top

Ochelari de soare femei

Ochelarii de soare pentru femei vor adăuga funcționalitate ținutelor tale de vară și de iarnă. Înainte de a ieși în aer liber, de a merge pe pârtii și de a face un pas pe un traseu forestier - ajungeți la un ochelar practic.
View as Grid List

221 Produse

 1. -25%
  Ochelari de soare Majesty Crux - tortoise/brown smoke

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Ochelari de soare Julbo Fuse - dark blue matt/red

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Ochelari de soare GOG Eter - matt black/polychromatic red

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Cutie pentru ochelari GOG Leather Case - black

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Ochelari de soare Julbo Whoops - SP3CF - black/blue

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Ochelari de soare Julbo Meta - SP3CF - black/white/gray

  Lista de dorințe

 7. -23%
  Ochelari de soare Julbo Split - SP3CF - mint/gray

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

221 Produse

Ștergere

Ochelari de soare pentru femei - design la modă și atemporal

Nu contează dacă mergeți cu cortul, organizați o escaladă sau dacă vreți să vă relaxați traversând leneș sălbăticia munților. Ochelarii de soare ar trebui să se regăsească în rucsacul fiecărui drumeț, globetrotter și fan al activităților în aer liber. Dacă vă petreceți cea mai mare parte a timpului relaxându-vă în mediul natural, puteți alege un model cu un aer casual. Lentilele cu permeabilitate scăzută montate în rame elegante vor funcționa mai mult decât corespunzător ca protecție a ochilor. Designul acestor modele reprezintă un avantaj suplimentar. Au un aer feminin și sunt disponibile în zeci de modele captivante. Veți aprecia modul în care acestea vă îmbunătățesc eficient confortul vizual și adaugă o mare varietate ținutei dumneavoastră.

Avantajele tehnice ale ochelarilor de soare pentru bărbați și femei

Claritatea de viziune este esențială în orice situație. Pentru a se asigura că razele orbitoare ale soarelui nu o perturbă, producătorii introduc o varietate de tehnologii optice în ochelarii de soare. Pe lângă faptul că sunt confortabile, modelele oferite se remarcă și prin funcționalitatea lor foarte ridicată. Mărci precum: Julbo, Cebe și Ryders țin să folosească acoperiri care îmbunătățesc contrastul imaginilor observate și calitatea vederii. Faptul că o anumită variantă este potrivită pentru vremea însorită sau pentru zilele mai înnorate este determinat de gradul de întunecare a lentilelor. Lentilele cu o transmisie mai mare a luminii vizibile vor funcționa bine atunci când intensitatea luminii nu este mare. Pentru o adaptare mai ușoară la schimbarea luminozității, sunt încorporate îmbunătățiri optice suplimentare. Stratul fotocromic este cheia pentru obținerea acestui rezultat. Stratul antireflex este aplicat pe sticlă pentru a elimina strălucirea nedorită. Un filtru polarizant, pe de altă parte, elimină impresia de neclaritate a imaginii și îmbunătățește claritatea obiectelor percepute.

Ochelari de soare sport pentru femei

Beneficiile optice obținute la modelele urbane și de drumeție pot fi savurate și în timpul purtării modelelor sportive. Modificările structurale reprezintă un avantaj suplimentar al acestor modele. Ochelarii de soare care eficientizează eforturile femeilor sunt concepuți pentru a se așeza mai stabil pe față. Mișcarea dvs. dinamică nu poate perturba nivelul de confort și nu are un efect negativ asupra alinierii lor. Acest lucru face ca alergarea și ciclismul să fie mult mai plăcute. Acest efect este obținut prin îmbunătățirea ramei cu ornamente din plastic în zonele cheie. Astfel, compartimente antiderapante pentru îmbunătățirea stabilității sunt plasate în partea adiacentă nasului și în cea care se sprijină pe urechi. De asemenea, modelele sport pot fi prevăzute cu curele suplimentare, care reduc cu atât mai mult riscul de nealiniere pe față.

Ochelari de munte pentru femei

Ochelarii de schi sau ochelarii de soare de munte pentru femei vor transforma lupta cu condițiile de iarnă în aventuri pline de satisfacții. Ochelarii de protecție care dispun de lentile speciale cu un strat pe partea interioară reduc aburirea în timpul exercițiilor intense. Lentilele lor rămân clare mult mai mult timp și, dacă au un strat de oglindă, garantează o protecție mai mare a ochilor împotriva razelor UV. Reducerea strălucirii și capacitatea de a îmbunătăți confortul vizual în lumina puternică a soarelui sunt oferite de lentilele polarizate. Toate aceste caracteristici sunt și mai apreciate într-un mediu înzăpezit, montan. Lumina este mult mai strălucitoare în aceste condiții. Acest lucru poate reduce semnificativ calitatea vederii și, în consecință, poate avea un impact negativ asupra siguranței dumneavoastră. Prin urmare, ochelarii de schi sau ochelarii de soare pentru schi ar trebui să facă parte din fiecare trusă de schi.