top

Termosuri pentru mâncare

Termosul pentru mâncare este o soluție excelentă atunci când doriți să aveți întotdeauna o cină caldă. Puteți lua un termos pentru supă și felul principal pe un traseu montan, la serviciu sau puteți transfera o masă regeneratoare la sala de sport.
View as Grid List

56 Produse

 1. -12%
  Termos Kambukka Bora 400 ml - baby pink

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Recipient Kambukka Snack Container 75 ml - grey

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Recipient Kambukka Micro Compartment 400 ml - grey

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Termos Hydro Flask 12 Oz Insulated Food Jar - blackberry

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Tablete de curățare Kambukka Queen of Clean

  Lista de dorințe

 6. Dop Esbit Food Jug - black

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Termos Primus TrailBreak Lunch Jug 0,55 l - blue

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Termos mancare Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4 l - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

56 Produse

Ștergere

Thermos pentru alimente este o mare versatilitate și o izolație excelentă

Thermos pentru cină sunt o soluție excelentă pentru toate persoanele active care nu au întotdeauna timp să pregătească o masă caldă. Thermos pentru mâncare va funcționa bine în timpul excursiilor de zi, oferind o masă caldă chiar pe traseu. Nu este nevoie să transportați un aragaz turistic sau orice alt echipament suplimentar. Pur și simplu deschideți un termos pentru supă sau pentru felul principal și vă bucurați de mâncare gustoasă. Același lucru este valabil și pentru o zi plină la serviciu. Dacă aveți la dispoziție doar câteva minute pentru o masă pe parcursul zilei, termosurile pentru mâncare vă vor permite să vă bucurați de o masă caldă în orice moment. De asemenea, nu există niciun obstacol în a împărți masa în două părți, ambele rămânând calde. Toate acestea datorită parametrilor fantastici ai termoselor pentru mâncare moderne.

Cu toate acestea

Coeficientul ridicat de izolare a fost obținut de mărci precum Esbit sau Primus, datorită brevetelor termice. Scopul lor este simplu: să se asigure că mesele pe care le transportați în termosurile pentru alimente sunt păstrate calde timp de mai multe ore. Acest lucru se datorează construcției duble a pereților și spațiului gol dintre ei. Termosurile pentru supă sunt un mare izolator care face ca mesele să nu piardă căldura atât de repede. Designul adecvat al capacelor este la fel de important. Acest lucru vă permite să vă păstrați cina caldă timp de multe ore atunci când alegeți termosurile pentru cină de la Esbit. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de funcționalitatea modelului dvs. în timpul unei zile lungi petrecute pe traseu sau la serviciu, precum și în timpul unei călătorii lungi cu mașina și trenul.

Modele pentru cina la munte și în fiecare zi - o gamă largă de modele

Termos pentru mâncare sunt versatilitatea pură care vă permite să le folosiți în drumețiile montane, atunci când ajungeți în vârf într-o singură zi. Atunci nu luați mai multă mâncare, pentru care trebuie să dedicați mult timp prețios. Astfel de termosuri pentru mâncare (supă sau fel principal) vor funcționa și în taberele mai lungi, în excursiile cu bicicleta și în timpul călătoriilor cu canoe. Termosul pentru cină nu va funcționa numai atunci când îndepliniți sarcini turistice, ci și în fiecare zi în oraș. Termo pentru supă sau curs principal vă va permite să luați o masă completă cu dvs. la serviciu, ceea ce va fi util, mai ales atunci când nu aveți acces la cantină sau urmați o dietă individuală. Acest lucru este cu siguranță foarte util, deoarece este o pură plăcere să mănânci o cină caldă în afara casei. Termosul pentru mâncare va fi, de asemenea, pe placul șoferilor care merg la mare cu familia sau care sunt operatori profesioniști de mașini mai mari.

Termos pentru alimente au o durabilitate și o etanșeitate ridicată.

Datorită scopului său versatil, termosurile pentru cină trebuie să mențină o durabilitate ridicată. Prin urmare, producătorii folosesc oțel inoxidabil, care, după cum știm, se caracterizează printr-o rezistență ridicată. Acest lucru înseamnă că este dificil să se spargă termosurile pentru cină, astfel încât vă veți bucura de funcționalitatea lor pentru următoarele sezoane. În plus, proprietățile acestui material vor evita efectele dăunătoare și nesănătoase ale ruginei. Acest termos pentru supă sau pentru felul principal vă va servi și mai mult timp. Acest lucru este deosebit de util în special atunci când faceți drumeții sau canotaj. Termosurile pentru alimente folosesc capace pentru a egaliza presiunea din interiorul lor. Acest lucru se face cu ajutorul butonului, astfel încât, atunci când deschideți modelul, nu trebuie să vă faceți griji că va exploda întregul. Capacul exterior la termosurile pentru mâncare servește adesea și ca un bol care vă va permite să vă mâncați confortabil cina.

Termosele pentru dineu - sănătatea înainte de toate

Producători precum Esbit, Primus și alții își creează modelele astfel încât să fie foarte ușor de curățat. Fiecare termos pentru supă sau alte alimente este realizat din materiale care pot fi ușor de curățat. Mâncarea nu se lipește de pereții interiori, așa că după fiecare masă veți avea grijă de igiena corespunzătoare a modelului dvs. Termosele pentru mâncare de asemenea, nu conțin substanțe chimice dăunătoare BPA. Cănile sau capacele sunt fabricate dintr-un plastic care nu conține acești compuși nocivi, ceea ce face ca utilizarea lor să fie complet sigură.