top

Încălțăminte de trekking pentru bărbați

Încălțăminte de trekking pentru bărbați pentru drumeții mai lungi te vor duce la destinație pe cele mai solicitante trasee montane. Această categorie include pantofi de trekking pentru bărbați pentru toate condițiile - cei pe care îi puteți găsi pe traseul montan și pe calea de drumeție.
View as Grid List

206 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Ghete trekking Dolomite Zermatt GTX - storm grey

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Ghete trekking Zamberlan Storm Evo GTX Comfort Fit - cariboe

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi outdoor Montura Yaru GTX - tobacco/powder blue

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Ghete trekking Meindl Vakuum Men GTX - dark brown

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Ghete trekking Meindl Kansas GTX - old loden

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Ghete trekking barbati Meindl Paradiso MFS - brown/carmine red

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Ghete trekking Meindl Ontario GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Ghete trekking Meindl Schlern MFS - dark brown

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Ghete trekking barbati Meindl Litepeak GTX - bright orange

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantofi GORE-TEX barbati Meindl Paradiso MFS - navy/midnight blue

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Ghete trekking barbati Meindl Engadin Men MFS - old loden

  Lista de dorințe

 12. -16%
  Ghete trekking barbati Meindl Jersey PRO - dark brown

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Pantofi GORE-TEX barbati Meindl Island MFS Active - anthracite/pine

  Lista de dorințe

 14. -16%
  Ghete trekking barbati Meindl Borneo 2 MFS - brown/nougat

  Lista de dorințe

 15. -20%
  Ghete trekking Meindl Litepeak GTX - blue/orange

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Ghete trekking Meindl Tonale GTX - black/red

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Ghete trekking barbati Meindl Tonale GTX - dark green/lemon

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Pantofi GORE-TEX barbati Meindl Albis MFS dark brown - dark brown

  Lista de dorințe

 19. -5%
  Ghete trekking Hanwag Makra Trek GTX - asphalt/light grey

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Ghete trekking Dolomite Croda Nera Tech GTX - black/lime green

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Ghete trekking barbati Arcteryx Acrux TR GTX - black/black

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Ghete trekking adidas TERREX Skychaser 2 GTX - orange/coral/black

  Lista de dorințe

 23. -17%
  Ghete barbati adidas TERREX Swift R3 GTX - black/grey/blue

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Ghete barbati adidas TERREX AX4 - wonder steel/grey/orange

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Pantofi trekking Scarpa Mescalito TRK L GTX - shark/curry

  Lista de dorințe

 26. -31%
  Ghete trekking Scarpa Rush TRK GTX - titanium/lime

  Lista de dorințe

 27. -26%
  Ghete trekking barbati AKU Slope Original GTX - dark brown

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Ghete trekking barbati Montura Altura GTX - powder blue/tabacco

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Ghete trekking Keen Pyrenees - black/blue

  Lista de dorințe

 30. -25%
  Ghete trekking Lowa Baldo GTX - anthracite/olive

  Lista de dorințe

 31. -29%
  Ghete trekking barbati Lowa Ticam II GTX - anthracite/orange

  Lista de dorințe

 32. -16%
  Ghete trekking Lowa Vigo GTX - lime/black

  Lista de dorințe

 33. -22%
  Ghete trekking Lowa Vigo GTX - black/blue

  Lista de dorințe

 34. -23%
  Ghete trekking barbati Zamberlan New Trail Lite GTX - waxed chestnut

  Lista de dorințe

 35. -10%
  Ghete trekking Garmont Tower Trek GTX - red

  Lista de dorințe

 36. -10%
  Ghete trekking barbati Garmont Vetta TECH GTX - black

  Lista de dorințe

 37. -32%
  Ghete trekking Garmont Syncro Light Plus GTX - brown

  Lista de dorințe

View as Grid List

206 Produse

pe pagină
Ștergere

Încălțăminte de trekking pentru bărbați îți vor permite să parcurgi sute de kilometri

Pantofi de trekking pentru bărbați sunt create pentru toți iubitorii de drumeții lungi. Destinația dvs. nu contează. Printre pantofii noștri de trekking pentru bărbați, veți găsi unii care sunt perfecți pentru expediții și drumeții de mai multe săptămâni. Cei mai avansați pantofi de trekking pentru bărbați sunt perfecți pentru trasee pietruite și stâncoase - fac o treabă excelentă în abordarea etapelor succesive de o zi întreagă. Încălțăminte de trekking pentru bărbați includ, de asemenea, modele mai ușoare, pe care veți fi încântați să le purtați pentru drumeții mai scurte. Aceste modele tind să se concentreze pe asigurarea unui confort sporit și a unei amortizări ridicate. Ele sunt adesea alese chiar și pentru utilizarea zilnică, atunci când aveți nevoie de încălțăminte mai rezistentă, perfect protejată împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pantofi de piele tradiționali pentru trekking și modele moderne pentru drumeții

