top

Mobilier camping

Mobilierul de camping poate fi o componentă utilă a echipamentului dumneavoastră de camping. De asemenea, se va dovedi utilă atunci când faceți camping în sălbăticie. Dacă vă petreceți vacanța cu întreaga familie, un set mai elaborat va fi cu siguranță util pentru a asigura confortul tuturor. Oferim mobilier de drumeție ușor și compact pentru orice loc de campare. Le puteți plia cu ușurință și le puteți depozita în mașină sau în rulota dumneavoastră!
View as Grid List

167 Produse

pe pagină
 1. Scaun camping Helinox Chair One - black

  Lista de dorințe

 2. Pat de voiaj Helinox Lite Cot - black

  Lista de dorințe

 3. Scaun pliabil Helinox Chair Zero - white

  Lista de dorințe

 4. Scaun camping Helinox Chair Two - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Masa camping Coleman Camping Table Square

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Lampă de voiaj Outwell Leonis Lux - shadow green

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Lampă de cort Outwell Orion Lux - shadow green

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Lampă de cort Outwell Pollux Lux - shadow green

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Lampă de voiaj Outwell Sargas Lux - shadow green

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Scaun de voiaj Outwell Baffin - black/grey

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Scaun de voiaj Outwell Melville - black/grey

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Scaun de voiaj Outwell Milton - black/grey

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Scaun camping Outwell Columbia - black/grey

  Lista de dorințe

 14. Scaun de voiaj Outwell Emilio - black

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Scaun pliabil Outwell Drysdale - black

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Masa camping Easy Camp Caylar - bamboo

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Masa camping Easy Camp Menton M
  Masa camping Easy Camp Menton M
  296,64 Lei 329,60 Lei

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Masa camping Easy Camp Menton L
  Masa camping Easy Camp Menton L
  342,99 Lei 381,10 Lei

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Lampă de voiaj Easy Camp Heckler Lantern

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Iluminare cort Easy Camp Blur Light Chain - white

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Masa camping Easy Camp Sarin
  Masa camping Easy Camp Sarin
  695,25 Lei 772,50 Lei

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Scaun pliabil Robens Pathfinder - granite grey

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Scaun de voiaj Robens Searcher Stool - black

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Scaun de voiaj Robens Strider - black

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Perna sezut Robens Traveler - black

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Scaun de voiaj Robens Outrider - black

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Scaun pliabil Robens Vanguard - black

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Scaun de voiaj Robens Searcher - black

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Scaun de voiaj Robens Settler - black

  Lista de dorințe

 30. -10%
  Scaun camping Robens Pilgrim - granite grey/granite grey

  Lista de dorințe

 31. -10%
  Masa camping Robens Adventure Aluminium Table S - black

  Lista de dorințe

 32. -10%
  Scaun camping Robens Observer - granite grey/granite grey

  Lista de dorințe

 33. -10%
  Masa camping Robens Adventure Aluminium Table L - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

167 Produse

pe pagină
Ștergere

Mobilier de camping - scaune ușoare, mese pliabile și dulapuri

Cu o mulțime de modele de mese și scaune turistice disponibile, este ușor să alegeți modelul optim. Accesoriile disponibile în magazinul nostru sunt disponibile în multe variante. Cele mai mici dintre acestea sunt scaunele portabile. Le puteți lua într-o scurtă excursie. Puteți atașa cu ușurință unul la rucsacul dumneavoastră. În același timp, nu va trebui să vă așezați pe pământ sau pe pietre dure în timpul odihnei. Scaunele de camping sunt ceva mai elaborate - pot fi folosite atunci când petreceți mai multe zile într-un singur loc. Sunt perfecte pentru călătoriile cu rulota sau pentru o ședere îndelungată într-un camping. Dacă sunteți în căutarea unei relaxări maxime, scaunele cu tetiere moi și înalte sunt cu siguranță cea mai bună alegere. Cotierele pentru brațe vor fi un avantaj suplimentar. Un suport pentru băuturi este adesea plasat în una dintre ele. Dacă vreți să trageți un pui de somn sau să faceți plajă, șezlongurile ușoare vor fi de ajuns. Acestea sunt alegerea perfectă dacă plecați într-o vacanță de vară mai lungă. Toate modelele sunt, bineînțeles, pliabile pentru a încăpea mai ușor în portbagajul mașinii și pentru un transport mai ușor. Datorită utilizării unor materiale speciale, echipamentul de drumeție combină dimensiunile compacte, greutatea redusă și rezistența adecvată. Cu siguranță vă va fi de folos dacă vă mutați frecvent echipamentul dintr-un loc în altul. Acesta este motivul pentru care țesăturile din aluminiu sau nailon sunt adesea folosite în dezvoltarea accesoriilor de camping Curățarea ușoară a acestor materiale este un avantaj suplimentar al echipamentului.

