top

Încălțăminte de trekking pentru femei

Încălțăminte de trekking pentru femei garantează confortul pe tot parcursul drumețiilor îndelungate. Încălțămintea de calitate constituie un echipament de bază al fiecărui amator de munte, indiferent de nivel de performanță.
View as Grid List

174 Produse

 1. -20%
  Ghete trekking femei Asolo Corax GV - black/peacock blue

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Ghete trekking femei Asolo Stynger GTX - cloudy grey/stone

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Pantofi GORE-TEX femei Asolo Stynger GTX - grey/gun metal

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Ghete trekking femei Zamberlan Rando GTX - black/purple

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Ghete trekking Zamberlan Rando GTX - black/blue

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Ghete trekking femei Meindl Kansas Lady GTX - brown

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Ghete trekking femei Meindl Jersey Lady PRO - brown

  Lista de dorințe

 8. -13%
  Ghete trekking femei Meindl Schlern Lady MFS - dark brown

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Ghete trekking femei Meindl Vakuum Lady GTX - brown

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Ghete trekking femei Hanwag Makra Trek Lady GTX - navy/pink

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

174 Produse

Ștergere

Caracter universal de încălțăminte de trekking de damă

Indiferent dacă plănuiești o ieșire în pădure de câteva ore sau o drumeție de mai multe zile prin poteci montane, ai nevoie de încălțăminte de trekking de damă pe care te poți baza, și care o să-ți ofere un deplin confort și o aderență adecvată. Încălțămintea concepută pentru drumeții are rezistența necesară pentru a parcurge nenumărați kilometri în teren. Cele mai importante branduri de outdoor oferă o gamă completă de încălțăminte de trekking pentru femei, creată special pentru toate pasionate de excursii în aer liber. Sortimentul bogat reunește atât bocanci adaptați pentru trasee montane dificile, cât și modele de ghete mai lejere, optimale pe teren mai puțin solicitant. Încălțăminte de trekking pentru femei nu se diferențiază de cea pentru bărbați doar prin aspect vizual, de pildă, culori deosebite ale carâmbului. Pantofi de trekking de damă se potrivesc, de asemena, ideal cu forma piciorului feminin. Formele mai înguste și amortizarea excelentă asigură un confort incomparabil pe toată durata drumeției.

Alegerea largă de ghete și pantofi de trekking pentru femei

Ghetele vor ține glezna mai la loc, constituind un sprijin suplimentar atunci când mergi cu un rucsac greu. Este o excelentă soluție pentru drumeții mai lungi și trasee mai solicitante, când avem nevoie de stabilitate suplimentară. Ghete de trekking sunt, de altfel, o singură opțiune rezonabilă în timpul ierni. Numai ghete sau chiar bocanci de iarnă vor proteja piciorul împotriva pătrunderii de zăpadă. În schimb, pantofii de trekking sunt mai adaptați pentru expediții de vară cu bagaj ușor. Ei permită dinamica pașilor mai mare, precum și respirabilitatea sporită, asigurând confortul picioarelor chiar și la temperaturi ridicate. Pantofii de trekking pentru femei Salomon sau pantofii de trekking pentru femei Salewa, precum și alte modele ale brandurilor de top constituie o gamă largă de pantofi, ghete și bocanci.

Care este specificitate de încălțăminte de trekking de damă pentru la munte?

Cea mai avansată încălțăminte de trekking pentru femei este concepută pentru parcurgerea traseelor montane și drumeții de distanță cu un rucsac de trekking greu pe spate. De asemenea, producători s-au concentrat pe două priorități: confort și rezistență. De obicei, acest tip de încălțăminte de trekking de damă are carâmb mai ridicat pentru a asigura o stabilitate adecvată în timpul marșului cu o greutate mai mare. Stabilitatea suplimentară la glezne este la fel primordială atunci când suntem deja obosiți după o zi întreagă de mers și ne mai rămâne o bucată mai dificilă de drum. Bocanci de femei au adesea un stil clasic. Carâmbul este întocmit în marea parte din pielea netedă sau întoarsă de înaltă calitate oferind un aspect clasic la această încălțăminte de munte.

