top

Lonje pentru via ferrata

Plombele Via Ferrata garantează siguranța parcurgerii acestui tip de trasee. Ele vă permit să vă re-croșetați eficient între fragmentele individuale de protecție. Luneta Via Ferrata oferă confort la parcurgerea căilor de fier și protejează împotriva căderii de la înălțime.
View as Grid List

13 Produse

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Lunghiul Via Ferrata înseamnă siguranță

Lungile concepute pentru traseele Via Ferrata oferă protecție de bază atunci când se parcurge acest tip de trasee. Ele sunt compuse din două brațe flexibile, un amortizor și o buclă pentru a conecta luntrea cu hamul. Absorbantul prezintă o buclă cusută care se rupe în momentul în care utilizatorul cade. Acesta vă permite să prindeți o eventuală cădere. Absorbantele dispun adesea de o deschidere specială de vizualizare în carcasă, ceea ce vă permite să inspectați rapid și eficient starea lunecușului după ce a fost folosit în caz de urgență. Luntrea Via Ferrata garantează, înainte de toate, o treaptă stabilă în teren instabil. Folosindu-l în mod corespunzător, puteți fi siguri că pasul greșit pe care îl faceți nu trebuie să se termine cu o cădere de la înălțime. Aceasta este una dintre piesele obligatorii din setul dumneavoastră , dacă aveți de gând să vă pregătiți bine pentru a parcurge cu succes fiecare traseu Via Ferrata. Pe lângă lunetă, trebuie să ai și un ham și o cască. Luntrea și hamul sunt baza pentru o re-cârligare sigură, în timp ce casca vă va proteja capul împotriva căderilor de rocă desprinsă.

Convenabil pentru a utiliza plămânii Via Ferrata

Planșele Via Ferrata au fost concepute pentru a face confortabilă și rapidă re-cuplarea între fragmente consecutive. Designul luntrei, în special brațele, este responsabil pentru această funcționalitate. Se bazează pe bucle flexibile care oferă nivelul potrivit de elasticitate. În acest fel, puteți reatașa cu ușurință carabinierele la părți consecutive ale șinei de oțel. Acest lucru prezintă o soluție convenabilă chiar și atunci când luntrea Via Ferrata este agățată de ham. De asemenea, merită să menționăm și carabinierele care dispun de auto-blocare. Acestea garantează siguranța și reduc riscul de greșeală atunci când se agață la echipamentul de protecție suplimentar. Nu trebuie să înșurubați sau să blocați carabinierele; mecanismul de fixare a blocării odată ce ați prins carabiniera, este extrem de util aici. Acest lucru vă permite să faceți cu încredere următorii pași, atât în direcție verticală, cât și orizontală. Agățarea luntrei Via Ferrata la șina de oțel este rapidă și ușoară; trebuie doar să vă amintiți să nu decuplați ambele carabiniere în același timp. Unul dintre ei trebuie să rămână întotdeauna prins de frânghie.

Esențial pentru căile de fier

Poncetele Via Ferrata sunt unul dintre elementele de bază ale echipamentului pentru așa-numitele căi de fier. Pe lângă și hamul, alcătuiesc setul pe care trebuie să îl aveți în rucsac, împachetat pentru a parcurge această cale. Casca este o soluție minium indispensabilă pentru fiecare teren cu risc de cădere de pietre. Ea poate fi folosită nu numai pentru sport, alpinism sau cățărare pe gheață. De asemenea, este o idee bună să o purtați atunci când parcurgeți potecile Via Ferrata. Mai ales că majoritatea potecilor de fier sunt situate în inima Dolomiților, renumite pentru rocile lor sfărâmicioase. Căștile de cățărare sunt concepute pentru a vă proteja capul, în primul rând în cazul unor lovituri de sus. Fără hamuri, nu vă puteți asigura alunecarea pe Via Ferrata, așa că atunci când planificați acest tip de activitate, este necesar să vă asamblați setul potrivit.