top

Încălțăminte pentru drumeții montane bărbați

Pantofii de abordare pentru bărbați au ca scop precizia maximă pe teren dificil. În prezent, aproape toate mărcile importante de alpinism oferă pantofi de abordare orientați spre escaladă sau drumeții.
View as Grid List

185 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Pantofi outdoor Zamberlan Salathe RR - blue

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi outdoor Zamberlan Salathe RR - dark grey

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi outdoor barbati Zamberlan Salathe RR - yellow

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Incaltaminte via ferrata Zamberlan Salathe RR - taupe

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Incaltaminte via ferrata Zamberlan Salathe RR - pale blue/beige

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantofi outdoor Lomer Badia II MTX - pine/lamb

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantofi outdoor Lomer Badia II MTX - flag/yellow

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Pantofi outdoor Montura Yaru GTX - tobacco/powder blue

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Pantofi outdoor barbati Meindl Literock GTX - granite/red

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantofi outdoor Dynafit Transalper GTX - army/blueberry

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Pantofi outdoor Black Diamond Prime - walnut

  Lista de dorințe

 12. -22%
  Pantofi ciclism enduro Kayland Grimpeur GTX - grey/yellow

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Ghete trekking barbati Garmont Vetta TECH GTX - black

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Pantofi outdoor barbati Salewa WILDFIRE 2 - black/black

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Spirit Evo - anthracite

  Lista de dorințe

 16. -26%
  Pantofi outdoor barbati AKU Rock DFS - green

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito GTX - taupe/forest

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito MID GTX - taupe/forest

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Spirit - black/gray

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Gecko - taupe/mango

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito - titanium/mango

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito - azure/gray

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Pantofi GORE-TEX barbati Scarpa Mescalito GTX - petrol/petrol

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito GTX - shark/azure

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Mescalito MID GTX - shark/azure

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Crux - shark/tonic/gray

  Lista de dorințe

 27. -32%
  Ghete barbati Garmont Dragontail G-Dry - octane/red

  Lista de dorințe

View as Grid List

185 Produse

pe pagină
Ștergere

Caracteristicile pantofilor de abordare populară

Călcâiul de drumeție este o alternativă comună pentru persoanele care au nevoie de încălțăminte mai ușoară decât tradiționalii călcari de drumeție pentru bărbați Toți pantofii de abordare au în comun câteva caracteristici care îi diferențiază de pantofii clasici de drumeție sau de munte. Cea mai distinctivă trăsătură este armătura elaborată folosită în partea din față a pantofilor. Aceasta protejează perfect partea superioară de deteriorare în timp ce vă deplasați printre stânci. Majoritatea modelelor au, de asemenea, o tăietură destul de îngustă care garantează o senzație foarte bună și un control deplin al fiecărui pas. Sistemul de șireturi, care se extinde până la degetele de la picioare, asigură o potrivire perfectă. Aceste câteva caracteristici de bază sunt cele care fac ca pantofii de abordare să se evidențieze destul de clar printre încălțămintea de munte și de drumeție. Aceștia sunt o alegere frecventă pentru trasee mai dificile. Modelele concepute pentru drumeții dispun adesea de o amortizare sporită, ceea ce garantează un confort sporit pe traseele mai lungi. Pe de altă parte, modelele care permit escaladarea pe trasee mai ușoare oferă o încălțăminte foarte generoasă.

Călăriile de abordare pentru bărbați cu membrană - soluția optimă pentru condiții meteo nefavorabile

În prezent, piața oferă atât pantofi de abordare tradiționali de vară, cât și modele cu membrană care se comportă bine într-o gamă mai largă de condiții meteorologice. Pantofii de abordare cu GORE-TEX® sunt cel mai des utilizați în sezoanele de tranziție, oferind o protecție excelentă împotriva ploii, asigurând în același timp o respirabilitate ridicată pentru picioare. Cele mai ușoare versiuni de încălțăminte de abordare au fost pregătite cu gândul la căldura verii. Panourile respirabile asigură un nivel adecvat de ventilație a piciorului.

Călăuși de abordare pentru bărbați disponibili la 8a.ro

Magazinul nostru oferă pantofi de abordare de la cele mai importante mărci de munte din lume. Încălțămintea de apropiere de la La Sportiva, Scarpa, Hanwag, Garmont sau Zamberlan sunt pantofi care nu trebuie să fie prezentați niciunui pasionat de munte. Dacă aveți nevoie de încălțăminte de precizie pentru trasee solicitante și via ferrata trasee, încălțăminte ușoară pentru a urca pe un perete sau pur și simplu încălțăminte clasică de munte cu partea superioară joasă, veți găsi cu siguranță un model demn de atenția dumneavoastră în gama noastră de produse.

Întrebări frecvente

Ar trebui să aleg pantofi de abordare sau de drumeție?

Alegerea încălțămintei potrivite depinde de terenul pe care îl parcurgeți și de natura expedițiilor dumneavoastră. Încălțămintea de apropiere a fost dezvoltată pentru trasee mai scurte parcurse în teren stâncos și foarte dificil. Sunt o opțiune bună pentru traseele montane tehnice care au adesea secțiuni cu elemente de cățărare, precum și pentru traseele solicitante de tip via ferrata. Pantofii de trekking sunt modele realizate pentru expediții mai lungi pe trasee montane. Aceștia oferă o amortizare mai bună și au o formă ușor diferită, oferind mai mult spațiu pentru picior în secțiunea din față a pantofului. Aceste proprietăți asigură un confort mai mare în timpul drumețiilor de toată ziua.

Ce sunt pantofii de abordare?

Călcâiul de apropiere a fost dezvoltat pentru alpiniștii care aveau nevoie să urce un perete de munte pe un teren dificil, stâncos. Caracteristicile lor distinctive includ un vârf de cauciuc prelungit, care protejează partea superioară de deteriorări ușoare. Tălpile pantofilor de abordare sunt realizate din cauciuc cu aderență mare. Secțiunile lor din față și din spate prezintă zone plate speciale care garantează un sprijin optim pe proeminențele mici de stâncă. Șireturile care coboară până la degetele de la picioare asigură o potrivire perfectă la picior.

Călărie de abordare cu vârf înalt sau cu vârf mic?

Călcâi de abordare cu vârf înalt sunt grozavi dacă vă deplasați cu un rucsac greu plin de echipament de alpinism. Sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru traseele de tip via ferrata parcurse cu mai multe bagaje. Aceștia oferă o stabilizare suplimentară a gleznei în pasajele dificile. Pe de altă parte, pantofii de abordare cu talpă joasă oferă mai multă libertate și vă permit să abordați eficient secțiunile de "cățărare" ale traseului. O parte superioară joasă înseamnă, de asemenea, o mai bună ventilație a piciorului în căldura verii. Pantofii low-top sunt, de asemenea, mult mai ușori decât pantofii high-top, astfel încât îi puteți atașa cu ușurință la un ham de cățărare.