aștepta ca orice produs nou proiectat să funcționeze în condiții solicitante - pe pereți, creste și trasee montane. Datorită acestui concept fără compromisuri, marca Rab a câștigat o popularitate ridicată nu numai în rândul alpiniștilor, ci și al altor iubitori de activități montane și al persoanelor care apreciază produsele fiabile. Etapele succesive de dezvoltare au fost indisolubil legate de produse care, în timp, au devenit modele aproape iconice.

În anii '90 au fost create, printre altele, gecile Andes Jacket și Kinder Smock. Aceste modele au trecut testul timpului și sunt produse și astăzi, bineînțeles cu îmbunătățiri. Sacii de dormit de expediție Rab sunt, de asemenea, dezvoltați în această perioadă, cu modelul de top Premier Sleeping Bag. Începutul secolului 21 a văzut expansiunea materialelor moderne care funcționează perfect în echipamentul și îmbrăcămintea acestui brand montan. Unul dintre acestea este Pertex®, o țesătură ultraușoară care oferă un raport excelent între greutate și rezistență. Anul 2003 a fost deosebit de notabil în istoria companiei. Într-adevăr, Rab Carrington s-a retras din companie, predând conducerea mărcii către Equip Outdoor Technologies Ltd. Următorii ani, sub noua conducere, vor fi dedicați îmbunătățirii continue a colecției și extinderii publicului pentru hainele de munte de marcă. De asemenea, noile modele populare, cum ar fi Microlight Alpine sau Kinetic Plus, sunt cele care pot fi observate în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Îmbrăcați-vă cum trebuie cu marca Rab - haine de munte pentru toate anotimpurile

De la înființare și până în prezent, Rab a făcut tot posibilul pentru a satisface chiar și cele mai dure cerințe ale alpiniștilor și alpiniștilor. Din acest motiv, marca este foarte bine percepută și puternic recunoscută mai ales în Occident. Datorită sistemului de îmbrăcăminte în straturi, fiecare alpinist și pasionat de drumeții poate fi perfect pregătit pentru vremea foarte variabilă de la munte. Acest lucru este ajutat de îmbrăcămintea tehnică pregătită cu gândul la astfel de activități. Este partea centrală a ofertei brandului. Jachetele de puf Rab sunt cele mai populare produse. Atât hanoracele din puf ultraușoare, cât și modelele foarte groase permit ca nivelul de izolare să fie perfect adaptat la nevoile utilizatorului. Pentru condiții de vânt, hanoracele și jachetele softshell sunt alegeri populare. Acestea oferă o protecție optimă împotriva vântului, menținând în același timp un nivel foarte ridicat de respirabilitate. Modelele cu glugă subțire sunt excelente pentru sezoanele de tranziție. Dintre haine, nu putea lipsi lenjeria de corp termică, care stă la baza unui sistem de îmbrăcăminte stratificat la munte. Pe lângă colecția tehnică, sunt oferite și articole care sunt excelente pentru uzura de zi cu zi. Tricourile și pantalonii scurți confortabili vă vor fi de folos în timp ce vă îndepliniți îndatoririle de la serviciu.

Sacuri de dormit Rab de mare fiabilitate

Marca este renumită pentru sacii de dormit din puf de calitate superioară. Proiectarea și producția acestei piese de echipament a fost cea cu care a început istoria bogată a companiei. Astăzi, sacurile de dormit din puf Rab sunt apreciate pentru calitatea înaltă a manoperei și pentru puful excelent folosit pentru umplerea lor. Puful special selectat oferă sacilor de dormit proprietăți termice peste medie și o greutate foarte redusă. Acestea sunt o alegere populară nu numai pentru alpiniști, ci și pentru drumeții și alți iubitori de munte care caută soluții ușoare și dovedite. Pe lângă puful natural, în sacii de dormit sunt folosite cele mai noi materiale. Țesăturile ultraușoare și foarte subțiri împiedică în mod eficient ca puful să se scurgă în exterior. De asemenea, acestea oferă o durabilitate ridicată.

Să fii întotdeauna gata de plecare și echipat cu cele necesare.

Astăzi, oferta companiei depășește cu mult umilele sale începuturi. Acum oferă seturi aproape complete de îmbrăcăminte pentru alpiniști și iubitori de munte, inclusiv lenjerie de corp termică, pantaloni, hanorace și jachete. Materialele moderne asigură protecție împotriva ploii, zăpezii sau a vântului rece. De asemenea, marca a fost renumită dintotdeauna pentru produsele sale din puf de calitate superioară. Acestea includ jachete călduroase pentru condiții de iarnă și saci de dormit de încredere. Cei care fac Rab nu uită de echipamentele și accesoriile necesare pentru condiții montane. Acesta este motivul pentru care fanii acestei companii au șansa de a se echipa cu prelate de drumeție sau corturi de urgență care, cu o greutate minimă, vor oferi adăpost în condiții meteo critice. Accesoriile mici, cum ar fi ghetrele fiabile, mănușile sau eșarfele multifuncționale pentru tuneluri sunt, de asemenea, extrem de importante. În ciuda acestei expansiuni semnificative, marca Rab a rămas fidelă idealurilor sale de-a lungul timpului. Acest lucru se datorează faptului că toate produsele sunt create de alpiniști pentru alpiniști. Acest lucru garantează o calitate și o fiabilitate de top în condiții montane.