Pantofi de trekking pentru bărbați este un grup foarte divers de produse care diferă nu doar prin aspect, ci mai ales prin materialele și tehnologiile folosite. Pantoful de trekking pentru bărbați din piele este extrem de popular printre tradiționaliști, deoarece utilizează adesea soluții bine testate. Pielea de căprioară cu aspect excelent sau nubuckul rezistent sunt folosite cu succes în multe modele. Pantofii de drumeție din piele ecologică, care este foarte rezistentă și ușor de păstrat curată, sunt, de asemenea, foarte apreciați. Cu o impermeabilizare adecvată, puteți obține un grad ridicat de rezistență la apă în partea superioară. Modelele de piele de top încorporează, de asemenea, piele naturală pentru finisajele interioare. Căptușeala specială din piele oferă un nivel ridicat de confort și proprietăți funcționale excelente. Partea superioară clasică din piele se găsește de obicei în cizmele create pentru drumeții montane și expediții lungi. Acestea sunt adesea modelele de top din colecțiile de trekking ale mărcilor individuale de încălțăminte.

Încălțăminte de trekking pentru bărbați moderni sunt creați într-un mod complet diferit. Aceste modele se bazează de obicei pe materiale sintetice, care sunt foarte ușoare și se mândresc cu o durabilitate excelentă. Folosirea unei plase ușoare, a țesăturii ultra-rezistente Cordura® și a întăriturilor TPU le oferă designerilor și mai multă libertate în modelarea părții superioare. Panourile mai ușoare oferă o respirabilitate sporită în pantof, iar întăriturile plasate în zone cheie fac ca întreaga piesă să fie durabilă și perfectă pentru munte. Acest design este foarte des folosit la călcâi de trekking pentru bărbați destinați utilizării pe terenuri mai ușoare. Pantofii de trekking moderni pentru bărbați combină cu succes un nivel ridicat de confort cu caracteristicile esențiale ale bocancilor de drumeție. Rezultă astfel un pantof versatil care excelează pe potecile forestiere, pe drumuri și, de asemenea, pe trasee la altitudini mai mici.

Pantofi de trekking pentru bărbați cu membrane impermeabile

Gama extrem de largă de încălțăminte de trekking pentru bărbați include, de asemenea, multe modele dotate cu o membrană impermeabilă. Cu siguranță, încălțăminte cu membrană GORE-TEX® obțin cea mai mare popularitate. Aceasta asigură un nivel foarte ridicat de rezistență la apă, rămânând în același timp respirabilă, ceea ce garantează o protecție eficientă împotriva umezelii în interiorul pantofului. Aceasta asigură o protecție excelentă împotriva pătrunderii zăpezii sau a apei în interiorul pantofilor. Încălțămintea de trekking pentru bărbați cu membrană GORE-TEX® sunt perfecți pe tot parcursul anului, mai ales în condiții meteo solicitante. Aceștia vor face o treabă excelentă în drumețiile lungi, când trebuie să fiți pregătiți pentru schimbări bruște ale vremii. Membrana GTX® și alte soluții impermeabile sunt folosite atât la încălțămintea clasică de trekking din piele, cât și la modelele moderne.

Pantofi de trekking pentru bărbați cu vârf înalt sunt perfecte pentru trasee

Pantofi de trekking cu vârf înalt sunt alegerea optimă pentru oricine merge cu un rucsac ceva mai greu. Acest lucru se datorează faptului că îmbunătățesc stabilizarea pasului și oferă suportul de gleznă necesar pentru terenul mai dificil. Aceasta ar fi preferința tipică a oricărei persoane care preferă traseele mai lungi în munți. Pantofi de trekking cu vârf înalt pentru bărbați oferă, de asemenea, o protecție sporită împotriva noroiului sau a crengilor și pietricelelor mici care ar putea intra în interiorul cizmelor. Încălțămintea cu partea superioară mai înaltă va fi perfectă pentru iarnă. Cu toate acestea, gama de produse a producătorilor include pantofi de trekking pentru bărbați care vă vor menține confortul și în anotimpurile mai calde.

