top

The North Face Încălţăminte damă

Puteți purta pantofii confortabili pentru femei The North Face atunci când mergeți la munte, în camping sau în excursie de alpinism. Sortimentul companiei include modele perfecte pentru uzul zilnic, precum și pentru aplicații speciale.

View as Grid List

149 Produse

Page
pe pagină
View as Grid List

149 Produse

Ștergere

Călăriile pentru femei The North Face pentru trasee și străzi de oraș

Pantofii pentru femei The North Face sunt fabricați în mai multe variante diferite. Un sortiment larg include modele perfecte pentru utilizarea zilnică și pentru călătoriile turistice. Propunerile vizual uimitoare ale unui producător bine-cunoscut vor fi perfecte pentru trasee simple și înălțimi naturale. Talpa exterioară este fabricată din materiale durabile care nu se rupe ușor și păstrează o aderență bună chiar și pe un teren puțin mai alunecos. Combinate cu partea superioară bine ajustată, ele formează un întreg funcțional. Pe lângă faptul că sunt bine rafinate din punct de vedere al confortului, colecțiile de pantofi pentru aplicații de oraș sunt, de asemenea, atent dezvoltate în ceea ce privește designul lor. Puteți fi siguri că o astfel de pereche de pantofi va fi la modă și va adăuga stil multor ținute.

Călăriile pentru femei The North Face pentru aplicații montane

Este evident că încălțămintea plată, de obicei cea de oraș, nu este potrivită pentru traseele montane. Dacă sunteți în căutarea unui model confortabil, în care să vă puteți bucura de fiecare pas pe care îl faceți, consultați ofertele brandului The North Face. Călăriile de trekking de la acest producător vor fi perfecte pentru acest tip de provocare. Talpa exterioară multidirecțională se va adapta perfect la terenul pe care veți păși și vă va permite să vă deplasați eficient. Chiar dacă natura vă pune obstacole în cale sub forma unui teren stâncos sau noroios, nu vă va opri în drumul spre destinație. Datorită structurii unice, un model caracteristic de trekking lug va fi mai ușor de curățat de noroiul blocat în caneluri. De aceea, mersul pe suprafețe variate va fi mai confortabil.

Ce pantofi de abordare pentru femei The North Face

Femeile pasionate de alpinism și activități montane ar trebui să consulte pantofii din seria AMP îmbogățiți cu membrana Gore-Tex. Aceștia sunt concepuți pentru pasionatele active și sunt o expresie a imaginației tehnice a designerilor care au combinat stilul original cu proprietățile tehnice ale construcției. Rezultatul este un model care încântă privirea și este perfect pentru abordările dinamice. Pantofii All Mountain Purpose fac parte din colecția celor mai avansate modele de abordare ale producătorului The North Face. Învelișul din nailon extrem de rezistent și fețele din piele de căprioară fac pantofii mai rezistenți și vă permit să vă bucurați de ei mai mult timp. Partea exterioară este prevăzută cu membrana GORE-TEX®, astfel încât picioarele tale rămân uscate indiferent de vreme.