top

Şuruburi gheaţă

Șuruburile de gheață sunt piese de echipament specializat necesare pentru a stabili punctele de asigurare atunci când escaladați cascade de gheață și pereți înghețați. Achiziționați echipament de alpinism de iarnă de la branduri de top, numai la 8a.ro!
View as Grid List

19 Produse

 1. -6%
  Șurub pentru gheață Blue Ice Aero Lite Screw - blue

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Șurub pentru gheață Blue Ice Aero Lite Screw - yellow

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Șurub pentru gheață Blue Ice Aero Lite Screw - grey

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Șurub pentru gheață Blue Ice Aero Lite Screw - red

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Șurub pentru gheață Blue Ice Aero Lite Screw - green

  Lista de dorințe

 6. -16%
  Husă Mystery Ranch Thread Bed - black

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Sabie de zăpadă Climbing Technology Snow Anchor 100 cm

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Husă Black Diamond Ice Screw Up

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

19 Produse

Ștergere

Șuruburi de gheață - o gamă largă de modele

Care dintre harnașament a oricărui pasionat de alpinism pe timp de iarnă trebuie să includă câteva șuruburi de gheață, care se dovedesc indispensabile în anumite situații pentru a asigura o asigurare sigură. Este o piesă de echipament la fel de esențială ca și o corda, crampoanele sau toporul. Șuruburile de gheață profesionale ale celor mai cunoscute mărci variază ușor în ceea ce privește designul lor. Acestea includ modele relativ simple și ușoare și modele mai complexe care vin cu mânere pliabile folosite pentru a le înșuruba sau curele de carabiniere integrate. Șuruburile pentru gheață sunt fabricate din oțel călit de înaltă calitate pentru a asigura o rezistență adecvată și o durabilitate ridicată în timpul utilizării intensive.

Accesorii pentru șuruburi de gheață

Magazinul nostru oferă, de asemenea, accesoriile esențiale pentru șuruburile de gheață. Oferim capace funcționale pentru șuruburile de gheață, astfel încât să le puteți împacheta în siguranță în rucsac fără să vă faceți griji că acestea îl vor perfora. De asemenea, oferim un dispozitiv care vă ajută să înșurubați corect șuruburile. Puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru escalada pe gheață în magazinul 8a.ro.