top

Pantaloni scurţi de bicicletă

Veți aprecia pantalonii scurți de ciclism în timpul călătoriilor lungi și în călătoriile zilnice mai scurte. Pantalonii scurți de ciclism potriviți corespunzător oferă un confort maxim în timpul orelor lungi petrecute pe șa. Sunt oferiți pantaloni scurți ajustați și largi pentru ciclism!
View as Grid List

168 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% R-Core - black

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% Airmatic - navy

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantaloni scurti ciclism femei 100% Airmatic - black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% Celium - black

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Pantaloni scurti ciclism Northwave Bomb Baggy - black

  Lista de dorințe

 6. -17%
  Pantaloni scurti ciclism Rab Cinder Crank Shorts - anthracite

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Anemona - deep sunset

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Fuorn - midnight

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Fingerkraut - rosehip

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Telvet bib - moonless

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - rosehip

  Lista de dorințe

 12. -19%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Telvet - moonless

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Telvet bib - midnight

  Lista de dorințe

 14. -19%
  Pantaloni scurti ciclism enduro Maloja Pin - moonless

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Bardin - midnight

  Lista de dorințe

 16. -19%
  Pantaloni scurti ciclism femei Maloja Rossa - midnight

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Maloja Fuorn - fir

  Lista de dorințe

 18. -17%
  Pantaloni scurti ciclism Schoffel Shorts Danube - dress blues

  Lista de dorințe

 19. -12%
  Pantaloni scurti ciclism femei ION Traze - black

  Lista de dorințe

 20. -12%
  Pantaloni scurti ciclism ION Traze - shark grey

  Lista de dorințe

 21. -12%
  Pantaloni scurti ciclism ION Logo - grey

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Pantaloni scurti ciclism Oakley Icon Classic Bib - black/white

  Lista de dorințe

View as Grid List

168 Produse

pe pagină
Ștergere

Corpi de ciclism pentru călătoriile de vară

Libertate, ventilație eficientă și, mai presus de toate, confort maxim în timpul orelor lungi petrecute pe șa. Acestea sunt principalele caracteristici pe care ar trebui să le aibă pantalonii scurți de ciclism buni. În zilele noastre, putem alege dintre diverse modele pregătite pentru diferiți utilizatori. Vor exista pantaloni scurți complet diferiți pentru ciclismul de șosea, pentru ciclismul montan și alții pentru ciclismul de oraș în căldura verii. La prima vedere, multe modele arată mai degrabă ca niște pantaloni scurți pentru pasionații de activități în aer liber decât pentru cicliști. De cele mai multe ori, adaptabilitatea la ciclism este evidențiată de talpa ascunsă în interior pentru un confort maxim pe șa și de materialele solide. Acestea sunt esențiale pentru ca pantalonii scurți să reziste la condițiile dure din timpul călătoriilor lungi. O completare excelentă a unor astfel de modele este un buzunar cu fermoar sau velcro pentru a se asigura că niciun obiect mic nu se pierde chiar și la cea mai nebună coborâre.

Ce pantaloni scurți de ciclism să alegi?

Este foarte ușor să te pierzi în multitudinea de modele oferite. Așadar, atunci când alegeți pantaloni scurți de ciclism, merită să răspundeți la câteva întrebări. În primul rând, ce croială ni se potrivește cel mai bine - o potrivire perfectă sau mai degrabă casual? Pantalonii scurți de ciclism strâmți au avantajele lor. Aceștia oferă o rezistență mai mică, nu se agită la viteze mari și este imposibil să agățăm șaua accidental. Este cea mai bună alegere pentru pasionații de ciclism rapid pe șosea și pentru competițiile de MTB. Pe de altă parte, pantalonii scurți de ciclism largi sunt cea mai bună și cea mai comună alegere pentru pasionații de ciclism montan sau enduro. Aceștia oferă, prin urmare, o libertate maximă. Materialele rezistente fac o treabă foarte bună în a-i proteja de deteriorări ușoare în cazul unei căzături pe un teren dificil. În al doilea rând, merită să ne gândim dacă pantalonii noștri scurți de ciclism ar trebui să aibă o căptușeală. Acesta este unul dintre elementele care are cea mai mare influență asupra confortului nostru în timpul mersului. Cei mai mulți oameni care au încercat o dată să meargă cu pantaloni scurți cu căptușeală nu se vor mai urca niciodată pe bicicletă într-un model obișnuit. În prezent, se folosesc tălpi interioare în majoritatea modelelor mulate. Pantalonii scurți largi pentru ciclism sunt adesea din două piese. Pantalonii scurți interiori au o căptușeală și sunt ușor de îndepărtat. Pantalonii scurți exteriori oferă un aspect deosebit și o durabilitate ridicată. Deci, dacă avem deja pantaloni scurți de ciclism interiori, putem cumpăra și pantalonii scurți exteriori. Cu toate acestea, merită să menționăm compatibilitatea sistemului de prindere a unuia și a celuilalt. În al treilea rând, dacă optăm pentru pantaloni scurți strâmți, există de obicei o alegere de modele cu și fără hamuri. Care dintre ele va fi mai bună? Pantalonii scurți cu hamuri sunt un stabilizator mult mai bun și garantează că pantalonii scurți nu vor aluneca în timpul mersului. Modelele fără hamuri, pe de altă parte, oferă ceva mai multă libertate și o ventilație mai eficientă în timpul căldurii de vară.

Vezi pantalonii scurți de ciclism online în magazinul 8a.ro

Furnizăm o gamă largă de pantaloni scurți pentru cicliștii și cicliștii de sex feminin care iubesc să parcurgă kilometri în plus în afara șoselei și dincolo de ea. Garantăm o selecție largă de modele pentru cei care preferă bicicletele de munte, enduro sau trail. Totuși, pasionații altor tipuri de biciclete vor găsi și ei modele potrivite pentru aceste activități. Mărcile noastre atent selecționate garantează materiale de cea mai bună calitate și o fabricație perfectă. Acesta este motivul pentru care pantalonii scurți de ciclism pe care îi oferim sunt o alegere populară nu numai pentru începători, ci și pentru pasionații experimentați ai celor două roți.