Gama de produse a magazinului nostru include, de asemenea, o selecție mare de mese de călătorie pliabile. O masă de camping multifuncțională vă va permite să luați masa în confort. De asemenea, vă va permite să jucați cărți până seara târziu, când este iluminată de lampi de drumeție Mesele mai mici de campare oferă spațiul de care aveți nevoie pentru a pregăti mâncarea sau pentru a așeza cănile cu băuturi calde în timpul unei întâlniri de seară în fața cortului dumneavoastră. Mesele de valiză mai elaborate pot include bănci încorporate. Această soluție oferă un loc complet pentru o relaxare confortabilă în mijlocul naturii. O masă de camping va fi un accesoriu util în orice excursie cu cortul sau drumeție.

Ce ar trebui să caut atunci când aleg mobilierul de camping?

În primul rând, ar trebui să verificați dimensiunile și greutatea modelelor specifice. Dacă mergeți într-o excursie cu rucsacul în spate, cele mai compacte se vor descurca cel mai bine. Puteți lega cu ușurință un scaun mic la rucsacul dumneavoastră. Dacă ajungeți la camping cu mașina, vă puteți permite mai multă libertate în alegerea accesoriilor. Deoarece produsele de drumeție pot fi toate pliate până la o dimensiune compactă - chiar și modelele mai mari ar trebui să încapă cu ușurință în portbagajul unei mașini. În al doilea rând, deoarece alegeți scaune, mese și dulapuri portabile, calitatea fabricării lor este importantă. Desfășurarea frecventă înseamnă că numai produsele fabricate din materiale de înaltă calitate vor rezista la numeroasele călătorii cu cortul sau cu rulota. Numai produsele de marcă, cum ar fi Outwell camping accessories sau Robens hiking furniture garantează o utilizare îndelungată și fără probleme în natură. Al treilea punct de remarcat este viteza și ușurința de desfășurare a modelelor în cauză. Dacă vă schimbați frecvent locul de ședere, cele mai simple modele vor funcționa cel mai bine. Acestea vor fi gata de utilizare în doar câteva momente. Soluțiile mai elaborate vor funcționa bine în timpul vacanței, oferind și mai mult confort.

Ce mobilier de călătorie este potrivit pentru o rulotă, o rulotă sau un cort?

Când călătoriți într-o rulotă, veți avea de obicei un compartiment de depozitare la dispoziție. Acesta va găzdui cu ușurință echipamentul necesar pentru drumeții. Ca urmare, puteți opta de obicei pentru modele ceva mai mari. Acest lucru va contribui la un confort mai mare în timpul odihnei. Echipamentul camper van vă va permite să creați o zonă de luat masa confortabilă în fața acestuia. Un spațiu astfel pregătit va crea o atmosferă excepțională în timp ce vă bucurați de mesele în aer liber. Modelele pentru drumeții sau drumeții cu cort vor fi, pe de altă parte, cât mai compacte și mai ușoare posibil. În acest fel, nu vor ocupa prea mult spațiu. Aici intervine minimalismul. O abordare complet diferită va fi adoptată de proprietarii de modele de familie mare. Acestea sunt montate pentru întreaga durată a șederii într-un singur camping. În vestiare, unde vă puteți mișca liber în timp ce stați în picioare, pot fi desfășurate echipamente de dimensiuni complete. Paturile de tabără confortabile, fotoliile și canapelele gonflabile sau dulapurile de haine rulabile vor face ca orice locație să se simtă aproape ca acasă.

Puteți cumpăra cea mai bună mobilă de camping de la magazinul 8a.ro

Puteți găsi produse de la mărci precum Robens, Coleman, Outwell în magazinul online 8a.ro. Aceste produse se remarcă prin calitatea înaltă a manoperei și prin designul bine gândit. Acest lucru le face ușor de pliat și de mutat într-o altă locație. Folosirea materialelor ușoare, dar robuste, are ca rezultat combinația perfectă de durabilitate și funcționalitate pentru multe drumeții. Gama noastră largă de mobilier de camping vă permite să vă completați echipamentul de camping Acesta este pur și simplu unul dintre elementele de echipament, chiar lângă sacii de dormit, covorașele autogonflabile și multe alte elemente necesare atunci când mergeți cu cortul.