top

Bluze din fleece damă

Puloverele de femei din fleece sunt o bază în garderoba fiecărui turist activ care apreciază cel mai înalt confort termic. Vă veți proteja împotriva răcirii periculoase și veți asigura o respirabilitate corespunzătoare.
View as Grid List

296 Produse

  1. -4%
    Hanorac femei Montura Stretch Maglia - intense violet

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

296 Produse

Ștergere

Puloverele fleece pentru femei sunt o alegere versatilă pentru turist

Foanele din lumea outdoor și-au găsit locul în jurul anilor 1990. și vor rămâne alături de noi pentru decenii de acum încolo. Acest lucru se datorează versatilității lor, așa că, incluzându-le în garderoba ta, le vei lua la fiecare drumeție. Hanoracele fleece pentru femei sunt la fel de bune pentru drumeții cu rucsacul în spate, când este mai răcoare, în zilele petrecute la cabană sau la schi. Unele modele vor fi folosite în fiecare zi și în oraș, bucurându-vă de confortul pe care îl oferă aceste structuri. Puloverele fleece de damă se caracterizează prin minimalism și ușurință Nu veți găsi multe buzunare în ele, iar ansamblul nu va cântări ca un strat indirect al ținutei de munte. Datorită proprietăților modelelor disponibile la 8a.ro, le veți pune sub o jachetă de ploaie atunci când este mai frig și este important să vă încălziți corpul.

În magazinul nostru va găsi o gamă largă de modele cu greutăți diferite De la construcții super ușoare până la țesături grele și extrem de călduroase care vor înlocui cu succes jacheta ta. Oferta producătorilor de top include produse care se pun peste cap și hanorace cu fermoar pentru femei din fleece extrem de practice, pe care le puteți pune și scoate în câteva momente.

Puloverele fleece pentru femei oferă o respirabilitate ridicată

Aceste construcții sunt realizate în principal din poliester, ceea ce este perfect pentru un efort turistic. Caracteristica sa utilă este capacitatea de a menține parțial transpirabilitatea naturală a pielii Acest lucru înseamnă că hanoracele fleece elimină excesul de umiditate într-un grad ridicat, ceea ce va contribui la menținerea unui climat uscat și confortabil. Datorită acestui fapt, riscul de supraîncălzire a corpului va fi, de asemenea, limitat, ceea ce va crește, fără îndoială, eficiența călătoriei. De asemenea, acest lucru face din hanoracele fleece un strat indirect cu drepturi depline al unei ținute turistice. Astfel, va capta umezeala din lenjeria de corp și o va transporta către o jachetă de ploaie. De acolo, excesul său se va evapora liber, ceea ce este perfect pentru orice traseu.

Tesăturile sintetice din care sunt confecționate hanoracele din fleece pentru femei au, de asemenea, proprietăți extrem de importante de uscare rapidă Datorită acestora, țesătura umedă se usucă rapid, ceea ce vă permite, în primul rând, să vă mențineți confortul și, în al doilea rând, ajută la păstrarea unei haine în condiții de igienă în timpul călătoriilor de trekking extrem de lungi. Adăugarea de fibre elastice face ca hanoracele să fie ușor elastice și să nu ne limiteze mișcările în timpul activităților în aer liber.

Puloverul fleece pentru femei oferă o izolare confortabilă

Când mergeți în drumeții pe vreme rece, este important să vă protejați de frig. Hanoracele cu fermoar din fleece pentru femei sunt perfecte pentru acest rol, astfel că, având unul, veți obține confortul termic necesar. Astfel de construcții folosesc materiale ale mărcilor proprii sau tehnologii atât de cunoscute precum Polartec® Microfleece Columbia are soluția sa Omni-Heat Thermal Reflective Aceasta reflectă căldura generată de corp, ceea ce completează confortul termic al modelelor din categoria fleece. Izolația combinată cu respirabilitatea vă permite să mențineți un management termic echilibrat al corpului în timpul drumeției. Acest lucru are un efect pozitiv asupra protecției atât împotriva supraîncălzirii, cât și a răcirii.

Când faceți drumeții pe munte, libertatea maximă de mișcare este importantă. Puloverele fleece pentru femei o asigură datorită tăieturilor special dezvoltate. Acestea au astfel de cusături încât țesătura nu va rezista. Datorită acestui lucru, puteți naviga confortabil pe traseu, puteți manevra bețe de trekking sau puteți ajunge la un rucsac. Merită să adăugăm că hanoracele din fleece sunt foarte plăcute la atingere. Aceasta este o informație valoroasă pentru femeile a căror piele este delicată. Ca urmare, riscul de iritație este scăzut, ceea ce sporește confortul plimbării.

Vezi oferta magazinului online 8a.ro de munte

Magazinul online 8a.ro oferă o gamă largă de hanorace din fleece pentru femei de la cei mai buni producători de pe piață. Portofoliul de mărci format din giganți precum Arcteryx, Black Diamond, Columbia, The North Face sau Patagonia îți vor facilita găsirea modelului perfect. Oferta magazinului nostru include hanorace trase pe cap, cu fermoar scurt 1/2 și hanorace de femei din fleece cu fermoar. Ultimele sunt perfecte nu doar ca strat indirect, ci și ca îmbrăcăminte exterioară funcțională pentru zilele răcoroase și uscate. Dacă sunteți în căutarea a ceva pentru bărbați, merită să aruncați o privire la modelele din categoria de hanorace fleece pentru bărbați