top

Lenjerie uscare rapidă

Lenjeria de schi de tură cu uscare rapidă vă sprijină în condiții de iarnă extreme, când protecția împotriva hipotermiei este esențială. Șosetele și hanoracele tehnice sunt esențiale atunci când doriți să vă continuați pasiunea pentru schi de tură.
View as Grid List

189 Produse

pe pagină
View as Grid List

189 Produse

Ștergere

Calzonari cu uscare rapidă - sintetic și lână Merino

Mărci precum Icebreaker, Sensor, Salewa și Dynafit sunt de înaltă calitate pentru lenjerie de corp termoactivă Pentru producerea ei se folosesc în principal fibre sintetice și, uneori, lână Merino. Caracteristicile sale termoregulatoare se dovedesc a fi un sprijin de neînlocuit în timpul unui efort de schi de tură. Lenjeria de corp cu uscare rapidă cu lână Merino izolează și elimină destul de eficient excesul de umiditate. Acest lucru vă va permite să mențineți un management termic echilibrat al corpului. Astfel, vă va fi mai ușor să evitați atât răcirea, cât și supraîncălzirea, ceea ce va crește eficiența efortului dumneavoastră. Proprietățile de uscare rapidă ale fibrelor sintetice protejează într-o mare măsură împotriva supraîncălzirii, care, după cum știm iarna, este un fenomen extrem de dăunător. Protecția împotriva hipotermiei este, de asemenea, necesară, deoarece influența acesteia poate zădărnici planurile de schi de tură.

Calzonari cu uscare rapidă - materiale sintetice respirabile

Producătorii folosesc mai des materiale sintetice decât lâna Merino. Este vorba mai ales de poliester, polipropilenă și, de asemenea, poliamidă. Acest lucru înseamnă că o astfel de lenjerie de corp termică pentru turism se caracterizează printr-o respirabilitate excelentă. Aceasta asigură eliminarea eficientă a umidității produse de organismul practicant. În plus, vă permite să folosiți lenjeria de corp ca prim strat al ținutei de schi de tură pentru a transfera umiditatea către jachetă și pantaloni. În același timp, este mai ușor să mențineți pielea uscată, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra confortului perceput.

Calzonari cu uscare rapidă - libertate de mișcare

Curentul de lenjerie intimă pentru excursii de schi trebuie să fie capabil să mențină o libertate maximă de mișcare. După cum știm, nu există nimic mai rău decât un material rezistent, care nu face decât să răpească energie valoroasă. De aceea, lenjeria de corp cu uscare rapidă de la mărci precum Dynafit, Salewa sau Arcteryx este suficient de flexibilă. Extensibilitatea sa înseamnă că nimic nu vă va limita și veți păstra o gamă maximă de mișcări ale brațelor, picioarelor și trunchiului. Jambierele de schi de tură se potrivesc aproape de corp, ceea ce este extrem de confortabil. De asemenea, împiedică prinderea lor de pantalonii de schi de tură, ceea ce ar putea perturba dinamica activității dumneavoastră. În același timp, atât jambierele, cât și hanoracele se bazează adesea pe construcția unui material elastic în 2 sau 4 direcții. în plus, croiala sportivă vă permite să vă bucurați de confort și libertate de mișcare atât la urcare, cât și la coborâre.

Proprietățile antibacteriene ale lenjeriei de corp cu uscare rapidă

În această categorie, veți găsi îmbrăcăminte care este adesea susținută de soluții antibacteriene. Acestea încetinesc formarea mirosurilor neplăcute, astfel încât veți rămâne proaspeți în jurul corpului dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp. Cea confecționată din lână Merino are proprietăți antibacteriene naturale. Acestea rezultă din proteinele care se găsesc în acest material. Lenjeria sintetică cu uscare rapidă este susținută de tehnologia cu ioni de argint. Această soluție încetinește, de asemenea, formarea de mirosuri neplăcute, ceea ce va crește confortul perceput.

Cu lenjerie cu uscare rapidă - fără iritații ale pielii

Când plecați în turneu dinamic, ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă iritați pielea. Din acest motiv, producătorii folosesc doar materiale fragile. Lenjeria intimă cu uscare rapidă din lână Merino este în mod natural plăcută la atingere, iar materialele sintetice se bazează pe o țesătură specială. Aceasta este de obicei susținută de cusături plate, astfel încât riscul de iritare a pielii este minim. Aceasta sporește confortul perceput și vă face să fiți mai dispus să mergeți la schi.