top

Pantaloni de drumeţie bărbaţi

Pantalonii de trekking pentru bărbați sunt modele pregătite special pentru drumeții lungi pe trasee de munte, dar și pe poteci mai ușoare. Pantalonii de trekking înseamnă un design care permite libertate de mișcare și înseamnă materiale rezistente.
View as Grid List

175 Produse

 1. -5%
  Pantaloni trekking Salewa Dolomia Pant - navy blazer

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Pantaloni Patagonia Alpine Guide Pants - lagom blue

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Pantaloni trekking Rab Torque Pants Long - deep ink

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Pantaloni trekking Direct Alpine Fraser - khaki/black

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Pantaloni trekking Direct Alpine Fraser - arctic/black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

175 Produse

Ștergere

Pantaloni de drumeție pentru bărbați de încredere

Deși nu există o singură definiție care să acopere toți pantalonii de trekking, există cu siguranță câteva caracteristici care ar trebui să distingă modelele bune destinate drumețiilor lungi. În mod cert, pantalonii de trekking pentru bărbați ar trebui să fie confecționați din materiale rezistente. Drept urmare, aceștia vor rezista la greutățile unei drumeții lungi pe un teren dificil. De asemenea, ei trebuie să permită o libertate de mișcare completă, astfel încât nimic să nu-l limiteze pe traseele stâncoase. Precizia și acuratețea fiecărui pas făcut sunt cruciale aici. Cele mai multe modele au, de asemenea, buzunare funcționale pentru cele mai necesare lucruri care trebuie să fie mereu la îndemână. Buzunarele dotate cu fermoare vor oferi un refugiu sigur pentru cele mai valoroase lucruri mici. Pantalonii de trekking pentru bărbați sunt o combinație fiabilă de durabilitate, confort și proprietăți utilitare deosebite.

La magazinul nostru online, avem o selecție extrem de largă de produse din această categorie. Pantalonii de trekking pentru bărbați de la producători de top precum Salewa, The North Face, Helly Hansen sau Fjallraven sunt o garanție a celei mai înalte calități și a unei funcționalități maxime pe teren. La construcția lor, mărcile se bazează pe materiale de o tehnologie excepțională. Acestea respiră perfect, se usucă rapid și sunt durabile. Multe dintre mărcile de top folosesc, de asemenea, soluții pro-ecologice pentru a contracara efectele încălzirii globale. Pantalonii de trekking pentru bărbați pot fi astfel confecționați din materiale reciclate De asemenea, tot mai multe mărci se concentrează pe impregnări fără compuși chimici nocivi (PFC-Free). Unele dintre mărci ajung și la fibre naturale ecologice, care, în combinație cu cele sintetice, oferă multe proprietăți dorite de pasionații de trekking.

Pantaloni de trekking pentru bărbați - construcție

Materialul tehnic este cu siguranță baza tuturor pantalonilor de trekking. Acesta rezistă perfect la greutățile utilizării pantalonilor în teren muntos. Utilizarea nailonului cu structura ripstop este o soluție deosebit de populară în cazul modelelor mai ușoare, care face ca pantalonii de trekking pentru bărbați să fie mai rezistenți la abraziuni și ruperi. Proprietățile unor astfel de modele pot fi apreciate în special în călătoriile mai lungi, când durabilitatea îmbrăcămintei este de o importanță cheie. Pantalonii de trekking pentru bărbați pot fi, de asemenea, confecționați din materiale softshell. Aceștia oferă rezistență și flexibilitate, ceea ce se traduce printr-o libertate de mișcare foarte mare. De asemenea, țesăturile de acest tip ne protejează perfect împotriva vântului. Multe modele care pun durabilitatea pe primul loc au întărituri suplimentare la genunchi, fese și partea inferioară a picioarelor. Ca urmare, locurile cele mai expuse la deteriorări sunt și mai bine protejate. Pantalonii trebuie să aibă o croială adecvată și genunchii profilați pentru a asigura o libertate de mișcare optimă, care să garanteze libertate și siguranță la fiecare pas, indiferent de dificultatea terenului parcurs.

Pantalonii de trekking pentru bărbați pot fi, de asemenea, echipați cu o serie de elemente suplimentare funcționale. Cureaua reglabilă în talie vă va permite să purtați confortabil pantalonii și să reduceți riscul de disconfort. Multe modele pot fi echipate cu o curea suplimentară, unele au reglaj Velcro cunoscut de la pantalonii de schi. Pantalonii cu buzunare sunt mult mai practici. Prin urmare, producătorii plasează un număr destul de mare dintre ele. Buzunarele deschise și închise vă permit să transportați cele mai importante obiecte. Pantalonii de trekking pentru bărbați pot avea, de asemenea, găuri de ventilație care permit o circulație sporită a aerului în timpul celor mai solicitante secțiuni ale traseelor. Circumferința reglabilă a picioarelor pantalonilor de munte vă va permite să purtați confortabil pantofi de trekking

Vezi gama largă de îmbrăcăminte de trekking la magazinul 8a.ro.

La magazinul online de munte 8a.ro veți găsi o gamă largă de îmbrăcăminte și echipament care vă va permite să mergeți chiar și în cele mai lungi și mai solicitante drumeții. Pantalonii corect aleși vor fi una dintre bazele garderobei tale outdoor. În primul rând, aceștia vă vor asigura un confort optim în timp ce parcurgeți următorii kilometri de trasee. Ei vă vor permite să vă deplasați eficient pe terenuri dificile și să mențineți temperatura optimă a corpului în timpul activității. Pantalonii de trekking moderni pentru bărbați sunt confecționați din țesături avansate, cu diverse proprietăți. În oferta mărcilor de top, veți găsi modele pentru toate condițiile, de la vara fierbinte până la iarna extrem de rece și vântoasă. Mulți dintre producători se întorc la rădăcini, oferind pantaloni de trekking nu numai din materiale sintetice, ci și din materiale organice ecologice, cum ar fi bumbacul. Ceară de albine în loc de DWR? Depinde în întregime de dumneavoastră care dintre modelele disponibile în magazinul nostru alegeți. Oferta 8a.ro include și pantaloni de trekking pentru femei Fiecare își va alege pantalonii de trekking potriviți pentru sine.