top

Veste de alergare

Vestele de alergare oferă un confort maxim în timpul lucrului rapid pe trasee. Asta pentru că oferă stabilitatea necesară a bagajelor. Jachetă ușoară, flacoane moi, geluri de energie și smartphone mereu la îndemână.
View as Grid List

54 Produse

 1. -8%
  Vesta alergare Inov-8 Ultrapack Pro 2in1 - black/green

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Vesta alergare Inov-8 Ultrapac Pro 8 - black/green

  Lista de dorințe

 3. -40%
  Vesta alergare Ultimate Direction Mountain Vest 5 - dusk

  Lista de dorințe

 4. -35%
  Vesta alergare Ultimate Direction Ultra Vest 5 - Ice blue

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Vesta alergare La Sportiva Racer Vest - black/yellow

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Vesta alergare Grivel Mountain Runner EVO 20 - yellow

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Vesta alergare Salomon Active Skin 8 Set - black/black

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Vesta alergare Salomon Active Skin 8 Set - black

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Vesta alergare Silva Strive Light 5 - black

  Lista de dorințe

 10. -3%
  Vesta alergare Ultimate Direction Trail Vest - ud blue

  Lista de dorințe

 11. -35%
  Vesta alergare Ultimate Direction Race Vest 6.0 - ud blue

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Vesta alergare Ultimate Direction Race Vesta - ice blue

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Vesta alergare Ultimate Direction Ultra Vesta - ice blue

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Vesta alergare Osprey Dyna 6 - verdigris green

  Lista de dorințe

 15. -31%
  Vesta alergare Osprey Duro 6 - dark charcoal grey

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Vesta alergare Osprey Duro 6 - blue sky

  Lista de dorințe

 17. -30%
  Vesta alergare Silva Strive Light 10

  Lista de dorințe

 18. -23%
  Vesta alergare Salomon Sense 5 Pro Set - black

  Lista de dorințe

 19. -23%
  Vesta alergare Salomon Sense 10 Pro Set - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

54 Produse

Ștergere

Veste de alergare perfecte pentru distanțe medii și lungi

În timpul alergării pe distanțe lungi este necesar să luați cu dumneavoastră mai multe lucruri. Veți avea nevoie de un strat suplimentar de haine, o cantitate corespunzătoare de băuturi, geluri și batoane energizante, o lanternă frontală sau chiar un smartphone care va fi util într-o situație de urgență. Toate aceste lucruri vor acomoda vestele de alergare pregătite special pentru amatorii de parcurgere rapidă a distanțelor mai lungi, nu doar pe traseele montane. Este o soluție ideală care va face ca echipamentul să fie nu doar ușor accesibil în orice moment, dar cel mai important este că nu te va deranja în timpul alergării. Acest lucru este realizat printr-o construcție special concepută care face ca tot echipamentul cel mai important să se deplaseze împreună cu alergătorul.

Care brand montan care produce echipament de trail are în ofertă mai multe modele de veste pregătite pentru alergători pentru diverse provocări. Printre acestea se regăsesc atât vestele de alergare minimaliste pentru distanțe scurte, cât și cele mai complexe, care își vor dovedi utilitatea în timpul ultramaratoanelor și al celor mai lungi drumeții de alergare. Pentru că vestele de alergare trebuie să se potrivească perfect siluetei, acestea sunt adesea produse în mai multe mărimi. De asemenea, distribuția buzunarelor poate fi foarte diferită, datorită căreia fiecare poate găsi un model care va fi cel mai comod și cel mai intuitiv în utilizare.

Ce este construcția vestelor de alergare

Care este diferența dintre vestele de alergare și rucsacurile clasice? În primul rând, vestele de alergare nu au bretelele clasice de umăr. În loc de curele cu bretelele de stern, acestea au fost dotate cu panouri mai complexe fixate în față, în două, trei sau chiar patru puncte. Datorită acestui fapt, ansamblul este mai bine stabilizat și oferă un confort mult mai mare în timpul mișcărilor dinamice pe traseu. În al doilea rând, vestele de alergare sunt mult mai puțin încăpătoare. Limitarea dimensiunii compartimentului principal este legată de faptul că, în cazul unei încărcături prea grele, este imposibil să o stabilizezi bine. O alergare în timpul căreia echipamentul nostru se mișcă tot timpul în sus și în jos, necesită o stabilitate perfectă a bagajului. În al treilea rând, vestele de alergare sunt concepute astfel încât să poată transporta cât mai bine umiditatea. Materialele excepțional de ușoare și respirabile permit menținerea unui confort ridicat chiar și în timpul temperaturilor extrem de ridicate și al efortului fizic maxim.

Vestele de alergare se caracterizează, de asemenea, prin utilizarea maximă a spațiului disponibil. De aceea, buzunarele pentru lucruri mărunte sunt amplasate pe toată lungimea vestei de alergare. Deosebit de importante sunt buzunarele frontale flexibile, deoarece vom avea cel mai ușor acces la ele. Capacitatea corespunzătoare va permite să avem la îndemână toate mărunțișurile cele mai importante, fără a fi nevoie să dăm vesta jos.

Întregul echipament al alergătorului poate fi adăpostit într-o vestă de alergare

Există o duzină de elemente pe care trebuie să le aveți la dumneavoastră în timpul călătoriilor sau curselor de alergare mai lungi. O vestă de alergare bună va permite acomodarea tuturor acestora fără efort. Buzunarul principal al majorității vestelor este un loc perfect pentru un strat suplimentar de haine și o jachetă impermeabilă ușoară sau un hanorac. Dacă este nevoie, puteți pune acolo și folia NRC sau o trusă minimalistă de prim ajutor. Cele mai multe dintre vestele de alergare au, de asemenea, suport special pentru bastoane de alergare. Datorită acesteia, dacă nu le folosim, le putem atașa la vestă, astfel încât să nu ne ocupe inutil mâinile. Buzunarele mai mici cu fermoar sunt, pe de altă parte, un loc excelent pentru lucrurile mici mai prețioase. Acestea vor găzdui portofelul, cheile sau smartphone-ul. Datorită unui fermoar vom fi siguri că nu vor cădea chiar și pe porțiunile de traseu pe care le parcurgem rapid. Unele dintre vestele de alergare sunt echipate și cu buzunare impermeabile pentru documente, care protejează perfect cele mai importante obiecte și împotriva ploii.

Lucrurile pe care trebuie să le avem tot timpul la îndemână vor fi acomodate de buzunarele flexibile din față. Este un loc optim pentru flacoane moi cu băutura, geluri și batoane energizante și alte echipamente necesare, precum o banderolă de alergare. Buzunarele confecționate dintr-un material flexibil, adesea echipate cu o bordură suplimentară, vor asigura stabilitatea echipamentului în timpul mișcărilor dinamice și vor împiedica căderea acestuia în timpul alergării. Vestele de alergare perfect organizate ne permit să evităm căutarea celor mai necesare elemente de echipament în timpul alergării. Toate acestea sunt întotdeauna la îndemâna noastră.