top

adidas TERREX

adidas TERREX

adidas TERREX este o colecție specializată de îmbrăcăminte și încălțăminte concepută special pentru iubitorii de munte. Aici veți găsi cizme de trekking, jachete și jachete cu membrană și pantaloni softshell, haine de schiță sau rucsacuri pentru munte. Produsele adidas TERREX sunt perfecte pentru condiții meteorologice solicitante atât vara, cât și iarna.

View as Grid List

372 Produse

  1. -10%
    Colanti barbati adidas TERREX Xperior Tights - black

    Lista de dorințe

  2. -11%
    Geaca femei adidas TERREX Multi Softshell Jacket - preyel

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

372 Produse

Ștergere

adidas TERREX - colecția outdoor de la unul dintre cele mai mari branduri sportive din lume

Producătorul german adidas este, fără îndoială, unul dintre cei mai recunoscuți și respectați producători de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă din lume. Compania are în portofoliu produse pentru aproape toate sporturile. În ciuda aparențelor, îmbrăcămintea și încălțămintea adidas va fi văzută de dumneavoastră nu doar pe terenuri, curți sau gazon, ci și pe munte. adidas TERREX este o colecție versatilă pentru exterior. Aceasta include produse pentru drumeții, alergare de fond și sporturi de iarnă. Brandul se bazează pentru produsele sale pe cele mai bune și mai avansate soluții tehnice disponibile pe piață. Astfel, nu este neobișnuit să găsești jachete și cizme adidas terrex echipate cu membrane din familia GORE-TEX®.

Tehnologie inovatoare brevetată

Marca creează produse extrem de avansate datorită experienței sale. adidas este sinonimă cu o manoperă de calitate extrem de ridicată și un suport maxim. Pantofii adidas TERREX sunt adesea dotați cu tălpi avansate create în colaborare cu marca Continental. Acestea se caracterizează printr-o rezistență ridicată la abraziune și o aderență excelentă. În funcție de preferințele tale, vei ajunge la pantofi cu sau fără membrană GORE-TEX®. Prima vă va menține picioarele uscate, în timp ce cea de-a doua asigură o respirabilitate neîngrădită.

Gama de îmbrăcăminte activă adidas TERREX se bazează, de asemenea, pe o tehnologie de ultimă oră. Marca folosește atât materiale furnizate de parteneri, cât și propriile tehnologii avansate. Drept urmare, hanoracele, jachetele sau pantalonii mărcii se comportă perfect în timpul activităților intense. Transpirația este eliminată rapid și eficient în timpul activității, ceea ce are un impact semnificativ asupra confortului nostru.

adidas TERREX - versatil și ecologic

Marca din Germania se străduiește să creeze nu doar produse extrem de versatile și avansate, ci și produse ecologice. O parte dintre ele sunt realizate folosind materiale reciclate. Acest lucru face ca procesul de producție a articolelor de îmbrăcăminte să fie mai "verde" și mult mai puțin dăunător pentru mediu. Brandul folosește soluții inovatoare în modelele sale, cum ar fi BOOST, care a revoluționat scena alergării. Spuma specială asigură protecția articulațiilor noastre împotriva tensiunii, datorită amortizării excelente și returnării de energie. Această tehnologie extrem de avansată poate fi regăsită în seria de pantofi adidas TERREX AGRAVIC.

adidas TERREX sunt, de asemenea, pantofi de drumeție avansați. Combinația dintre binecunoscuții pantofi de abordare ai mărcii și tehnologiile inovatoare a făcut ca modele precum adidas TERREX swift solo să triumfe de-a lungul anilor și să câștige nenumărate competiții și liste cu cele mai bune cizme de drumeție de pe piață. Atunci când alegeți produsele TERREX, alegeți calitatea adidas, soluții avansate și un design atrăgător, potrivit nu doar pentru munte, ci și pentru mediul urban.