top

Pantaloni scurţi pentru turism bărbați

Pantalonii scurți de turist pentru bărbați reprezintă o categorie largă care include modele cu caracter recreativ și pur de trekking. Vei găsi și structuri pe care să le îmbraci pentru camping și pentru zilele de odihnă, bucurându-te de confortul ventilației.
View as Grid List

195 Produse

 1. -21%
  Pantaloni scurti drumetie Didriksons Craig Shorts - flame

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Pantaloni scurti Protest Faster Swim Short - pink

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Pantaloni scurti Protest Prtlohni Board Short - clay

  Lista de dorințe

 4. -27%
  Pantaloni scurti drumetie Turbat Bali - blue nights grey

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Pantaloni scurti drumetie Maloja Hallenstein - amber

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Pantaloni scurti Rip Curl Mirage Postcards - black

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantaloni scurti Rip Curl Mirage Combined - peach

  Lista de dorințe

 8. -27%
  Pantaloni scurti Rip Curl Paradiso Volley - taupe

  Lista de dorințe

 9. -29%
  Pantaloni scurti drumetie Smartwool 10 Short - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

195 Produse

Ștergere

Corturi turistice pentru bărbați - ventilație maximă

Shorturile sunt concepute pentru zilele fierbinți de vară, când căldura se revarsă din cer. Apoi, după cum știm, este important să ne protejăm împotriva supraîncălzirii. Croiala lor asigură o ventilație confortabilă în jurul corpului, ceea ce evită riscul acestui fenomen neplăcut. Datorită acestui fapt, în ciuda temperaturilor ridicate, pantalonii scurți turistici pentru bărbați nu sunt atât de împovărători. Acest lucru va permite drumeții montane mai active, excursii de weekend sau plimbări prin oraș. În magazinul 8a.ro, veți găsi modele de la cei mai buni producători, cum ar fi The North Face, Salewa, Columbia, Marmot, Patagonia și mulți alții. Pantalonii scurți turistici pentru bărbați vor funcționa bine și în zilele de odihnă, când vă aflați într-o cabană după un weekend petrecut pe stânci și pe vele sau pe plajă. Versatilitatea lor este neprețuită atunci când afară sunt temperaturi foarte ridicate și doriți să vă îmbunătățiți confortul.

Caracteristicile de drumeție montană în pantalonii scurți turistici pentru bărbați

Modelele pur de trekking sunt de obicei fabricate din materiale durabile care aparțin grupului de poliamide. Pantalonii scurți de turist pentru bărbați pe baza acestor țesături sunt mult mai rezistenți, deoarece trebuie să reziste mai mult. Structura lor este supusă tensiunilor rezultate din drumeția pe traseul montan, așa că trebuie să reziste la condiții grele. Alegând pantalonii scurți turistici de la 8a.ro, puteți fi siguri de fiabilitatea lor pentru următoarele sezoane, ceea ce va mulțumi orice turist activ. După cum știm, scurtul asigură o ventilație maximă, ceea ce este esențial vara. Cu toate acestea, producătorii vă vor face să respirați și prin utilizarea materialelor sintetice. Poliesterul sau poliamidele menționate mai sus au proprietăți de uscare rapidă, deci elimină foarte bine umezeala. Acest lucru îmbunătățește în plus circulația aerului, ceea ce face din pantalonii scurți pentru turiști un partener perfect pentru drumețiile de vară. Merită să adăugăm că designerii folosesc adesea soluții antibacteriene în îmbrăcăminte. Acestea se bazează de obicei pe ioni de argint pentru a încetini dezvoltarea mirosurilor neplăcute. Datorită acestui fapt, veți menține un climat uscat și confortabil în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp.

Corturile turistice pentru bărbați pentru drumeții montane au adesea impregnare DWR pe suprafața lor. Proprietățile sale hidrofobe vor reduce cantitatea de îmbibare a materialului, ceea ce se va dovedi a fi util în timpul ploilor de scurtă durată. Vă veți întreba: de ce o astfel de soluție la pantaloni scurți, dacă picioarele sunt oricum ude. Ei bine, pentru că pantalonii scurți pentru turiști, atunci când sunt uzi, vă vor limita libertatea de mișcare și vor fi neplăcut de grei. Prin urmare, utilizarea unei astfel de soluții se va dovedi a fi o idee foarte bună.

Borturi turistice pentru bărbați - pentru drumeții ușoare

Structurile de drumeție sunt de obicei din poliester sau bumbac. În funcție de tipurile de drumeții de agrement întreprinse în sezonul cald, veți găsi ceva pentru dvs. în magazinul 8a.ro. Aceste materiale, și mai ales cele naturale, au un grad optim de respirabilitate, care, combinat cu scurtul, se va dovedi a fi cu adevărat confortabil. Astfel de pantaloni scurți turistici pentru bărbați protejează împotriva supraîncălzirii la un grad ridicat, astfel încât veți fi mult mai dispus să întreprindeți orice drumeție. Atât modelele de trekking, cât și cele de drumeție trebuie să ofere o libertate maximă de mișcare. Acest lucru se datorează faptului că pantalonii scurți turistici se bazează pe o croială foarte confortabilă. Nu vă limitează în niciun fel, astfel încât veți parcurge eficient următorii kilometri. Pantalonii scurți turistici sunt, de asemenea, o serie de soluții de transport, care se manifestă prin buzunare funcționale. În funcție de model, veți găsi clasicele două laterale sau unele suplimentare pe coapse și în partea din spate a modelului dumneavoastră. Datorită acestora, puteți transporta cu ușurință obiectele pe care doriți să le aveți la îndemână în timpul călătoriei dumneavoastră turistice.