top

Șosete de trekking femei

Șosetele de trekking pentru femei protejează piciorul de abraziuni și asigură respirabilitatea. Sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, care sunt perfecte pentru drumețiile montane.
View as Grid List

72 Produse

 1. -24%
  Șosete Teko Merino Boot Crew Height - black

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Șosete Teko Merino Boot Crew Height - green

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Sosete femei Salewa Ortles Dolomites AM Sock - electric

  Lista de dorințe

 4. -17%
  Sosete femei Salewa MTN TRN Sal. AM Qrt Sock - oatmeal

  Lista de dorințe

 5. -17%
  Sosete Salewa Wildfire AM/Hemp Qrt Sock - asymmetrical

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Șosete X-Socks Trek X CTN - forest green/midnight blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

72 Produse

Ștergere

Șosete de trekking pentru femei - izolație potrivită pentru diverse condiții

Picioarele experimentează foarte des o senzație de răcire sau de supraîncălzire cât mai rapidă. De aceea, este atât de important să alegeți șosetele potrivite care să funcționeze bine la temperatura predominantă. Șosetele de trekking pentru femei, care sunt recomandate pentru iarna rece, sunt modele care folosesc adesea o cantitate mare de lână merino. Acesta combină parametrii de izolare ridicată. Datorită proprietăților sale de termoreglare, previne, de asemenea, senzația de supraîncălzire. Prin urmare, puteți face în mod confortabil următorii pași pe drumul spre vârf. Un alt avantaj al acestei fibre naturale este că poate încetini formarea mirosurilor neplăcute. Acest lucru se datorează capacității sale de a reduce rata de creștere a bacteriilor. Magazinul nostru online oferă, de asemenea, modele pentru temperaturi moderate și zile foarte călduroase. Construcția lor folosește, de asemenea, lână merinos, dar cu o greutate mai mică. Unele modele se bazează și pe fibre sintetice care asigură o bună respirabilitate și o durabilitate sporită.

Șosetele de trekking pentru femei sunt confortabile de purtat.

Grație faptului că sunt confecționate dintr-un amestec de materiale adecvate, șosetele de munte sunt și confortabile. Textura fibrelor lor este plăcută în contact cu pielea, ceea ce reduce riscul de iritații. Confortul purtării șosetelor este, de asemenea, rezultatul utilizării cusăturilor plate sau al limitării numărului acestora. Datorită acestui fapt, atunci când se fac următorii pași, nu apar cornițe. Croiala șosetelor de trekking pentru femei se potrivește perfect cu profilul piciorului unei femei. Fibrele de elastan sau Lycra sunt, de asemenea, responsabile pentru menținerea stabilă a modelelor. Ele le conferă flexibilitate, ceea ce asigură o bună aderență la picior și la vițel. Prin urmare, șosetele nu vor aluneca în timp ce faceți efectiv drumeții pe traseu.

Șosete de trekking pentru femei - construcție variată

Gama largă a magazinului include modele lungi, semi-scurte și scurte. Astfel, le puteți alege pe cele care se vor potrivi perfect cu pantofii pe care îi folosiți. În acest fel, vă veți oferi cea mai bună protecție împotriva abraziunilor pe care le pot provoca pantofii de munte. Protejându-vă, veți face confortabil următorul pas în drumul dumneavoastră spre vârf. Construcția unor șosete a fost completată cu o membrană. Acest tip de model are, de asemenea, un efect pozitiv asupra confortului în timpul drumețiilor. Împiedică moleculele de apă să pătrundă în zona piciorului. Merită să le aveți în rucsac pentru condiții meteo brusc mai rele. Unele șosete au panouri realizate din nailon. Acesta întărește părțile sensibile, astfel încât să nu se uzeze rapid.

Șosete de trekking pentru femei și stil

Pentru a distinge șosetele de trekking pentru femei de modelele pentru bărbați, acestea au adesea un stil diferit. Culorile și modelele alese se potrivesc mai bine gusturilor iubitorilor de descoperire a traseelor montane. Modelele oferite folosesc atât un design discret, cât și finisaje multicolore. La magazin, veți găsi diverse modele, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vi se potrivește și din punct de vedere al designului. Datorită acestui fapt, veți alege șosete care vor fi un accent potrivit stilului montan.