top

Pantaloni de ploaie bărbaţi

Pantalonii de ploaie pentru bărbați sunt o piesă de îmbrăcăminte esențială în timpul oricărei ploi torențiale. Pantalonii impermeabili pentru turism, trekking și alpinism vă vor permite să mergeți la munte indiferent de vreme. Pantalonii de ploaie pentru bărbați sunt completarea optimă a ținutei oricărui iubitor de munte în partea mai rece a anului.
View as Grid List

34 Produse

 1. -11%
  Pantaloni Patagonia Torrentshell 3L Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Pantaloni impermeabili CMP Timmo Pant Rain - nero

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantaloni Fjallraven Keb Eco-Shell Trousers - deep forest

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Pantaloni impermeabili Haglofs Buteo Pant - true black

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Pantaloni impermeabili Hannah Alary - anthracite II

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Pantaloni impermeabili Helly Hansen Loke Pant - black

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Pantaloni GORE TEX Marmot Minimalist Pant - black

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Pantaloni impermeabili Montura Sprint Cover Pants - black

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Pantaloni Berghaus Deluge 2.0 Pant - jet black

  Lista de dorințe

 10. -21%
  Pantaloni impermeabili Marmot PreCip Eco Pant - black

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Pantaloni GORE TEX Berghaus Hillwalker - black/black

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Pantaloni GORE TEX Berghaus Paclite Pant - black/black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

34 Produse

Ștergere

Perfect pentru vreme rea - pantaloni de ploaie pentru bărbați

Dacă, în ciuda ploii abundente, vă decideți să mergeți pe traseu, veți avea nevoie de o ținută adecvată. Pe lângă jacheta impermeabilă, pantalonii de ploaie pentru bărbați vor fi un articol obligatoriu. Este alegerea perfectă pentru orice zi înnorată, iar atunci când va ploua, vă va surprinde pe traseu. Pantalonii cu membrană ușoară pot fi ușor de împachetat într-un rucsac și luați cu dvs. în orice excursie. Diferite modele sunt pregătite cu diferite activități. Cel mai ușor pantalon impermeabil este perfect pentru partea mai caldă a anului pentru drumeții și drumeții. Ar trebui să aibă o croială puțin mai largă, deoarece sunt adesea purtați peste pantalonii de bază doar atunci când începe să plouă. Cu siguranță, pantalonii de ploaie pentru bărbați mai groși cu întărituri vor funcționa bine la cățărare. Protecție excelentă nu numai împotriva ploii, ci și a zăpezii. Panourile suplimentare din țesătură rezistentă de pe genunchi și de la baza picioarelor îi vor proteja de frecarea de stânci sau de pantofii de trekking tari. Este alegerea optimă pentru iubitorii de trasee montane.

Pantaloni de ploaie pentru bărbați cu membrană

Pentru o protecție completă împotriva ploii, pantalonii sunt dotați cu membrane impermeabile. Fără îndoială, pantalonii GORE-TEX®, care se caracterizează prin impermeabilitate și respirabilitate ridicată, sunt cei mai populari. Datorită acestui fapt, pantalonii cu membrană nu numai că împiedică apa din exterior, dar permit și eliminarea eficientă a umidității produse de corp în timpul efortului. Pantaloni impermeabili cu membrană GTX pot fi găsiți în oferta celor mai importanți producători de îmbrăcăminte montană și outdoor. În plus, multe mărci oferă modele care utilizează propriile membrane. Printre acestea se numără pantalonii de ploaie pentru bărbați cu membrană DryVent de la The North Face, Omni-Tech de la Columbia sau Precip de la Marmot. Cele mai multe dintre ele se bazează pe un strat de poliuretan, care asigură o protecție eficientă împotriva ploii. Merită să știți că o membrană este plasată sub materialul exterior, așa că merită să nu uitați să impregnați ciclic pantalonii cu preparate adecvate. Acest lucru va proteja materialul exterior de îmbibare și va garanta o performanță optimă pentru pantalonii de ploaie.

Cum funcționează membrana impermeabilă a pantalonilor? Cel mai adesea se bazează pe principiul simplu al mărimii porilor. O membrană este plină de găuri mici, invizibile cu ochiul liber. Acestea sunt suficient de mici pentru ca o picătură de apă să nu poată trece prin ele. Din acest motiv, pantalonii de ploaie pentru bărbați protejează eficient împotriva ploii și a zăpezii În același timp, acești pori sunt suficient de mari pentru a permite vaporilor de apă să iasă prin ei. Datorită acestui fapt, în timpul efortului, umiditatea generată de corp poate fi eliminată spre exterior. Aceasta este caracteristica de bază care distinge bunele pantaloni de ploaie pentru bărbați de produsele de calitate scăzută. Folia normală blochează complet respirabilitatea. În mod similar cu jachetele, sunt disponibile diferite versiuni de pantaloni de ploaie. Cele mai ușoare și mai subțiri nu au căptușeală, iar o membrană este protejată din interior doar de o imprimare specială. Căptușeala lejeră, cu ochiuri de plasă, este o soluție obișnuită în modelele turistice. Cei mai avansați pantaloni de ploaie pentru bărbați combină materialul exterior, membrana și căptușeala într-un singur laminat.

Pantaloni de ploaie cu membrană pentru bărbați la 8a.ro

Furnizăm o gamă extrem de largă de pantaloni cu membrană care diferă nu numai prin material, ci și prin croială și funcționalități suplimentare care vor garanta confortul utilizării în timpul multor activități montane. Pantalonii de alpinism sunt cel mai adesea echipați cu întărituri suplimentare, în special în partea de jos a picioarelor și, de asemenea, pe genunchi. Datorită acestora, pot fi folosiți și mai mult timp pe terenuri solicitante și stâncoase. În timpul efortului intens, pantalonii impermeabili cu aerisiri vor fi cea mai bună alegere. Închiderile suplimentare pot fi deschise ori de câte ori este nevoie de ventilație suplimentară. Datorită acestui fapt, puteți scăpa rapid de aerul cald și puteți continua activitatea într-un climat confortabil. Mulți pasionați de trekking aleg pantaloni de ploaie pentru bărbați cu fermoar complet la picioare O astfel de soluție face posibilă purtarea lor fără a scoate pantofii sau pantalonii, ceea ce este benefic în timpul unei ploi torențiale bruște pe traseu. De asemenea, vă permite să vă puneți pantalonii confortabil chiar și atunci când aveți crampoane sau ghetre pe pantofi.