top

Inserții pentru sac de dormit

Inserțiile pentru sacii de dormit sunt un accesoriu extrem de practic în echipamentul fiecărui drumeț. Acestea îl mențin proaspăt pentru o perioadă lungă de timp, fără a fi nevoie să spălați constant întreaga umplutură - doar spălați inserția.
View as Grid List

26 Produse

 1. -16%
  Inserție pentru sacul de dormit Nemo Tracer Reg

  Lista de dorințe

 2. -19%
  Inserție pentru sacul de dormit Nemo Tracer Blaze Reg

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Inserție pentru sacul de dormit Nemo Tracer Blaze Long

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Inserție pentru sacul de dormit Nemo Tracer Long

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

26 Produse

Ștergere

O mare varietate de inserții pentru saci de dormit atât pentru vară cât și pentru iarnă

Inserțiile sunt extrem de populare printre utilizatorii frecvenți de sacuri de dormit cu plapumă Acestea vă permit să spălați sacul de dormit mai rar, ceea ce are un efect pozitiv asupra duratei de viață a acestuia, menținându-l foarte rezistent pentru mai mult timp. Căptușelile pentru sacii de dormit pentru drumeții sunt disponibile în mai multe versiuni foarte diferite, concepute pentru a obține efecte complet diferite de la utilizarea lor. Inserțiile din bumbac sunt o opțiune foarte populară. Țesătura este extrem de plăcută la atingere și ușor de păstrat și de spălat. Folosirea acesteia vă permite să spălați mai rar întregul sac de dormit, ceea ce îi prelungește semnificativ durata de viață utilă în cazul unei utilizări extrem de intense. Inserțiile pentru saci de dormit foarte subțiri sunt fabricate din mătase. Acestea sunt deosebit de populare la temperaturi mai ridicate, în special în regiunile tropicale. Pe vreme caldă, ele pot înlocui cu succes un sac de dormit, oferind o acoperire extrem de ușoară cu o respirabilitate maximă. Cele mai groase inserții termice pentru saci de dormit au proprietăți de izolare excelente. Acestea pot crește performanța termică a unui anumit model cu câteva grade. În acest fel, puteți folosi saci de dormit mai subțiri chiar și atunci când se face considerabil mai frig.

Foaie pentru sac de dormit - un accesoriu de neînlocuit într-o excursie cu cortul sau într-o cabană de munte

Inserțiile pentru saci de dormit sunt fabricate în mai multe dimensiuni. Forma este cel mai adesea adaptată la sacul de dormit - de tip mumie sau o plapumă dreptunghiulară. Unele tipuri au, de asemenea, spațiu pentru a introduce o pernă sau un fermoar pentru acces ușor la interior. Cearșafurile pentru saci de dormit sunt populare atât pentru camping, cât și pentru înnoptări în pensiuni, pentru a asigura curățenia și confortul.