top

Încălțăminte pentru femei

Încălțăminte pentru femei este dedicată femeilor a căror pasiune sunt munți, stânci și drumeții. Modelele din oferta noastră rezistă la cele mai solicitante condiții naturale și meteorologice.
View as Grid List

1535 Produse

 1. -20%
  Pantofi outdoor femei Danner Trail 2650 Campo - blue/orange

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Pantofi drumetie femei Merrell Moab Speed - burlwood

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - sprig/peony

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Pantofi drumetie femei Kayland Duke Mid GTX - black/violet

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Pantofi outdoor femei Merrell Vapor Glove 6 LTR - marron

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Ghete trekking femei Asolo Corax GV - black/peacock blue

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Ghete trekking femei Asolo Stynger GTX - cloudy grey/stone

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Pantofi GORE-TEX femei Asolo Stynger GTX - grey/gun metal

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1535 Produse

Ștergere

Încălțăminte pentru femei

Majoritatea produselor noastre sunt încălțări specializate, concepute pentru anumite activități montane. Gama noastră de produse include, printre altele, ghete de trekking pentru femei (ideale pentru ture mai lungi și mai solicitante) și pantofii de drumeție (pentru teren mai ușor, cu amortizoare de vibrații din timpul mersului). Pantofii de trekking sunt mai adaptate pentru perioada caldă a anului. Iar pentru drumețele cele mai călite dispunem de sortimentul larg de ghete și bocanci. Încălțămintea aceasta fiind mai robustă protejează piciorul când mergi pe stâncă, prin zăpadă și la altitudine. Tuturor amatoarelor de alpinism propunem întreagă gamă de încălțăminte, espadrile de cățărat pentru femei inclus (atât pentru cățărătoare începătoare cât și pentru cele avansate). Încălțăminte outdoor pentru femei rezistă chiar și în cele mai nefavorabile condiții naturale și climatice, pe care le puteți înfățișa în timpul drumeții la munte sau prin pădure.

Pantofi outdoor de damă

Gama noastră de produse include pantofi de alergare pentru femei, ideale pentru activități montane mai cardio. Pantofii de trail pentru femei, concepuți pentru alergare pe poteci, sunt cei mai numeroși. Printre modelele disponibile, fiecare femeie pasionată de alergare va găsi unul care să potrivească nevoilor sale, indiferent de nivel de performanță. Dispunem de un sortiment complet de încălțăminte outdoor pentru femei, atât pentru profesioniste, care concurează la ultramaratoane, cât pentru cele care numai încep să alerge.

Pantofi de sport de damă pentru fiecare zi

În afara încălțămintei tipic montane, magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de încălțăminte pentru femei de gen lifestyle. Pantofii de sport de damă lejeri, popularele sneakers sau modelele inspirate de pantofi de alpinism sunt la baza look-ului cotidian al fiecărei iubitoare de munte. Îți vom ajuta să te pregătești potrivit pentru fiecare anotimp. Iarnă, indiferent de cantitatea de zăpadă, ajungi cu stil la fiecare destinație datorită ghetelor sau bocancilor impermeabile și termoizolante cu tălpi antiderapante, iar pentru vară, vă oferim o gamă largă de sandale și espadrile pentru femei.