top

Încălțăminte fete

Pantofii pentru fete au fost concepuți astfel încât chiar și cele mai tinere pasionate de drumeții și cățărare să se poată bucura de o încălțăminte bine adaptată. Picioarele copilului dvs. vor fi bine protejate în timp ce își croiesc drum pe potecile de munte sau în drum spre vârf.
View as Grid List

111 Produse

 1. -10%
  Pantofi pentru copii Reima Wetter 2.0 - greyish green

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Pantofi fete Reima Edistys - magenta purple

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantofi pentru copii Reima Edistys - black

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Pantofi pentru copii Reima Loskari - thyme green

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Pantofi pentru copii Reima Quicker - navy

  Lista de dorințe

 6. -11%
  Pantofi fete Reima Quicker - azalea pink

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Pantofi pentru copii Reima Loskari - blue

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Sandale pentru copii Teva Original Universal - gecko navy

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Pantofi fete CMP Kids Hulysse WP Shoe - nero

  Lista de dorințe

 10. -29%
  Sandale pentru copii CMP Theseus Sandal Shoe - deep lake

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Cizme de ploaie pentru fete Reima Taika 2.0 - yellow/pink

  Lista de dorințe

 12. -29%
  Cizme de ploaie pentru fete Reima Taika 2.0 - yellow

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Cizme de ploaie pentru fete Reima Taika 2.0 - navy

  Lista de dorințe

 14. -28%
  Pantofi fete Reima Enkka - soft rose

  Lista de dorințe

 15. -28%
  Pantofi pentru copii Reima Enkka - black

  Lista de dorințe

 16. -29%
  Pantofi fete Reima Nopein - clear peach

  Lista de dorințe

 17. -29%
  Pantofi pentru copii Reima Nopein - white

  Lista de dorințe

 18. -28%
  Pantofi pentru copii Reima Enkka - greyish green

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

111 Produse

Ștergere

Asortimentul de încălțăminte pentru fete oferă o gamă largă de modele de drumeții

Oferim pantofi de încredere în aer liber pentru fete. Este o alegere excelentă atât pentru primele explorări ale traseelor montane, cât și pentru joaca în parcul local. Ușor de încălțat, încălțămintea de exterior confortabilă și durabilă pentru fete oferă un confort maxim pentru utilizator și o tracțiune excelentă pe toate tipurile de teren. Acest tip de încălțăminte a fost realizat cu aplicarea aceleiași tehnologii cunoscute de la încălțămintea clasică pentru adulți. Datorită spumei EVA folosită în construcția lor, pantofii oferă o amortizare excelentă. Talpa exterioară este fabricată dintr-un cauciuc de înaltă calitate, care îi oferă micului tău explorator aderența potrivită. O construcție specială a fețelor și utilizarea sistemelor Velcro sau quick-lock facilitează punerea pantofilor și le permite să se potrivească perfect pe piciorul copilului.

Călțăminte de escaladă pentru fete - încălțăminte funcțională pentru primii pași pe perete

În calitate de magazin montan, nu am uitat cât de importanți sunt pantofii de cățărare adecvați pentru fetițele care fac primii pași în alpinism și pe panouri. Pantofii de cățărare dedicați celor mai mici utilizatori garantează o potrivire perfectă la piciorul copilului dumneavoastră și o aderență maximă. În plus, este o joacă de copil să îi încălțați. Acest lucru este important pentru începători, deoarece atunci când iau pauze în timpul trecerii, este posibil să dorească să scoată pantofii pentru a lăsa picioarele să se odihnească puțin din poziția nefirească. Modelele pentru copii sunt adesea echipate cu sisteme Velcro sau cu închidere rapidă, astfel încât copilul dvs. să îi poată scoate și încălța fără ajutorul dvs.

Încălțămintea pentru fete are un design special care va fi pe placul oricărui mic fan al activităților montane

Încălțămintea pentru copii disponibilă în magazinul nostru, oferă combinația de soluții tehnice excepționale și culoarea potrivită. Culorile vii pe care le puteți găsi de obicei la acest tip de modele de încălțăminte, vor atrage cu siguranță atenția copilului dumneavoastră. Pantofii pentru fete folosesc combinații de culori care îi fac să arate frumos și interesant. Ei vor constitui un element excelent atât pentru o ținută de cățărare, cât și pentru o ținută de exterior.

Încălțăminte pentru fete în magazinul 8a.ro

Oferim mărci de top de outdoor precum Ocun sau La Sportiva. Datorită calității ridicate a încălțămintei pentru fete oferite de diferiți producători, toate modelele sunt perfecte pentru primele drumeții în aer liber și pentru primii pași pe perete, fără a sacrifica calitatea încălțămintei pentru adulți. Pantofii potriviți corespunzător vor îmbunătăți confortul oricărei activități în familie. Aceștia oferă o încălțăminte confortabilă, precum și o tracțiune și o amortizare bună.