top

Vase camping

Uneltele de gătit pentru drumeții care se pliază până la o dimensiune compactă reprezintă baza pentru o gătire de succes în aer liber. Cu seturi de oale compacte pentru drumeții, căni practice și tacâmuri ușoare pentru drumeții, vă puteți echipa complet bucătăria de teren. Oferim ustensile de camping moderne pentru fiecare excursie!
View as Grid List

654 Produse

 1. -11%
  Sticlă Nalgene Sustain Wide Mouth 1L - mocha

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Tacam spork Light My Fire Spork O Titanium Kit

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Cuțit de voiaj Light My Fire FireKnife - orange

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Cuțit de voiaj Light My Fire FireKnife - sage green

  Lista de dorințe

 5. -21%
  Aragaz de voiaj Trangia Stove 37-5 UL/BL - black

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Ascuțitor Fiskars Xsharp
  Ascuțitor Fiskars Xsharp
  87,90Lei 92,70Lei

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Cuțit de voiaj Opinel Inox Natural no.05

  Lista de dorințe

 8. -13%
  Set de vase de gătit Light My Fire MyKit - sage green

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Cuțit de voiaj Opinel Colorama no.08 - khaki

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

654 Produse

Ștergere

Vasele de drumeție sunt un accesoriu esențial pentru orice călătorie prelungită

Asigurarea unei alimentații adecvate este extrem de importantă în timpul oricărei călătorii de mai multe zile. Fie că este vorba de o expediție la mare altitudine sau de o excursie cu cortul pe malul lacului, o masă caldă și gustoasă este un element de bază al oricărei zile. Pentru a găti mâncare pe teren, veți avea nevoie de ustensile de gătit adecvate pentru drumeție Acesta este un grup foarte divers de produse, atât din punct de vedere al materialelor folosite, cât și al utilizării preconizate. Modelele minimaliste de trekking pot încadra un întreg kit de gătit într-o mică trusă de mess. Camping cookware este adesea ales pentru camping, unde vă permite să fiți cât mai independent posibil și să vă pregătiți mesele chiar în fața cortului. Completând astfel de ustensile de drumeție cu bucătari de drumeție compacte, puteți obține un set extrem de versatil pentru toate activitățile în aer liber.

Cutie de gătit de călătorie ușoară pentru 1 persoană și grupuri mici

Când vă plimbați cu rucsacul în spate sau mergeți cu bicicleta cu geamantane pline de echipament, fiecare gram din încărcătura dumneavoastră contează. Cele mai avansate modele din gama noastră de produse sunt ghivecele realizate din aluminiu anodizat, precum și modelele din titan. Aceste uștensile de călătorie ușoare pentru 1 persoană, precum și seturile pentru 2-3 persoane, sunt cele mai potrivite pentru expediții lungi de trekking, excursii cu bicicleta și drumeții. Greutatea lor redusă și dimensiunile compacte sunt perfecte pentru situațiile în care trebuie să vă transportați tot echipamentul în spate. În plus, oalele de camping moderne sunt adesea prevăzute cu un radiator pentru a ajuta la stocarea căldurii generate de un mic arzător. Cu ajutorul acestuia, puteți fierbe apă pentru un timp foarte scurt și puteți prepara cafea, ceai sau popularele produse liofilizate în doar câteva clipe. Ofertele de călătorie compacte pentru 1, 2, 3 persoane sunt alegerea cea mai frecventă a drumeților care își doresc mobilitate maximă în timpul călătoriilor.

Ustensile de gătit pliabile pentru camping

Ustensilele de camping sunt adesea fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce garantează o durabilitate foarte mare și ușurință în utilizare. Oalele și bolurile în sine pot fi ușor mai mari, deoarece de obicei ajungeți la fața locului cu mașina. Astfel, nu trebuie să reduceți atât de mult volumul și greutatea bagajelor. Cele mai multe dintre ele sunt, evident, pliabile unele în altele, dar atunci când gătiți, ele oferă același nivel de confort ca și oalele dvs. obișnuite. Ustensilele de gătit pentru foc de tabără sunt, de asemenea, foarte populare. Acestea sunt modele cu fundul mai gros, care vor rezista bine la căldura focului de tabără. Sunt disponibile atât modele din oțel, cât și din fontă. Ustensilele de bucătărie pliabile din silicon sunt un tip complet diferit de ustensile de gătit. Datorită structurii speciale a pereților lor, oalele, bolurile și fierbătoarele pot fi pliate plat pentru a economisi și mai mult spațiu. Acest lucru este extrem de important atunci când toate ustensilele de călătorie trebuie să încapă în dulapurile mici din rulotă sau cort.

În plus față de oale, oferim și ustensile de camping, cum ar fi truse mici de dezordine, căni cu mânere pliabile și boluri. Acestea vă vor permite să asamblați un set funcțional de vase de călătorie pliabile Tacâmurile de călătorie compacte vă vor fi utile și la masă. Acestea vin adesea sub forma unui ajutor de călătorie convenabil de transportat. Piesele de tacâmuri de tip Spork, care acționează ca o lingură și o furculiță în același timp, sunt, de asemenea, extrem de populare.

Puteți cumpăra un set complet de ustensile de gătit pentru turiști de la magazinul 8a.ro

Oferim atât oale și căni individuale, cât și seturi întregi de ustensile de gătit pliabile de călătorie. Oferim produse de la cele mai cunoscute mărci de călătorie, cum ar fi Primus, MSR, Optimus, BioLite, Robens și multe altele. Acest lucru ne permite să oferim ustensilele de călătorie perfecte pentru fiecare pasionat de activități în aer liber Ustensilele de camping potrivite de la branduri de renume sunt disponibile pentru pasionații de drumeții care călătoresc cu tot echipamentul în spate, precum și pentru grupuri mai mari de prieteni sau familii aflate în vacanță cu cortul. Oalele, tigăile, cănile și farfuriile compacte, dar pe deplin funcționale, vor transforma pregătirea meselor pe teren într-o pură plăcere. Vasele de drumeție pliabile nu vor ocupa prea mult spațiu - nici într-un rucsac de drumeție, nici în portbagajul unei mașini. Modelele stivuibile, ultraușoare, sunt perfecte pentru drum. Fie că sunteți un fan al drumețiilor sau ajungeți la camping cu mașina, ustensilele bune pentru drumeții sunt baza unei mese gustoase în aer liber.