Pantofi de trekking joase pentru bărbați perfecte pentru vară

Pantoful de trekking este cea mai ușoară încălțăminte pe care o puteți alege pentru a ieși pe traseele montane. Este alegerea optimă în timpul căldurii de vară, oferind o ventilație sporită pentru picioarele tale. Pantofii joși înseamnă, însă, ceva mai puțină stabilitate. Din acest motiv, ar trebui să fie folosiți pentru drumeții cu un rucsac cât mai mic posibil - sau de către utilizatori mai experimentați. Încălțările joase de trekking pentru bărbați oferă un grad ridicat de libertate care poate fi necesar pe traseele foarte tehnice, unde fiecare pas trebuie făcut cu maximă precizie. Pantofii de trekking joși includ, de asemenea, pantofi ușori, ideali pentru drumeții. Acestea sunt modele care se concentrează în primul rând pe un nivel ridicat de amortizare și confort. Acești pantofi sunt o alegere populară pentru călătoriile scurte în afara orașului și pentru utilizarea zilnică.

Puteți achiziționa încălțăminte de trekking pentru bărbați de la branduri de top online pe 8a.ro

Magazinul 8a.ro oferă bărbați pantofi de trekking concepuți pentru drumeții cu un rucsac greu pe trasee lungi, precum și pantofi de drumeție mai ușori, potriviți în mod optim pentru terenuri ceva mai ușoare și călătorii mai scurte. Fiecare pasionat de drumeții va găsi în selecția noastră pantofii perfecți pentru nevoile sale. Pantofii de trekking pentru bărbați de la brandurile de top reprezintă o manoperă de cea mai bună calitate și o potrivire perfectă la picior, pe care o puteți aprecia pe deplin atunci când parcurgeți cele mai lungi trasee. Pantofii de trekking completați cu șosete de trekking pentru bărbați vor face ca kilometrii care urmează să treacă neobservați.

Întrebări frecvente:

Cum impermeabilizezi pantofii de trekking pentru bărbați?

Ar trebui să vă impermeabilizați pantofii de îndată ce materialul superior începe să se ude. Cel mai frecvent semn că acest lucru se întâmplă sunt petele întunecate de pe partea superioară din piele sau din material textil. Înainte de impermeabilizare, ar trebui să vă curățați bine încălțămintea. Vă recomandăm să folosiți produse special concepute pentru impermeabilizare. Pentru pielea cu granule, ceara și lustruitorii de pantofi sunt cele mai bune pentru a impermeabiliza și hrăni partea superioară. Acestea vin frecvent cu un aplicator cu burete convenabil. Pentru încălțămintea cu panouri din material textil, tratamentele pentru încălțăminte cu spray funcționează foarte bine.

Cum aleg mărimea potrivită a pantofilor de trekking pentru bărbați?

Alegerea mărimii cizmelor de drumeție este crucială pentru a sta confortabil în timpul drumețiilor. Dacă dețineți deja niște pantofi de drumeție, cel mai simplu este să scoateți tălpile și să le măsurați lungimea. Apoi, comparați rezultatul cu tabelul de mărimi relevant. A doua modalitate este să vă măsurați lungimea piciorului. Vă recomandăm să faceți acest lucru într-o șosetă groasă care va fi folosită pentru drumeții. Cel mai bun mod este să stați lângă un perete și să vă sprijiniți călcâiul de el. Măsurați lungimea piciorului cu o bandă de măsurat. Încălțămintea cu o talpă care este cu aproximativ 1 cm mai lungă va fi potrivită. Acest lucru se datorează faptului că degetele de la picioare nu trebuie să atingă partea din față a feței. Spațiul suplimentar este, de asemenea, esențial deoarece piciorul se poate umfla puțin în timp ce mergeți și își poate mări lungimea. Cizmele de trekking pentru bărbați pentru utilizare pe timp de iarnă trebuie să "găzduiască" și o pereche dublă de șosete.

Care este diferența dintre pantofii de trekking de iarnă și de vară pentru bărbați?

Cizmele de trekking de iarnă pentru bărbați trebuie să vă protejeze picioarele de zăpadă și frig. Prin urmare, acestea folosesc de obicei fețe de piele robuste, cu protecție suplimentară pentru vârfuri. De asemenea, este important să aibă o talpă ușor mai rigidă care să vă permită să potriviți crampoanele, care sunt adesea esențiale pe traseele montane, în cizme. Cele mai multe modele de iarnă sunt, de asemenea, prevăzute cu membrane impermeabile, care oferă o protecție excelentă împotriva zăpezii și a apei. Pe de altă parte, pantofii de trekking de vară pentru bărbați trebuie să asigure o ventilație sporită. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor materiale mai ușoare în partea superioară. Panourile din plasă sintetică asigură o respirabilitate îmbunătățită. De asemenea, încălțămintea de vară vine adesea fără membrană.