Pentru confortul fiecărui pas, pantofii de trekking de damă sunt dotați cu numeroase sisteme de amortizare care absorb șocuri și permit să străbateți tot felul de poteci în deplin confort. Rezistența se obține datorită folosirii materialelor de foarte buna calitate. Carâmbii sunt deseori făcuți din piele naturală, care are o durabilitate sporită, se potrivește perfect în condițiile meteorologice dificile, se impregnează și curăță ușor. În schimb, piele întoarsă sau năbuc facilitează aerisire și este mai elegantă. În plus, fiecare încălțăminte de trekking pentru femei este dotată cu o protecție din cauciuc care minimalizează abraziuni și riscul loviturilor dureroase. Nu poate fi neglijată nici calitatea materialului folosit la talpă. El garantează siguranța pașilor și prelungește viețuitatea bocancilor. Cele mai populare sunt faimoasele tălpi Vibram®, extrem de rezistente și aderente foc. Diferitele soiuri de benzi de rulare și componența adecvată a cauciucului oferă încălțămintea optimă, adaptată la natura turei.

Ce pantofi de trekking de damă pentru vară?

Printre încălțăminte de trekking pentru femei se găsesc, de asemenea, multe modele mai ușoare, special pentru drumeții pe vremea mai blândă sau pe teren mai puțin exigent. Carâmbul lor este de obicei mult mai leger, făcut dintr-o combinație de piele naturală și de material textil, ceea ce ridică, de asemenea, nivel de respirabilitate. Pentru trekking de vară aleagă pantofi de trekking pentru femei care având un carâmb mai jos oferă o aerisire mult mai bună decât ghete sau bocanci.

Pantofii de trekking pentru femei cu membrana GORE-TEX®

încălțăminte de trekking cu membrană GORE-TEX® este foarte populară pentru că protejează cel mai eficace împotriva pătrunderii înăuntru a apei sau a zăpezii. Membrană este utilizată atât la pantofii din piele, cât și la cei sintetici. Încălțămintea de trekking de damă GTX este o soluție ideală pentru ture pe vreme schimbătoare, în special în anotimpurile de tranziție sau în iarna. Mai multe modele de încălțăminte GTX sunt adaptate la aproape toate sezoanele. Bineînțeles, îți trebuie de asemenea, niște șosete de trekking pentru femei. În timpul iernii, astfel de încălțăminte izolează piciorul de zăpadă, iar în anotimpurile de tranziție, de ploaie și noroi. Simultan, membrana evacuează particulele de transpirație eliminând umiditatea din interior. Bocanci de munte de iarnă pentru femei asigură confortul picioarelor. În momentul de față, majoritate de ghete de trekking de damă este dotată cu membrana GTX. În cazul carâmbului din piele, membrana constituie un strat suplimentar, impermeabil, care nu va permite la apa să pătrundă.

Cum să alegi pantofii de trekking de damă?

Pentru a alege un model anume de încălțăminte de trekking pentru femei, trebuie să știi exact la ce o să-l folosești. Îți trebuie pantofi, ghete sau bocanci? Din ce material dorești să fie confecționat carâmbul? Dacă ai nevoie de încălțăminte cu membrana GORE-TEX®? Întrebarea cheie va fi, totuși, ce fel de ture te gândești să faci: de o zi sau de mai multe zile, cu bagaje sau fără? Nevoile bine predefinite vor accelera semnificativ alegerea modelului potrivit de încălțăminte.

Sortimentul bogat de mărci de top la încălțăminte de trekking pentru femei

Magazinul turistic 8a.ro propune gama largă de modele pentru drumeții de vară și de iarnă. Oferta noastră include încălțăminte pentru femei care vor să facă o tură scurtă fără mare denivelare, cât și pentru cele care aleg drumeții lungi prin munte (atunci cel mai bine este să ajungeți la ghete și bocanci de trekking). De pildă, producători precum Zamberlan, Salewa, Merrell, The North Face, Montura, Salomon și Hanwag sunt liderii mondiali de încălțăminte de trekking pentru femei. Așadar, în deplin confort, poți să străbați potecile din pădurea apropiată sau să ajungi în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Oferim, de asemenea, toate accesoriile necesare pentru curățare și impregnare, precum și parazăpezi, care opresc zăpadă sau ploaie să pătrundă înăuntru de încălțăminte de iarnă pe deasupra. Pentru bărbați am pregătit o ofertă de încălțăminte de trekking pentru bărbați

.