top

Paltoane cu puf femei

Paltoanele din puf pentru femei combină izolarea naturală cu stilul de zi cu zi. Datorită acestora, vă puteți mișca în cele mai mari geruri, bucurându-vă de suportul termic al pufului și de protecția împotriva răcelii.
View as Grid List

135 Produse

 1. -7%
  Haina femei The North Face Zaneck Parka - summit navy

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Haina femei The North Face Zaneck Parka - fawn grey

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Haina femei The North Face Arctic Parka - boysenberry

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Haina femei The North Face Saikuru Parka - tnf black

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Haina femei The North Face Arctic Parka - tnf black

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Haina femei Columbia Puffect Long Jacket - beetroot

  Lista de dorințe

 7. -4%
  Haina femei Columbia Puffect Long Jacket - black

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Palton matlasat femei Fjallraven Snow Flake Parka - deep sea

  Lista de dorințe

 9. -6%
  Palton matlasat femei Patagonia Downdrift Parka - carmine red

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - deep green

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Palton matlasat femei Turbat Odda 2 - chateau gray

  Lista de dorințe

 12. -39%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - cayenne

  Lista de dorințe

 13. -9%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - dark night blue

  Lista de dorințe

 14. -29%
  Haina femei Didriksons Nomi Parka 2 - ruby red

  Lista de dorințe

 15. -28%
  Haina femei Didriksons Cajsa Parka 4 - ruby red

  Lista de dorințe

 16. -29%
  Haina femei Didriksons Nomi Parka 2 - blue water

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Haina femei Didriksons Fay Parka - black

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Haina femei Didriksons Fay Parka - deep green

  Lista de dorințe

 19. -28%
  Haina femei Didriksons Cajsa Parka 4 - black

  Lista de dorințe

 20. -25%
  Haina femei Helly Hansen Adore Puffy Parka - dusty syrin

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

135 Produse

Ștergere

Plumoanele pentru femei oferă o protecție excelentă împotriva răcirii.

Proiectanți precum Marmot, Columbia, The North Face, Rab sau Berghaus sunt conștienți de popularitatea izolației naturale. Ei știu că puful este cel mai bun dintre materialele disponibile pentru a proteja împotriva răcirii, ceea ce este perfect pentru hainele de munte. Cu toate acestea, chiar și în timpul sarcinilor zilnice de iarnă, este foarte practic să folosiți această izolație. Prin urmare, paltoanele din puf pentru femei au această soluție dovedită, astfel încât veți beneficia de confort termic în fiecare zi. Puful se caracterizează prin proprietăți izolatoare excepționale, ceea ce permite evitarea răcirii chiar și în cele mai grele zile de iarnă. Elasticitatea sa (cuin) este o valoare importantă a pufului. Paltoanele matlasate pentru femei au de la 550 până la aproximativ 800 de cuini, ceea ce le face extrem de ușoare și ușor de împachetat. În același timp, le permite designerilor să folosească o cantitate mai mică de puf decât omologul său sintetic. Prin urmare, paltoanele din puf pentru femei oferă un confort termic excelent. În plus, au un raport izolație/greutate mult mai bun decât în cazul modelelor sintetice.

Plapumele matlasate pentru femei sunt soluții de oraș și de munte.

În plus față de izolarea naturală excelentă, paltoanele din puf pentru femei reprezintă, de asemenea, moda tipică a orașului. Aici veți găsi toate accesoriile și tăieturile care vă permit să le folosiți în fiecare zi. Așadar, fie că mergeți la serviciu, vă întâlniți cu prietenii sau plecați în weekend, paltoanele matlasate pentru femei sunt pentru dumneavoastră. Puful folosit în ele este plasat în mod similar cu modelele de munte în camere speciale. Acestea au rolul de a folosi proprietățile termice ale izolației, în locurile cele mai expuse la răcire. Datorită acestor camere, paltoanele din puf pentru femei nu sunt supuse formării unor zone reci locale. Acestea reduc migrarea pufului în interiorul unei jachete, astfel încât veți obține cel mai înalt confort termic. În glugile unor astfel de paltoane veți găsi, de asemenea, izolație, ceea ce înseamnă că veți păstra întotdeauna o izolație eficientă în jurul capului. Datorită acestui fapt, riscul de răcire a sinusurilor și urechilor este semnificativ minim. În oferta unor mărci, paltoanele matlasate pentru femei au puf cu impregnare. Acest lucru încetinește îmbibarea, ceea ce se va dovedi util în zilele în care ninge.

R.D.S. - umplutura de cea mai bună calitate pentru paltoane de puf pentru femei

Când căutați o piesă de îmbrăcăminte pentru dumneavoastră, merită să verificați dacă aceasta este certificată R.D.S.. Standardul Responsible Down Standard. Aceasta înseamnă că izolația obținută din gâște sau rațe a fost tratată într-un mod uman. Astfel de culturi se caracterizează prin cele mai înalte standarde de muncă, astfel încât paltoanele matlasate pentru femei alese sunt, fără îndoială, corecte. Datorită acestui fapt, veți întreprinde plimbări prin oraș în zilele de iarnă cu conștiința clară a alegerii dumneavoastră. Paltoanele din puf pentru femei sunt, de asemenea, un material durabil la exterior. Acesta provine de obicei dintr-un grup de poliamide, astfel încât întreaga structură este suficient de durabilă.